Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Преди да си си променил мненията ( щото видяхме, че обичаш да го правиш, измамник прост ) само ще ти кажа, че ти говореше за ТВОИТЕ аргументи след моя пост. Не ги виждам, честно... Все тая.
Ей Тато, я кажи пък ти сега, кво толкова всичко слушаш маминия той. Слушаш 1-2 парчета от туй-онуй. Всъщност ако прочетеш поста ми ще разбереш, че той е срещу ограничението, което сами си налагате с чалгата, но си толкова прост че сигурно знаеш само "бъррр" и други подкани към стадото У селото, където живееш.
Пичове само да ви светна нещо, което се учи и разбира някъде около 3-ти клас. Спор има когато има минимум 2 страни, които спорят. Глаголът споря означава издавам мнение, подкрепено с аргументи в контра на друго такова. Аз изразих моето, за което бях брутално нападнат от хора, които нямат и на идея защо съществуват, камо ли да могат да сглобят две смислени изречения. Клишираността лъха от километри и е изключително смешно, когато не можеш да защитиш позицията си и вместо това само я обявяваш. Но да не забравяме, че пича с аватара на Тато вече ни извести, че е спечелил. Така че да му отдадеме заслуженото.
Не си налагаме ограничено с чалгата. Просто в момента преобладава, защото... дано реалния живот те научи защо. Втората част на мнението ти пак не я прочетох, не споря с такива, които постоянно обиждат, или с такива, които няма да се променят, независимо какво им кажеш.