.
Отговор в тема
Страница 5 от 22 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 541
    Много весело,след 5тата бира да си пуснеш нещо като това ;P
    Иначе да...защо да не може да слушаш AC/DC примерно,докато се забавляваш с приятели на по чашка?!
    Животът не е само Ивана и Драгана

няма метъл, няма чалга... най-добре се пие на стари градски.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Стара Загора
    Слушайте си чалгата, изпростявайте ...
    Никъде по света не слушат гадните ви мазни кючеци, от които после те боли главата и може да ти се придрайфа(не като тръскаш глава на АC/DC).
    Тази музика ще съсипе държавата ни... Заради тъпите чалгари ме е срам да кажа че съм българка
    Най-лошото е, че това няма край...ставате все повече и повече и пръскате неземната си простотия навсякъде!!!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    айде айде сякаш метълистите,ЕМОтата и фешъните и другите там подобни не ни засрамват нас...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    айде айде сякаш метълистите,ЕМОтата и фешъните и другите там подобни не ни засрамват нас...
    обикновено 'чалгар' и 'фешън' си вървят ръка за ръка, така че се срамувай от себе си
    а метъл, рок и т.н. се слуша по цял свят, а чалага - само тук...
    сама си прави изводите

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Как да се слуша само в Бг бе МАЛОУМНИЦИ.Тва "ПОПА" В АМЕРИКА КВО МИСЛИШ, ЧЕ Е ! Пък и май забравяш съседите ни там също дънат яко чалга

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ама не ми пука кво се слуша по света ве,срамувай се ти от себе си,мен изобщо не ме е срам от каквото и да е
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Зле сте...
    Всичко в държавата ни е в ред,че намерихте заради какво да се срамувате,че сте българи...
    Срамували се от чалгарите,емотата,метълите ...

Иначе,както някой вече каза,поп = американска чалга ;P

Как какво, бе?! Хард метъл или хаус.....
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Селският маниер.. да се насвиним яко на чалга.

Слушам каквото си слушам по принцип. Ирландско върви. =)
    'Cus history is all dreams.'

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Селски маниер..бляблябляя.Искате не искате,слушате не слушате.Чалга има и ще има

^Ще има, да. Не оспорвам. Ще си спестя обаче коментарът.
    'Cus history is all dreams.'

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не не го спестявай

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Никъде по света не слушат гадните ви мазни кючеци, от които после те боли главата и може да ти се придрайфа(не като тръскаш глава на АC/DC).
    Тази музика ще съсипе държавата ни... Заради тъпите чалгари ме е срам да кажа че съм българка
    Най-лошото е, че това няма край...ставате все повече и повече и пръскате неземната си простотия навсякъде!!!!
    Музиката не води до изпростяване, освен при наистина слабоумните лица. В целият регион се слуша тази музика, която е местна. Изобщо всяка държава си има по 1-2 нейни си стила, които се слушат. Не музиката съсипва държавата, ами глупавите хора го правят. Чалгарите са за предпочитане пред останалата измет.
    Омръзна ми от такива тесногръди и слепи хора, цялата държава слуша чалга, включително родители и бабички и дядовци също. Хем си глупава, ама ако си няква замаляла метълка с черен грим и тениска си за убиване
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    http://www.youtube.com/watch?v=N3Wo7RBnY1Y
    перфектната песен за тази цел

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Голям фен
    Обаче тук пак се решават проблеми с глобално естество,а?
    Истината се ражда в спора,а именно:
    ВСЕКИ СИ Е ПРАВ ЗА СЕБЕ СИ.нА КОЙТО МУ СЕ СЛУША ЧАЛГА-ДА СЛУША,НА КОЙТО НЕ-НЕ!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Музиката не води до изпростяване, освен при наистина слабоумните лица. В целият регион се слуша тази музика, която е местна. Изобщо всяка държава си има по 1-2 нейни си стила, които се слушат. Не музиката съсипва държавата, ами глупавите хора го правят. Чалгарите са за предпочитане пред останалата измет.
    Омръзна ми от такива тесногръди и слепи хора, цялата държава слуша чалга, включително родители и бабички и дядовци също. Хем си глупава, ама ако си няква замаляла метълка с черен грим и тениска си за убиване
    Не съм тесногръда и сляпа, нито глупава...нито пък замряла метълка с черен грим(нищо че слушам и такава музика) В тази тема са се събрали най-върлите чалгари и понеже един човек не е на вашето мнение, айде да го убием. Това не е нашата национална музика - НЕ. Ние си имаме народните песни, хората и т.н. . нещо, с което всеки един трябва да се гордее. Това ни прави уникални - не чалгата.
    И просто вече не намирам смисъл да споря с вас, защото това няма и може би няма да има край Винаги ще си има чалгари и жалкото е, че не можем да направим нищо

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Жалка си ти, че имаш нещо против даден музикален стил или хората, които го слушат. Естествено, че винаги ще има чалгари, защо да няма, нещо ви пречат ли? Абе зле сте.

Град
    Стара Загора
    Жалка си ти, че имаш нещо против даден музикален стил или хората, които го слушат. Естествено, че винаги ще има чалгари, защо да няма, нещо ви пречат ли? Абе зле сте.
    Някакъв проблем с мен ли имаш...айде спри вече! Омръзна ми да споря с неразбрани хора, не намирам смисъл

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Някакъв проблем с мен ли имаш...айде спри вече! Омръзна ми да споря с неразбрани хора, не намирам смисъл
    Явно имаш предразсъдъци относно чалгарите. Който има нещо против някой стил музика или хората, които го слушат, е сбъркан. Какво да се спирам, ти написа че е жалко, че има чалгари, аз ти отговорих. Проблемът е в теб.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Явно имаш предразсъдъци относно чалгарите. Който има нещо против някой стил музика или хората, които го слушат, е сбъркан. Какво да се спирам, ти написа че е жалко, че има чалгари, аз ти отговорих. Проблемът е в теб.
    как няма да имаме предразсъдъци към чалгарите?!Вие сигурно също казвате "ами тия тъпаци металите(не целия рок се клафицира,като метал бтв),цял ден само плюят и си режат вените"... истината е,че чалгата е изключително повърхностна... да ти кажа по темата-вие изкарахте балканците най-добрите пияници на света?!в другите държави на кво пият бе?!Има си супер звучни рок песни,който са идеални за маса... а тва,че всички свикнаха с тази тъпа и противна чалга е съвсем друг въпрос...как да пия и да слушам азис?!?!Ще повърна веднага...поздрав http://www.youtube.com/watch?v=v43FaaIeWTY !!

Град
    under the ocean
    То всъщност зависи от човека ,на когото е купона,от хората,които са там :/ Но определено най-яките купони,на които съм била,са били без чалга...Слушали сме и рок,и метъл,и гръндж,и пънк,малко или повече хип-хоп...

А не мога да разбера,кое по точно ви кара да смятате,че чалгата е подходяща за купон хдКъде се крие нейната изключителна очарователност-в ритъма или текста ...?Хм..;/

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от fluffypie
    То всъщност зависи от човека ,на когото е купона,от хората,които са там :/ Но определено най-яките купони,на които съм била,са били без чалга...Слушали сме и рок,и метъл,и гръндж,и пънк,малко или повече хип-хоп...

А не мога да разбера,кое по точно ви кара да смятате,че чалгата е подходяща за купон хдКъде се крие нейната изключителна очарователност-в ритъма,или текста ...?Хм..;/
    в мазния турски кючек, който можеш да завъртиш на нея

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    under the ocean
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    Цитирай Първоначално написано от fluffypie

А не мога да разбера,кое по точно ви кара да смятате,че чалгата е подходяща за купон хдКъде се крие нейната изключителна очарователност-в ритъма,или текста ...?Хм..;/
    в мазния турски кючек, който можеш да завъртиш на нея
    Е то като си супер пиян мазният кючек няма да се получи много успешноо :Д В повечето случай това,което се наблюдава е :

зачервени бузи+неритмично клатушкане+фалшиво пригласяне
    доста приятна комбинация...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си