.
Отговор в тема
Страница 22 от 22 ПървиПърви ... 121819202122
Резултати от 526 до 541 от общо 541
    Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    В музикалния бизнес има строги правила. Когато определени хора кажат че нещо е "куул" то след това веднага става "куул". Някой е казал, че "гениалната" музика на Брегович е номер едно, много бунтарска и много етно и за това всички се кефят на Брегович. Всъщност той краде етно мотиви от циганите и прочее и сглобява нещо си там, което е саундтрак към филм. Тва че филма е хубав изстрелва и саундтрака му. Много е просто.
    А Брегович си е просто един крадец.

Всяка модерна група или изпълнител който се занимава с етно мотиви вече се е превърнал в абсолютна поза. Щото цялото това нещо е свързано с доста мейнстрийм. В момента е модерно да идваш от на майка си фалопиевите тръби и да свириш етно елементите на местното население хахахах
    Да бе, видиш ли, всичките ми познати са такива фенове на Брегович, че аз покрай тях почнах да го слушам. Въобще не смятам, че Брегович е прехвален, дори смятам, че доста малко хора оценяват нещата му.

Горан Брегович има уникални песни. Аз ще си го викна да ми свири на сватбата
    Най-яката музика за пиене, забиване си е чалгата.

Град
    My empire of Dirt.
    темата си има заглавие.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Обама, малоумен ли си бе ? Само това искам да те попитам ?
    Кой говори за някакви бг клубове пръснати из света ?
    Не аз не съм малоумен, но айде мери си малко приказките...
    Изобщо не ти говоря за някакви бг клубове. В момента има чалгаджиики, които подписаха с Universal и ги канят наляво и надясно из Европа...А този за Хлезинки дето ми каза, че нямало чалга-клубове - да така е. Но в моя клас има финландки и са такива върли чалгарки, че ми литна каската като ги чух к'во пеят. А ти, SouthStandServiceLad, лично впечатление ли изказа или просто така да добавиш коментар?

Град
    My empire of Dirt.
    amk933, моля те, спомени въпросните Универсални чалгарки.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    amk933, моля те, спомени въпросните Универсални чалгарки.
    За Андреа съм 100% сигурен, че има договор с Universal, даже и видях някво видео както си гледах MTV и беше на английски!!? Та тя и този, с когото пее, после прочетох, че са подписали договор с Universal и песните им се въртят из 40 страни в Европа. Имали и много международни участия. Та в чужбина носят името Sahara. Друго не знам по въпроса, но определено не е само тя дето гастролира из Европа - правят го и други.

Град
    My empire of Dirt.
    Каза ми една.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Каза ми една.
    Да, казах ти....не им знам на всички договорите, но ето, че сега се сещам и за Десислава, която също се върти из МТВ и гастролира често из Америка...

Аз като седна на маса обикновенно се слуша рок
    Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!

Снощи съм спорила приблизително един час с две момичета относно чалгата. Те ми твърдят, че видиш ли, имало ебати смислените текстове и мелодии, половин час изреждаха певици, чиито плакати биха олепили по стените си... И аз им казах истината, а именно, че мелодиите са банални, текстовете също, изчерпани са ОТДАВНА, пее се за едни и същи неща, и то тъпи. А те ми обясняват, че в чалга песните се пеело за нещата от живота... Еми, да, като водят такъв селски живот, как няма да ги привличат такива песни.
    После ми сравниха чалгата с Obladi Oblada на The Beatles и изтъкнаха колко ли безсмислен текст имала тази песен. (Съдейки само по заглавието.)
    Тва е умствено заболяване, бе.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Имам питане към чалга феновете.

Абе хора, какво слушате като седнете да серете?

Щото уж мразите образцовия корав норвежки блек-метъл, ама съм 100% сигурен, че като седнете на порцелановия трон си пускате малко Адски Нерези и се кефите на симфонията от цопващи във водата половинкилограмови миризливи кафяви лайна и нечовеьки крясъци.
    Даже в тесните външни кенефи в Тибет съм виждал плакати на намацани с бяло и черно лица и надраскани от съседни нам народи слова като "Секой може умоча дуваро. Саде сащинскиот воевода може усере своду."
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Имам питане към чалга феновете.

Абе хора, какво слушате като седнете да серете?

Щото уж мразите образцовия корав норвежки блек-метъл, ама съм 100% сигурен, че като седнете на порцелановия трон си пускате малко Адски Нерези и се кефите на симфонията от цопващи във водата половинкилограмови миризливи кафяви лайна и нечовеьки крясъци.
    Даже в тесните външни кенефи в Тибет съм виждал плакати на намацани с бяло и черно лица и надраскани от съседни нам народи слова като "Секой може умоча дуваро. Саде сащинскиот воевода може усере своду."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си