- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към Анти-чалга феновете...
Бубинка, а защо твоето мнение не отговаря на представата ми за средно-интелигентен тийнейджър ? Дали проблема е в мен или във твоя телевизор ?
Дали пък по умни хора от нас не са казали, че всяко действие, води до противодействие и за да съм сигурен ( дори след това няма да бъда де.. ) че ще ме разбереш ще говоря конкретно - плоският ти, изпълнен с клишета и копирани мисли пост представлява шедьовър в областта на аргументацията или по точно в липсата на аргументация. По простичко казано - малоумното ти мнение, което реално не е твое вбесява хората със собствено такова.
Благодаря за високата трибуна![]()
![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
пак заповядай...
кво ли те питам?...се едно ми пука..
ще си пиша квото си исками не се прави на умен...научил два лафа и ми се прави...
айде...няма да пиша повече тук!
само чалгаа!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Предай на майка си, че съжалявам за кофти материала, на който е попаднала.
През безсилието ти дори 3-то класник би се зарадвал
Всъщност...
що ли не се доверим на статистическите данни на Бубинка... тя все пак е направила МЕГА-проучване за да изчисли всъщност КОЛКО ТОЧНО процента от БГ младежите друсат кючеци. За целта тя е разпитала около 3 милиона души. Нека й ръкопляскаме.. а така.. още повече
За двата лафа си права - общо взето с тях избутах гимназия, част от университета.. мисля и работа така да си хвана.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Още не cъм cе научила да пcyвам ....ама като cе наyча ще ти е*а м*****а в конcкия клитор!
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
що не сте казали че е толкова умопомрачиттелно забавно тука бе?...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
я понеже не съм чела цялата тема ми разясни какво символизира чалгата? чалгата е музика за забавление, не е няква натоварваща, можеш да си я слушаш у вас, може в дискотека, може и да не я слушаш...ама всички тука си знаят своето "чалгата е тъпа, чалгарите са тъпи, смърт за тях.." простотиии...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
мозъка ми в момента спи, а теб да не би да те мързи с 2 изречения да ми обясниш?
офф спрете да се правите на големите умници бе, не ви ли омръзна...каква глупост съм написала? тва че на теб не ти харесва моето мнение не означава, че е глупост...
пз Илиян - Тупалка![]()
да добре, добре както казваш нали си умен...
Тая тема още ли е жива бе?Пф... -.-
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
По тази логика, ти защо изрази мнение за песента която копнах? И да Аз мразя нагли и високомерни чалгари , които си мислят че могат и знаят всичко! Нямаш нищо против метъла, но все пак се заяждаш.. хм..Първоначално написано от PurpleDream
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ми, аз се опитах да кажа същото, но по по-различен начин, а вие се нахвърлихте.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Пърпъл Дрийм, мен лично би ме било срам все още да стоя в тая тема, след като самата ти заяви че теб видиш ли те МЪРЗИ да прочетеш какво е написано, но изискваш от другите ДА НЕ ГИ МЪРЗИ да ти преразкажат последните 17-20 страници... Малко нагличко е, а ?
А оная бубината там дето щяла да е.е майка миПо всяко време можеш да дойдеш да се пробваш. А лошото е че ти видях физиономията. И искам да ти кажа, да не се очудиш ако някой път на улицата някой мине покрай теб и те наплюе в лицето
![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ще бъде публично порицана чрез никотинови храчки ин дъ фейс мада фака![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
филмиии![]()
е всеки слуша квото иска и квото върви най-много на компанията,но иначе си е друго докато жулим домашар със шопска да дъни Наско Менатата или някое сръбско обстановката се променя![]()
![]()
![]()
1. защото се ядосвам като плюете по чалгата, не може само вие да изказвате мнениеПървоначално написано от MetalZone
2. и аз мразя надути метълсити които мислят, че са много интересни като се обличат така сякаш току що са излезли от някой клип на Металика или някви там подобни...
3. опитвам се да не се заяждам, искам само да си кажа мнението ама понякога коментарите на някои хора много ме ядосват и не мога да си сдържа коментарите...
не съм го карала да ми преразказва страниците, той приказваше за това което символизирала чалгата и му казах да ми каже какво е, защото не съм чела всички страници и изобщо не ме е срам да стоя в темата-няма от какво...Първоначално написано от SouthStandServiceLad
ние на маса слушаме само screamo![]()
![]()
![]()
![]()
"All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"
дообре
Пхахахахахахахаахахахахах а...![]()
Мн ясно, че кат се сабере дружинката - рокери, ше слушат рок !!!!
Баси![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
Първоначално написано от Battlescarred
надявам се си разбрал сарказма и твойто да е сарказъм, а ако не си whatever![]()
"All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"
ти ми дай едно кило ракия и ми пусни ол скул рапец или джънгъл и да видиш дали ш има рев и дали няма да има разгул
след сериозен...ама така...много значителен напън можеш(евентуално ако имаш късмет тая вчер...или когато и да е през своя несъмнено изпълнен с екзистенциални размисли живот...) да изфабрикуваш някакво по-ограничено и малоумно творение което да представиш в пост който да украси темата още повече и да повдигне(извън всякакъв спор...) интелектуалното и ниво...Първоначално написано от PurpleDream
но...какво ли разбирам аз непросветения човек не-слушащ чалга и отричащ я като музикален стил и социален феномен и привърженик на теорията че музика която се слуша в 3 държави и основно в нетрезво състояние(или е неизменен съпровод на високоинтелигентните разговори на хора които преминават в такова...) не заслужава и грам уважение...прости ми наглостта да пиша мнения изявяващи личното ми мнение и явната ми неприязън към иначе толкова смислената музика позната на всички балкански субекти като чалга...
смятам известно време само да наблюдавам в захлас как затваряш с остроумие достойно за уважение устите на иначе толкова ограничените и прости метъли...
и нека силата бъде с вас...слава на имхотеп...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3