- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя не ми обръща никакво внимание?
Здравейте!
Съвсем случайно се запознах с едно момиче - казахме си 2-3 думи и това беше. След това аз веднага и намерих скайпа. Писах и и си писахме главно за училище - обсъждахме учители и така нататък, понеже сме от едно училище и тя е с 2 години по-малка от мен.
Проблема се състои в това, че тя никога не ме заговаря по скайпа. Ако я питам нещо ми отговаря и това е. Като се разминаваме по коридорите ми кимва аз и кимвам и това е.
Нещата се усложняват още от това, че имаме обща позната. Те може да се каже, че са много добри приятелки и излизат на кафе междучасията са заедно и т.н. Друго тревожно е, че тази обща позната незнае, че ние се познаваме. Никой нищо не и е казвал. Дори даже веднъж бях с тази наша позната и дойде въпросното момиче, размениха си няколко думи, а аз просто ги изгледах. Нито аз казах нещо нито тя - просто си хвърлихме по един поглед и това беше.
Та аз се чудя защо тя не е казала на тази наша обща позната. Дали се страхува или? Знам, че ще кажете да говоря с тази наша обща позната за съдействие ама аз затова казвам, че е позната, защото няма много добро мнение за мене.
Аз като цяло се опитвам да не и дасаждам много по скайпа - пиша и през 2-3 дни. Опитвам се да съм мил с нея, да и помагам и даже ходя в нейни часове нищо, че сме от различни класове.
Ще се радвам на съвети, предложения и други
Отговори от типа: "Зарежи я, намери си друга" не ме устройват
доста се притеснява тя затова може би.. или дуржи се по изкъсо с момчетата и затова незнам какво мислиш как го мислиш и т.н. бори се да не ти пука пък кото стане,питай я в скупе защо така в училище ,нещо да не я е срам ..... друж се като голям човек и обясни и я питаи пък тя може да ти каже ili нещо не ти се кефи
ми може би пък ме мисли за мухльо....
не го прочетох цялото,понеже ми се спи, ама от първите 3-4 реда съдя,че просто не ти се кефи..?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
бях в същото полужение с една мацка преди известно време ... Може да не те кефи полужението ама явно тряа да търсиш друга...Първоначално написано от tonie__
Много окуражаващо![]()
еми няма да се лъжем![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от anonim4o2
щом ти самия мислиш така ... лошо. каде е самоувереността която е нужна за да се спечели едно момиче ?
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Какво да й каже - че се познавате ли? И от какво да се страхува?Първоначално написано от anonim4o2
Еми може би просто ти не представляваш интерес за девойката и затова тя не е споменала на дружката си, че се познавате.
Да ти кажа право - ти нищо не правиш за да ти обърне внимание. Виж ако беше я поканил да излезете, ако беше и подарил едно цвете да речем ... и тя те отреже тогава би могъл да кажеш, че не ти обръща внимание или че те е отрязала.
В същност знаеш ли колко момичета може би те харесват и се държат с теб по начина по който ти се държиш с нея, а ти изобщо не ги забелязвашАйде помисли малко и направи нещо пък после кажи че не ти обръща внимание.
не налитай на по-малките земи си някоа кака![]()
Амм ми не е нужно да казва на целия квартал с кой се познава и с кой не...Другото което е ... мии опитай се да се сближите... покани я да излезете...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оооо с каките ... no wayПървоначално написано от yahhooo
По-добре по-малка :P
Ми може и за мухльо да те мисли...Първоначално написано от Aicken
Ама ти ако с такава нагласа движиш... заеби![]()
ми глей ся кат си по-голям и пак не я впечатляваш работата върви към топли отношения със собствена ръка
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
кви са тия общи познати ,скаипове и тем.подобни .. Питаш я в очите аджиба дефакто каквото те интересува и това е .. Един въпрос ще и зададеш и ще ти стане десет пъти по-ясно за какво става въпрос,отколкото да играеш някакви роли като клоун![]()
Аз мисля че не те харесва и тва еНие момичетата не можем да отвръщаме на всеки обужател а има някви дето са накива нахалковциии
Аз например одрязвам почти всеки..мн съм особена
А ти щом си толкос упорит спри я и я заговори .. нз защо но докато четох имах чувството че теб те е срам
![]()
А откаде знаеш тя каква е![]()
Дай пет лева и ще ти гледам на стъпало. Ще ти кажа дали те харесва и колко.
Сега сериозно: мисля, че момичето не се интересува от теб. Няма да те лъжа. А ако искаш нещо окуражаващо- не е единственото момиче на света.
оффффффф мисля си че ако имаше минимален интересен към теб щеше да си проличи и да направи нещо по въпроса сруу пичщом искаш да се забъркаш с нея имаш уста използваи я
![]()
Чак пък да няма шанс , НЕ съм съгласна !![]()
И аз се държа така с едно момче , но това в никакъв случай не значи , че той с мене няма шанс !
Според мене трябва да действаш вече , както някой казаха , давай направо покания да излезете ! Не е нужно да е на кафе , защото за мене кафето е безсмислена работа , някъде на разходка , където ще може да разговаряте и сам да разбереш дали имаш шанс или не !
Колкото до това , за познатата еми може да е предценила , че не иска точно това момиче да знае за 'вас' ! Може да не са толкова близки всъщност , колкото ти е останало впечатление ! Останалото може да е , защото се срамува !
В никакъв случай не значи ,че не те харесва .. МОже да е точно обратното , защото те харесва така да се притеснява като те срещне !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.