.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пълен сериал |(

oхх,, незнам от каде да почна ама ще почна от началото.
    Запознахме се от Impulse.bg и почнахме да си пишем и решихме да се видим. Oще от първия път се харесахме и бяхме на кафе а у лаф и почнахме да се целуваме и тръгнахме. И така 3 месеца беше супер. И един ден се скарахме наговорихме си много глупости и скъсахме блокирахме се и тва беше. И след 2 месеца той ме потърси пак и са видяхме бяхме на един манастир и се държахме като гаджета... и кво тва за един ден и от там почнаха децките истории. Аз го блокирах, той ми са обади да ми каже да го отблокирам после той ме блокира и ме отбокира... и накрая аз го блокирах и все още не съм го отблокирала...

Искам са да му кажа в прав текст без никжи овъртания, че го харесвам още и тва е.., ама проблема ми е, че няям достатачно смелост.. както някои мои приятелки ( и другие проблем, че той маи ходи с няква ли или само се зарибяват незнам..
    Мен ме е страх да не ми се изсмее и там да ма разправа на неговите приятели....
    Кажете ми кво да направа да му кажа ли или да си трая и да чакам новия принц на бял кон...

Ами предлагам ти все някак да събереш смелост и да му кажеш за чувствата си. В крайна сметка.. риск печели, риск губи.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Права си това наистина са детски истории от него че даже и от твоя странна.Блокиране-отблокиране или решевайте проблемите или оставете нещата така не става при всяка караница айде майната ти и да се спасявате поотделно.Трябва да се подкрепяте да сте си опора един на друг а не при проблем всеки да се справя както може.А по въпроса дали да му споделиш си помисли дали би могла да търпиш такива истории като сега щот със сигурност това няма да е последното такова изпълнение
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    на ЛуНаТа
    Кажи му какво чувстваш към него...
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ама верно детски изтории... казвай м унаправо ако ти се изсмее да си .... майката... Но ми се струва дооооста несериозен...

Събери смелост и му признай чувствата си ако има чувства към теб няма как да не се впечатли от признането ти успех и вс-най
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ама верно детски изтории... казвай м унаправо ако ти се изсмее да си .... майката... Но ми се струва дооооста несериозен...
    И аз съм на това мнение

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вярно,че е детска работа.Не само незнаете как да се държите,но и не знаеш как да пишеш.Не го търси.

Нека позная ... ти си 7 клас нали ?Няма никъф смисъл да му пишеш и разни такива неща по-добре чакай принца на бял кон цяла вечност или си намери друго момче отколкото да се забъркваш с тоя с който сте си "играли"на гаджета...

... Не чакай само белия кон на прицнъ ... ... Не чакай направи го и да ни ти пукъ...

Цитирай Първоначално написано от hisy
    Кажи му какво чувстваш към него...
    +1

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ама верно детски изтории... казвай м унаправо Но ми се струва дооооста несериозен...
    съгласна-кажи му какво изпитваш и си изяснете нещата веднъж за винаги-според мен блокирането не е начин да се оправят нещата...

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Просто, точно, ясно: Кажи му!! Няма да стане по-зле.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Вярно,че е детска работа.Не само незнаете как да се държите,но и не знаеш как да пишеш.Не го търси.
    Така си е Явно ,че не е сериозен

Който го е страх от мечки, не ходи в гората. На твое място не бих се занимавала повече.

Офф ужас ! Защо само го блокираш , като ти се е обадил да не го правиш .. Ми мен честно казано , ако някой бивш ме блокира , да забрави за мане какви са тия , аз го блокирах после той мене !
    Кажи му , че го харесваш и си седнете на задниците малко да поговорите ,, АКо ти се изсмее - здраве да е ,, Не може никога да не ризкуваш какви сте такива хора , не знам ! Все едно няма да има и следващи , че толкова много да се впрягате ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си