.
Отговор в тема
Страница 7 от 22 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 541

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    За рок баладите съм съгласна... еми ще ти кажа такава музика реге примерно слушал ли си? Мега ме отпуска винаги когато го слушам
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Не мога да разбера защо спориш с човек, който е от по-малко от месец във форума и трупа мнения? Казаха го вече - ако песента е хубава, тя е хубава независимо какъв стил е.
    Стига с тия глупости! Само затормозявате сървърите на сайта
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    За рок баладите съм съгласна... еми ще ти кажа такава музика реге примерно слушал ли си? Мега ме отпуска винаги когато го слушам
    Чувал съм някой добри песни, приятни са, но не разбирам много от този стил. Дай някой линк.
    @slavito007 Това за мен ли се отнася, защото не съм отскоро във форума и мразя неща като "трупането на мнения"
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Еми то за това се казва ФОРУМ за да спориш,намираш хора с общи интереси,да налагаш мнението си и така
    но с букви от онези дни,

DNB

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Ето link http://www.vbox7.com/play:7d9ba690 нарочно ти давам на бг изпълнител, защото искам поне 2 мин да се гордея с това че съм българка
    но с букви от онези дни,

DNB

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    Ето link http://www.vbox7.com/play:7d9ba690 нарочно ти давам на бг изпълнител, защото искам поне 2 мин да се гордея с това че съм българка
    Отпускаща и приятна е, напомня за плаж, а става и за клуб. Е, зависи от вкуса на човека, може пък да открия реге песен с такава мелодия, че да ми стане любимата.

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Може всичко е възможно
    но с букви от онези дни,

DNB

Мега фен
    Град
    <3

Re: Към Анти-чалга феновете...

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Абе хора винаги съм се чудил, кво слушате, като седнете да пиете и/или вече сте пияни ?
    Не пия и никога не съм била пияна ^__^ Дори да бях едва ли щях да слушам много много музиката ^^ И все пак... DISTURBED \m/ ^__^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Re: Към Анти-чалга феновете...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Абе хора винаги съм се чудил, кво слушате, като седнете да пиете и/или вече сте пияни ?
    Не пия и никога не съм била пияна ^__^ Дори да бях едва ли щях да слушам много много музиката ^^ И все пак... DISTURBED \m/ ^__^
    Имат 2 мелодични песни Land of Confusion/Pain Redefined.

Ако трябва да кажа сериозно, когато човек се напие, наистина, за него няма никакво значение какво бръмчи покрай него. Освен това този спор е все едно да се спори кое е по хубаво - да се ядат кюфтета или таратор - всеки с вкуса си. Познавам хора, които не слушат моята музика, но това не ги прави идиоти или някакви други. Аз слушам поп - фолк и за мен това е най - яката музика.

Скайп - dark_elf2

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    и какво точно в чалгата те предразполага да си весел...пие се по-добре,защото е толкова тъпа и беззвучна,че искаш да прецакаш всичките си слухови рецелтори и да не я чуваш вече...просто,когато ми запее някоя цицеста какичка,всички и се радват,колко е добра,защото силиконовият й талант завлядява всички... ама слушайте си чалгата... мен лично ме изнервя ...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Т.е. наистина сте безмозъчни консуматори, които приемат всеки полуфабрикат, който бива завъртян по планета и останалите ви фолк канали?
    Разбрахме, че си пред мозъчен фалит - няма нужда да ни го натякваш. Аз не съм си пускал Планета и сие през живота, но ти явно си малоумен и не разбра, нито какво казах, нито, че не съм чалгар, а просто слушам всичко. И в крайна сметка чалгарите не са тези, които нападат вас, а вие тях, което само по себе си говори за общата ви култура и животинската ви примитивна "толерантност", която е спряла да се развива още през ерата на неолита ми се струва.

Ти знаеш ли какво означава субкултурен?
    Ти учил ли си гръцки и латински представки? Суб означави и псевдо.
    ти какво?! някъв американец ли се чувстваш?Горд си,защото си американец... всеки може да е американец,защото тази тъпа нация,няма никва култура и традиция освен KFC i McSh1tDonalds

Наистина, амк, с този американски профил се гордееш и с тази идиотска страна? Станчо е прав.

Скайп - dark_elf2

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Т.е. наистина сте безмозъчни консуматори, които приемат всеки полуфабрикат, който бива завъртян по планета и останалите ви фолк канали?
    Разбрахме, че си пред мозъчен фалит - няма нужда да ни го натякваш. Аз не съм си пускал Планета и сие през живота, но ти явно си малоумен и не разбра, нито какво казах, нито, че не съм чалгар, а просто слушам всичко. И в крайна сметка чалгарите не са тези, които нападат вас, а вие тях, което само по себе си говори за общата ви култура и животинската ви примитивна "толерантност", която е спряла да се развива още през ерата на неолита ми се струва.

ти какво?! някъв американец ли се чувстваш?Горд си,защото си американец... всеки може да е американец,защото тази тъпа нация,няма никва култура и традиция освен KFC i McSh1tDonalds
    Какво общо има това с темата? Човека май живее в Америка. Май нямаш какво да отговориш, за това се захващаш с Америка.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абе някои хора просто не знаят къде да си изливат омразата и айде във форума
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123

ами аз преди това отговорих?! Не искам да се заяждам повече ... музиката е 1 голямо нищо,в сравнение с приятелства и търпимост м/у хората,затова и не ме инт,кой какво слуша... айде поздрав http://www.youtube.com/watch?v=_dY4KjMdMVE

Какво общо има това с темата? Човека май живее в Америка. Май нямаш какво да отговориш, за това се захващаш с Америка.

Град
    столицата
    И аз мога да кажа,че слушам всичко.Друг е въпросът,кое по колко.В различни моменти ми се слуша различна музика,в зависимост от настроението.Когато си на маса,с приятели или на купон,чалгата върви най-добре.Просто предразполага за веселба.Никой не задължава никого да слуша тази музика,но просто върви.И аз преди 3-4 години плюех яко по чалгата,но няма какво да си говорим,тя е точната музика за купонясване.Не е само тя,но не бива да се отричат заслугите и за създаване на обстановка.Повдига нaстроението,катализира позитивните чувства и емоции.Toва може да се каже и за гръцко,сръбско,както и за народната музика.
    Спокойно мога да си купонясвам и на метъл и на диско и на рок и на хаус.Но това не променя влиянието на чалгата.Това,че на определени места слушам чалга не ме прави чалгар,но не мога да подхождам лицемерно и да плюя музиката,създаваща страхотна атмосфера.Нито смисълът на текстовете има значение,нито това,че песните са крадени.В крайна сметка защо трябва да ни пука?Музиката се слуша за кеф,да стимулира изразяване на емоциите по-лесно,да успокоява.Има и много други причини,важното е да става веселбата,а със сръбско и чалга се получава.Малко са истинските чалгари,които се кефят истински на този стил и намират прилики от живота си с текстовете на песните,които я възприемат сериозно.Тяхна работа.Всеки стил музика си има предимства и недостатъци и моменти,в които се слуша.Не места,а моменти.Има моменти,в които ми се слуша метъл,такива,в които искам рап и такива,когато предпочитам хаус,дръм,техно или дори джаз.Всичко зависи от моментото състояние,от настроението и от това,което искаш да получиш от музиката точно в този даден момент.
    Предимствата на чалгата очевидно са,че музиката е мелодична,а текстовете (колкото и безсмислени да не са) се научават лесно и се разбират.
    Никой не бива да е пленник на даден стил музика и да се ограничава само защото си мисли,че предава някакви канони или принципи.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Стара Загора
    Няма смисъл от спорове Стига вече Всеки да си слуша това, което му е приятно и да не се караме за неща, за които винаги ще има хора на различно мнение

П.С. Относно коментара на Nam3less3, че съм сдухана метълка...не, не съм. Слушам рок, пънк и съвсем малко метъл(и то не Death, щото после ме боли главата ), не си слагам черен грим(даже ходя без грим), не се обличам с черни тениски на групи и т.н. ... но пък мразя чалгата и никой не може да ми промени мнението за нея

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    мазен кючек

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Обама, ти много гръцки си учил, ама нещо не ти се отдаде жалкия опит да си защитиш музикалната пумиярщина..

Но наистина сте велики с този израз - на маса, страхотното забавление е това...
    Аз не се и опитах, защото по-страшно нещо от това да си кръгъл идиот няма и с такива е излишно да се спори - нямам време за губене. А това аз какъв съм американец, българин, китайец и т.н. не ви влиза в работата и не е тема на този разговор. С какво се чувствам горд и с какво не - също.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Ако трябва да кажа сериозно, когато човек се напие, наистина, за него няма никакво значение какво бръмчи покрай него. Освен това този спор е все едно да се спори кое е по хубаво - да се ядат кюфтета или таратор - всеки с вкуса си. Познавам хора, които не слушат моята музика, но това не ги прави идиоти или някакви други. Аз слушам поп - фолк и за мен това е най - яката музика.
    Никога не съм предполагал, че ще се съглася с човек с подобен никнейм . Напълно прав си, всеки с вкуса си. Доста задълбахте темата(визирам Батълскеър и Неимлесс) и се отклонихте от въпроса. Съгласен съм с причините, които е написал Battlescarred, за селянията, затъпяването,циганско,турс ко,гнусно , но просто не е това въпроса. Тоя спор ще го има докато един от стиловете не изчезне, а т'ва едва ли ще е скоро.

Град
    София
    ^ Не не съм промит, а просто не съм достатъчно ограничен. Прави разликата. И не ти казах, че слушам всичко, а че не деля песните по стилове, а по това дали ми харесват или не, но явно и това не разбра.

Град
    In Your Memories
    Знаете ли какво.. повечето хора в България израстват с тази чалга и само на нея свикват да се танцува.

Защо не хвърлите един поглед на запад? Те как се забавляват без чалга? В Англия имаше толкова много клубове, когато бях там. Пускаше се всичко. Доста срещан жанр беше Goa и алт. рок. ( за неандерталците - чичо гуугъл )

Та, финландците как танцуват на бавни метъл песни?

То не е толкова въпроса на какво играеш, а дали имаш силата да вникнеш в песента и да се отпуснеш!!!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Град
    София
    ^ Не не съм промит, а просто не съм достатъчно ограничен. Прави разликата.
    Достатъчно ограничен... хахахахахаха

да си без мнение и вкус наистина е доста неограничаващо
    За пореден път показваш колко си несхватлив и тъп. Казах ти, че имам мнение и вкус и, че ми харесват определени песни от всички стилове, а не всички песни от всички стилове. Не ми интересува етикета. Дали пише поп, чалга, рап, рок, алтернатив, хаус, ако песента е хубава все тая. Пак ли нещо не разбра? Иди на доктор, да ти помогне докато е време...

Нека някой друг да каже схвана ли какво обяснявам на този "интелигентен индивид" в продължение на 5 поста, което не стига в тенджерата му под налягане... извинете, глава исках да кажа. Писна ми да споря с недоразвити.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Чете се Батълскард и означава нещо различно...

Обама, като нямаш време - не пиши, а не да ми дрискаш някакви зловонни мнения, а после да мрънкаш, че нямало смисъл и време. Аз не съм ти виновен, че нямаш изразен вкус и си дотолкова промит, че да можеш да кажеш, че слушаш всичко. Самият факт, че не слушаш всичко, а слушаш разни неща, които са популярни в различни стилове, е единствено показателно, че слушането ти на музика се приравнява до това, което ти се пуска по тв.
    Абе вярно си бил много зле. Ограничен си до няколко стила и това е. От всеки стил има добри песни, които си заслужава да се чуят. Това слушат хората с истински вкус и широкоскроените. Защото намират от всичко най-доброто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си