- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към Анти-чалга феновете...
И аз теб, защото сиг си 12 годишно момиченце... детo още не може (и няма) да се осъзнае! Поздрави на майка ти http://www.youtube.com/watch?v=2SANElwpIo4Първоначално написано от istinska95
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Не се засягам от комплексари!
Надали знаеш к'во означава тази дума, червей грозен.Първоначално написано от istinska95
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Тука какъв разпален разговор се води...![]()
Вече съм прекалил.Първоначално написано от Battlescarred
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Ебати отвратителното грухтене.Първоначално написано от MetalZone
![]()
Тебе някой пита ли те, че си завираш носа под път и над път?
Брейй, вече и мнението си не мога да кажа.
Ай сиктир.
П.П. Да, мнението ми е от голяма важност.
Никой, себеуважаващ се човек, не трябва да пада до нивото на циганските полухора, слушайки жалкия шум, който за мангалите е музика!
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
ей тва пък ако е музикааа... http://www.youtube.com/watch?v=2SANElwpIo4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
БианцО, само едно не мога да разбера, защо си мислиш, че микро-културата, която се развива в провинциалния ти градец обхваща истината за живота и обществото ?
А оная дето е 95-ти набор, мога да й кажа, че заради хора като нея, подкрепям с две ръце побоя над "еманципираните", "мислещи" девойки на Амор-поколението
И още нещо.. за последен път преди да съм влязъл през монитора да ви шлевя с колана - НЕ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СЛУШАТ И СА СРЕЩУ ЧАЛГАТА СА МЕТЪЛИ.
Към всички останали - К.р за вас! Само аз! К.р за всичко! Само свинщини!
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Ще ви кажа само едно нещо за чалгата.
Чалгата е като лайното-както и да се мъчиш да го изсереш,все ще вони.
Па това ,че някои хора обичат да пият на маса с лайно,си е техен проблем.
ех Божее, защо сте такива злобари метълистите само не мога да разбера...като не харесвате чалга- не слушайте бе, защо трябва винаги да изразявате мнение за чалгата, дори и да не ви питат, чалгата е стил като всеки друг, как не почнахте да мразите нещо друго ами само чалга ви е в устата, особено тук във форума сигурно имате повече мнения за чалгата от колкото за метъла...защо се палите толкова много и обиждате чалгата и хората които я слушат при положение, че те не слушат само чалга, а и други стилове...нямам нищо против метъла и метълистите, ама като почнете така направо ми опъвате нервите...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Йей, тя може да се развива в провинциалния ми градец, ама аз съм над тея работи.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
На селяни ли ще се обиждаме?
Да, нито чалгата, нито това грухнете би могло да се нарече музика.Още нещо?
Определено не смятам, че нямам музикална култура. :> Дори е доста повече от тази на доста хора.
по купони друсате задница на чалга и кючецииначе сте "метали"
...не слагам всички под общ знаменател...85-90% само![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Абе, ти хората на два типа ли ги разделяш – метъли и чалгари?Първоначално написано от bubinkaa
![]()
Ихо ахо!
Скромността краси човека - това обяснява доста неща при теб
Нека ти обясня няколко неща - да си на 15-16 години и да кажеш, че имаш огромна музикална култура е ЛЕКО смешно. Първо. И второ, трябва да си под долното равнище на интелигентност, за да поляризираш чалга и грухтене. Най-малкото защото нещата не са двуполюсови. И понеже онази прекрасна девойка с болтвания шрифт, очевидно не е прочела заканата ми, та и ти така като за вас за последен път ще кажа, че НЕ ВСИЧКИ, КОИТО СА СРЕЩУ ЧАЛГАТА СА МЕТЪЛИ.
Освен всичко това, ние никак не сме виновни за това, че пубертетът и други обективни обстоятелства ви пречат да мислите с правилните части на мозъците си, но едно умно нещо е да слушаш старо и патило. Друго умно нещо е да се научиш да четеш. Тъй като за първото се изисква умствено равнище над 3 клас, което е сложна задача при доста от вас, ще ви помоля поне да четете, нещо което би трябвало всички да изискват от себе си, когато се намесват КОМПЕТЕНТНО по някоя тема.
Ужасното грухтене може да не се харесва не само на върлите почитатели на Кондьо и целия цигански антураж, който се носи зад гръмкото название "Поп-фолк" и "Чалга".
Но разбира се ние всички, които сме алтернатива на тази масова култура можем да разберем момичетата сред вас, избрали евтиния и лесен път за развитие - курволизацията на нашата страна. Тя е нещо като синоним на чалгаризацията. Даже в доста от случаите се припокриват.
БианцО, още нещо, докато не съм забравил - да може и на селяни да се обиждаме, очаквам да ми кажеш нещо по въпроса...
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
бубинка, като гледам баща ти не е хабил много материал за тебе...
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Нима искаш да ми кажеш, че щом наричам музиката от горния линк грухтене, подкрепям чалга-културата?
Моля?!
Ихаа, сега и на визия ще се обиждаме. ("Скромността краси човека - това обяснява доста неща при теб.")
Така, нямам нищо общо с "курволизацията", синоним на чалгаризацията, както ти сам се изрази.
Кога съм казвала това, което момичето с болдвания шифт каза? А? Я ми погледни предния пост, ако обичаш... Точно това казвам, че хората не се делят на чалгари и метъли. На мен нито едните ми харесват, нито другите. НО това не е повод за теб да ми се репчиш и да ми правиш забележки. Защото и ти май не знаеш защо ги правиш и с какъв повод.
В крайна сметка какво искаш да ми кажеш? Че музиката, която слушам, е долнопробна, гадна, не е музика въобще... Или?
БианцО, сама влизаш в кофти полемики, ако ще заемаш страна го прави. Тва не е нова тема и има течаща дискусия с поставени доста повече неща от основи. Това, че някакви ниско-платени полу-грамотни момичета и гей-приятелите им не четат, не означава, че нормален и грамотен човек няма да прочете темата как се е развила до сега. В тоя ред на мисли имаш ли да допълниш нещо или да заемеш позиция ? Или да представиш нов, революционен подход към спора ? Или просто "каунтваш" мненийца в коравия форум ?
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Аз заех позицията си по темата! Просто смятам, че златната среда е най-добре. Нито чалга, нито дет метълът са за предпочитане в моята листа с музика. Да, в моята, защото изразявам ЛИЧНО мнение.
Да, определено двата стила не са двуполюсови, но има голяма разлика между тях. (Което не смятам за нужно да споменавам, ама щом се налага...)
SouthStandServiceLad: що си толкова заядлив...?
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Добре. Благодарим за личното ти мнение,...
Не е нужно да отговаряш на този пост.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!