Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
Слушайте си чалгата, изпростявайте ...
Никъде по света не слушат гадните ви мазни кючеци, от които после те боли главата и може да ти се придрайфа(не като тръскаш глава на АC/DC).
Тази музика ще съсипе държавата ни... Заради тъпите чалгари ме е срам да кажа че съм българка
Най-лошото е, че това няма край...ставате все повече и повече и пръскате неземната си простотия навсякъде!!!!
Музиката не води до изпростяване, освен при наистина слабоумните лица. В целият регион се слуша тази музика, която е местна. Изобщо всяка държава си има по 1-2 нейни си стила, които се слушат. Не музиката съсипва държавата, ами глупавите хора го правят. Чалгарите са за предпочитане пред останалата измет.
Омръзна ми от такива тесногръди и слепи хора, цялата държава слуша чалга, включително родители и бабички и дядовци също. Хем си глупава, ама ако си няква замаляла метълка с черен грим и тениска си за убиване
Не съм тесногръда и сляпа, нито глупава...нито пък замряла метълка с черен грим(нищо че слушам и такава музика) В тази тема са се събрали най-върлите чалгари и понеже един човек не е на вашето мнение, айде да го убием. Това не е нашата национална музика - НЕ. Ние си имаме народните песни, хората и т.н. . нещо, с което всеки един трябва да се гордее. Това ни прави уникални - не чалгата.
И просто вече не намирам смисъл да споря с вас, защото това няма и може би няма да има край Винаги ще си има чалгари и жалкото е, че не можем да направим нищо