.
Отговор в тема
Страница 19 от 22 ПървиПърви ... 91516171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 541
    Бубинка, а защо твоето мнение не отговаря на представата ми за средно-интелигентен тийнейджър ? Дали проблема е в мен или във твоя телевизор ?
    Дали пък по умни хора от нас не са казали, че всяко действие, води до противодействие и за да съм сигурен ( дори след това няма да бъда де.. ) че ще ме разбереш ще говоря конкретно - плоският ти, изпълнен с клишета и копирани мисли пост представлява шедьовър в областта на аргументацията или по точно в липсата на аргументация. По простичко казано - малоумното ти мнение, което реално не е твое вбесява хората със собствено такова.
    Благодаря за високата трибуна

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

пак заповядай...
    кво ли те питам?...се едно ми пука..
    ще си пиша квото си искам и не се прави на умен...научил два лафа и ми се прави...
    айде...няма да пиша повече тук!
    само чалгаа!!!
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Предай на майка си, че съжалявам за кофти материала, на който е попаднала.
    През безсилието ти дори 3-то класник би се зарадвал

Всъщност...

що ли не се доверим на статистическите данни на Бубинка... тя все пак е направила МЕГА-проучване за да изчисли всъщност КОЛКО ТОЧНО процента от БГ младежите друсат кючеци. За целта тя е разпитала около 3 милиона души. Нека й ръкопляскаме.. а така.. още повече

За двата лафа си права - общо взето с тях избутах гимназия, част от университета.. мисля и работа така да си хвана.

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Още не cъм cе научила да пcyвам ....ама като cе наyча ще ти е*а м*****а в конcкия клитор!
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    що не сте казали че е толкова умопомрачиттелно забавно тука бе?...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    я понеже не съм чела цялата тема ми разясни какво символизира чалгата? чалгата е музика за забавление, не е няква натоварваща, можеш да си я слушаш у вас, може в дискотека, може и да не я слушаш...ама всички тука си знаят своето "чалгата е тъпа, чалгарите са тъпи, смърт за тях.." простотиии...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    ....in the rain...
    мозъка ми в момента спи, а теб да не би да те мързи с 2 изречения да ми обясниш?

Град
    ....in the rain...
    офф спрете да се правите на големите умници бе, не ви ли омръзна...каква глупост съм написала? тва че на теб не ти харесва моето мнение не означава, че е глупост...
    пз Илиян - Тупалка

Град
    ....in the rain...
    да добре, добре както казваш нали си умен...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Тая тема още ли е жива бе?Пф... -.-
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ех Божее, защо сте такива злобари метълистите само не мога да разбера...като не харесвате чалга- не слушайте бе, защо трябва винаги да изразявате мнение за чалгата, дори и да не ви питат, чалгата е стил като всеки друг, как не почнахте да мразите нещо друго ами само чалга ви е в устата, особено тук във форума сигурно имате повече мнения за чалгата от колкото за метъла...защо се палите толкова много и обиждате чалгата и хората които я слушат при положение, че те не слушат само чалга, а и други стилове...нямам нищо против метъла и метълистите, ама като почнете така направо ми опъвате нервите...
    По тази логика, ти защо изрази мнение за песента която копнах? И да Аз мразя нагли и високомерни чалгари , които си мислят че могат и знаят всичко! Нямаш нищо против метъла, но все пак се заяждаш.. хм..
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Леле, бубинке, благодаря ти... ти си най-добрият аргумент, който всеки нехаресващ чалгата човек може да приведе в подобна дискусия. С това си постижение трябва да се чувстваш доста горда...

БианЦо,

всички хора, които са писали мнение в този раздел на форума смятат, че имат особено богата музикална култура, но честно да ти кажа... в повечето пъти са доказвали, че нямат реална самооценка.

Това грухтене, което ти не можеш да разбереш и оцениш в един даден стил не го прави по-глупав или по-лош, затова и саутлада, аз и ричкидс се опитахме да набием в кухите глави на чалгарите, че не харесваме всичко, което чалгата символизира, а не принизявахме спора до елементарен сблъсък на музикални вкусове.
    Ми, аз се опитах да кажа същото, но по по-различен начин, а вие се нахвърлихте.

Пърпъл Дрийм, мен лично би ме било срам все още да стоя в тая тема, след като самата ти заяви че теб видиш ли те МЪРЗИ да прочетеш какво е написано, но изискваш от другите ДА НЕ ГИ МЪРЗИ да ти преразкажат последните 17-20 страници... Малко нагличко е, а ?

А оная бубината там дето щяла да е.е майка ми По всяко време можеш да дойдеш да се пробваш. А лошото е че ти видях физиономията. И искам да ти кажа, да не се очудиш ако някой път на улицата някой мине покрай теб и те наплюе в лицето

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Ще бъде публично порицана чрез никотинови храчки ин дъ фейс мада фака

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

филмиии

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    е всеки слуша квото иска и квото върви най-много на компанията,но иначе си е друго докато жулим домашар със шопска да дъни Наско Менатата или някое сръбско обстановката се променя

Град
    Maina Town
    сподели защо така мислиш

Град
    Maina Town
    хуу

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    ех Божее, защо сте такива злобари метълистите само не мога да разбера...като не харесвате чалга- не слушайте бе, защо трябва винаги да изразявате мнение за чалгата, дори и да не ви питат, чалгата е стил като всеки друг, как не почнахте да мразите нещо друго ами само чалга ви е в устата, особено тук във форума сигурно имате повече мнения за чалгата от колкото за метъла...защо се палите толкова много и обиждате чалгата и хората които я слушат при положение, че те не слушат само чалга, а и други стилове...нямам нищо против метъла и метълистите, ама като почнете така направо ми опъвате нервите...
    По тази логика, ти защо изрази мнение за песента която копнах? И да Аз мразя нагли и високомерни чалгари , които си мислят че могат и знаят всичко! Нямаш нищо против метъла, но все пак се заяждаш.. хм..
    1. защото се ядосвам като плюете по чалгата, не може само вие да изказвате мнение
    2. и аз мразя надути метълсити които мислят, че са много интересни като се обличат така сякаш току що са излезли от някой клип на Металика или някви там подобни...
    3. опитвам се да не се заяждам, искам само да си кажа мнението ама понякога коментарите на някои хора много ме ядосват и не мога да си сдържа коментарите...

Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Пърпъл Дрийм, мен лично би ме било срам все още да стоя в тая тема, след като самата ти заяви че теб видиш ли те МЪРЗИ да прочетеш какво е написано, но изискваш от другите ДА НЕ ГИ МЪРЗИ да ти преразкажат последните 17-20 страници... Малко нагличко е, а ?
    не съм го карала да ми преразказва страниците, той приказваше за това което символизирала чалгата и му казах да ми каже какво е, защото не съм чела всички страници и изобщо не ме е срам да стоя в темата-няма от какво...

ние на маса слушаме само screamo
    "All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"

Град
    ....in the rain...
    дообре

Пхахахахахахахаахахахахах а...
    Мн ясно, че кат се сабере дружинката - рокери, ше слушат рок !!!!
    Баси
    "Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
    LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    ^ на операционната маса надявам се...

надявам се си разбрал сарказма и твойто да е сарказъм, а ако не си whatever
    "All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"

ти ми дай едно кило ракия и ми пусни ол скул рапец или джънгъл и да видиш дали ш има рев и дали няма да има разгул

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    1. защото се ядосвам като плюете по чалгата, не може само вие да изказвате мнение
    2. и аз мразя надути метълсити които мислят, че са много интересни като се обличат така сякаш току що са излезли от някой клип на Металика или някви там подобни...
    3. опитвам се да не се заяждам, искам само да си кажа мнението ама понякога коментарите на някои хора много ме ядосват и не мога да си сдържа коментарите...

Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    не съм го карала да ми преразказва страниците, той приказваше за това което символизирала чалгата и му казах да ми каже какво е, защото не съм чела всички страници и изобщо не ме е срам да стоя в темата-няма от какво...
    след сериозен...ама така...много значителен напън можеш(евентуално ако имаш късмет тая вчер...или когато и да е през своя несъмнено изпълнен с екзистенциални размисли живот...) да изфабрикуваш някакво по-ограничено и малоумно творение което да представиш в пост който да украси темата още повече и да повдигне(извън всякакъв спор...) интелектуалното и ниво...
    но...какво ли разбирам аз непросветения човек не-слушащ чалга и отричащ я като музикален стил и социален феномен и привърженик на теорията че музика която се слуша в 3 държави и основно в нетрезво състояние(или е неизменен съпровод на високоинтелигентните разговори на хора които преминават в такова...) не заслужава и грам уважение...прости ми наглостта да пиша мнения изявяващи личното ми мнение и явната ми неприязън към иначе толкова смислената музика позната на всички балкански субекти като чалга...
    смятам известно време само да наблюдавам в захлас как затваряш с остроумие достойно за уважение устите на иначе толкова ограничените и прости метъли...
    и нека силата бъде с вас...слава на имхотеп...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си