- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към Анти-чалга феновете...
Да бе, видиш ли, всичките ми познати са такива фенове на Брегович, че аз покрай тях почнах да го слушам.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Въобще не смятам, че Брегович е прехвален, дори смятам, че доста малко хора оценяват нещата му.
Горан Брегович има уникални песни. Аз ще си го викна да ми свири на сватбата
Най-яката музика за пиене, забиване си е чалгата.
Не аз не съм малоумен, но айде мери си малко приказките...Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Изобщо не ти говоря за някакви бг клубове. В момента има чалгаджиики, които подписаха с Universal и ги канят наляво и надясно из Европа...А този за Хлезинки дето ми каза, че нямало чалга-клубове - да така е. Но в моя клас има финландки и са такива върли чалгарки, че ми литна каската като ги чух к'во пеят. А ти, SouthStandServiceLad, лично впечатление ли изказа или просто така да добавиш коментар?![]()
amk933, моля те, спомени въпросните Универсални чалгарки.
За Андреа съм 100% сигурен, че има договор с Universal, даже и видях някво видео както си гледах MTV и беше на английски!!? Та тя и този, с когото пее, после прочетох, че са подписали договор с Universal и песните им се въртят из 40 страни в Европа. Имали и много международни участия. Та в чужбина носят името Sahara. Друго не знам по въпроса, но определено не е само тя дето гастролира из Европа - правят го и други.Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
Да, казах ти....не им знам на всички договорите, но ето, че сега се сещам и за Десислава, която също се върти из МТВ и гастролира често из Америка...Първоначално написано от Ballbreaker
Аз като седна на маса обикновенно се слуша рок![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Снощи съм спорила приблизително един час с две момичета относно чалгата. Те ми твърдят, че видиш ли, имало ебати смислените текстове и мелодии, половин час изреждаха певици, чиито плакати биха олепили по стените си...![]()
![]()
И аз им казах истината, а именно, че мелодиите са банални, текстовете също, изчерпани са ОТДАВНА, пее се за едни и същи неща, и то тъпи. А те ми обясняват, че в чалга песните се пеело за нещата от живота...
![]()
![]()
Еми, да, като водят такъв селски живот, как няма да ги привличат такива песни.
После ми сравниха чалгата с Obladi Oblada на The Beatles и изтъкнаха колко ли безсмислен текст имала тази песен. (Съдейки само по заглавието.)
Тва е умствено заболяване, бе.![]()
Имам питане към чалга феновете.
Абе хора, какво слушате като седнете да серете?
Щото уж мразите образцовия корав норвежки блек-метъл, ама съм 100% сигурен, че като седнете на порцелановия трон си пускате малко Адски Нерези и се кефите на симфонията от цопващи във водата половинкилограмови миризливи кафяви лайна и нечовеьки крясъци.
Даже в тесните външни кенефи в Тибет съм виждал плакати на намацани с бяло и черно лица и надраскани от съседни нам народи слова като "Секой може умоча дуваро. Саде сащинскиот воевода може усере своду."
Grumpy old madman