Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
Цитирай Първоначално написано от amk933
Преди да си си променил мненията ( щото видяхме, че обичаш да го правиш, измамник прост )
Кой пост съм си променил, велики мъдрецо? Или пак ти се привиждат разни неща. То си личи кой е прост по това кой раздава квалификации. Ех млади хора, а не могат да си сдържат нервите. Иди на доктор, може да ти помогне на 50 да не си една топка от разбити нерви.
То си пише кога и колко пъти си си променял мненията...
Да пише много ясно, че е променяно веднъж, но, ако беше толкова умен и вещ, щеше да видиш, че разликата в цитата, който е преди промяната и поста ми след промяната има разлика с едно цяло изречение, а не в букви. Но сигурно пак не ме разбра. Въпроса е, че никой не съм измамил и метАли си го бях написал така и преди промяната, така че преди да раздавата квалификации си проверявайте информацията. Направена е една промяна и тя е явна. едно изречение е. Ако бях променил първо буквата, а после изречението щеше да пише 2 промени. А сега пише една и тя не е отразена в цитата дори. Схвана ли? Прочети премисли и виж.

Същото се отнася и до SouthStandServiceLad, който си позволи да ме нарече измамник без да е наясно с функциите на форума и отразяването на редакциите в цитирани мнения.
По-добре ти се запознай с функциите на форума и разбери какво отразяват промените.. промяната на мнение може да е буква, добаваня или изтриване на знак/буква/изречение, смяна на шрифт и т.н. 1 промяна на мнение означава, че след пускането на даденият пост, ти си натиснал бутон Edit, извършил си каквито промени си направил и после си натиснал Прати.

Ма ти верно си много тъп. Пак не разбра. Пише ЕДНА промяна. Виж цитата на моя пост, в който тя не е отразена и забележи, че липсва едно изречение. Това изречение е добавено при промяната. Как буквата ще се смени, а изречението няма да се появи в цитата? Аз да не съм факир? Схвана ли или още да пояснявам. И после SouthStandServiceLad ще лъже и ще твърди, че ме видял как съм го бил сменял и ще ме нарича измамник. Айде мислете малко с тия глави.