.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ebay.com

ebay.com

Чудех се къде да постна,но понеже темата ми е свързана с покупка-Тука.Та понеже нямам карта и регистрация в ebay.com и никой от семейството ми няма карти и банкови сметки,ако някой има и си пазарува от ebay или amazon,ще ми направи ли една малка ослуга?Аз да му дам 300лв. на ръка (цената на нещата + доставката) а той да ми ги поръча?Опитах се да се регистрирам някакви грешки ми даваше нещо не се разбрахме с този сайт...Айде ако някой иска да ми пише на ЛС...

Град
    На морето
    Понеже аз често пазарувам от еBay, ще ти кажа, че трудно някой ще се навие да закупи стока за 300 лв. най-малкото заради риска от загуба по пътя, митнически разправии, или некоректен търговец.

Ако искаш ползвай фирмите посредници, които ти купуват стоката и със собствен транспорт я докарват до България. Те обаче искат възнаграждение до 20 % от цялата стойност на покупката. Потърси такива фирми посредници за покупки от eBay в ГУУГЪЛ.

От Амазон и да искаш не може да пазаруваш, защото все още има ограничение за доставка до България. Единствено може да поръчаш книги, някои музикални CD-та и DVD дискове (които сигурно няма да ти тръгнат заради регионалната защита.) Софруер и PC игри също не можеш да поръчаш, камо ли нещо по-голямо.
    Очила-щори за най-върлите фенове!!
    **Парти Shutter Shades** - само при мен.

Скайп: baywatch_24

Аз съм поръчвал и от двата сайта, от ебай блеидове,маратонки а от амазон тениска,раница и протектори.

Нямах проблем освен с протекторите трябваше да дам още 20 лева за мито щото бяха объркали.

Ама в момента и аз немога да пазарувам в ебай понеже пайпала ми е блокнат поради едни причини.

Лелееее човеееееек мерсиии многоооо!!!Супер!!!

Град
    На морето
    Kaкто казах от Amazon почти не може да пазаруваме нищо освен книги, музика и DVD дискове, които не могат да се гледат заради регионалната защита. Това важи за най-големия АМАЗОН - американския.
    Иначе има и английски и немски, които обаче са много по-малки и ограничени откъм стоки и разнообразие.

Ето какво ти изписва като решиш да си поръчаш тениска и раница от американския :

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

Разходи се и до този магазин в София:

http://www.blogstab.com/amazon-com-ebay-bulgaria
    Очила-щори за най-върлите фенове!!
    **Парти Shutter Shades** - само при мен.

Скайп: baywatch_24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си