Здравейте!

Съвсем случайно се запознах с едно момиче - казахме си 2-3 думи и това беше. След това аз веднага и намерих скайпа. Писах и и си писахме главно за училище - обсъждахме учители и така нататък, понеже сме от едно училище и тя е с 2 години по-малка от мен.

Проблема се състои в това, че тя никога не ме заговаря по скайпа. Ако я питам нещо ми отговаря и това е. Като се разминаваме по коридорите ми кимва аз и кимвам и това е.

Нещата се усложняват още от това, че имаме обща позната. Те може да се каже, че са много добри приятелки и излизат на кафе междучасията са заедно и т.н. Друго тревожно е, че тази обща позната незнае, че ние се познаваме. Никой нищо не и е казвал. Дори даже веднъж бях с тази наша позната и дойде въпросното момиче, размениха си няколко думи, а аз просто ги изгледах. Нито аз казах нещо нито тя - просто си хвърлихме по един поглед и това беше.

Та аз се чудя защо тя не е казала на тази наша обща позната. Дали се страхува или? Знам, че ще кажете да говоря с тази наша обща позната за съдействие ама аз затова казвам, че е позната, защото няма много добро мнение за мене.

Аз като цяло се опитвам да не и дасаждам много по скайпа - пиша и през 2-3 дни. Опитвам се да съм мил с нея, да и помагам и даже ходя в нейни часове нищо, че сме от различни класове.

Ще се радвам на съвети, предложения и други
Отговори от типа: "Зарежи я, намери си друга" не ме устройват