- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към Анти-чалга феновете...
Няма нужда, има си прост отговор - колкото различни хора, толкова различни вкусове и мнения. Нещо, което на други хора им харесва, на мен не ми харесва, и обратното. Вече цялата агресия между феновете на различни стилове е от подигравките. Примерно аз като мразя чалга да започна да ви подигравам, че я слушате, само защото аз не мога да я възприема като свястна музика. Това много хора го правят, но е неприемливо, тъй като много от феновете на определен стил не влизат в така наречените "стереотипи"- например твърдението, че чалгарите са глупави. Това не е вярно, имам един приятел, който слуша чалга, и мога да кажа, че е много интелигентен и разбран. Вярно, не мисля че има добър музикален вкус, но какво да се прави. Поне не се сърди като му викам "чалгар с чалгар", защото знае че само се бъзикам с него.Първоначално написано от Nam3less3
![]()
Колкото до стереотипите - аз бих казала, че тези които слушат чалга и са олигофрени, са си олигофрени и без чалгата. Не тя прави човека глупак, а той сам се прави такъв.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch