.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Шарени кичури

Въпросът: Откъде мога да си купя шарени кичури и каква им е цената.. От София съм
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Мега фен Аватара на Hilary_
    Знам че си от София Вики... Амм иначе по въпроса ти ... ми трябва да обиколиш малко по магазините...аз не съм срещала...ама ако съм са били супер смешни... Амм що не опиташ с боя..?!

Със боя не си струва.
    Ако става въпрос за тези нестандартни цветове- син, розов, лилав, зелен..
    трият се много бързо и не си заслужава да си съсипваш косата.
    А иначе- аз не съм от София, така че не мога да помогна..

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Защо не си купиш цветни спрейове за коса? Те се трият лесно, ако е нужно, а и са по 3-4 лв.
    airplanes..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В магазините "Всичко по левче" има ...
    Преди 2 седмици комшииката ми накупува един кашон подобни кичури заради няк'во представление в детската градина на лапето й ...
    Амаааааа честно казано кичурите бяха кофти Най-добре си вземи няколко кичура коса и си ги боядисай,както искаш,а после ще ги закачиш с щипки

П.П.Моля те,кажи ми,че не мислиш да излизаш по улицата с цветни кичури
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Преди 2 седмици комшииката ми накупува един кашон подобни кичури заради няк'во представление в детската градина на лапето й ...
    Амаааааа честно казано кичурите бяха кофти Най-добре си вземи няколко кичура коса и си ги боядисай,както искаш,а после ще ги закачиш с щипки

кичурите коса не могат да се боядисват.. (дори и от естествения косъм).. една фр има такива кичури коса.. и като се боядиса вече не си ги използва и като съм говорила с нея защо не си я боядише и изкуствената коса и да си я позлва тя казва че не можло!

Град
    в света на приключенията ..
    ехеее това с цветните кичури е много сладко

Ами в зависимост от това до колко пари ще можеш да дадеш и колко кичура искаш да си вградиш и какъв цвят мога да ти предложа няколко варианта.

-Да отидеш в \"Дима стил\" и да си поръчаш цвят които ти искаш като ти казваш дали искаш да са на щипка,шити или със силикон...( но тук ще ти излезне скъпичко и ако е просто каприз няма смисъл)

-В Mall-a има 1 салон в които вграждат цветни кичури и мисля че не само цветни със силикон...

-Можеш да обикаляш из по-големите фризьорски салони и да потърсиш...някои салони предлагат коси и кичури за вграждане...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

кичурите коса не могат да се боядисват.. (дори и от естествения косъм).. една фр има такива кичури коса.. и като се боядиса вече не си ги използва и като съм говорила с нея защо не си я боядише и изкуствената коса и да си я позлва тя казва че не можло!
    Е явно приятелката ти си е купила някоя гадна коса
    Имам съученичка,която вече 2 пъти си боядиса косите (тя има две естествени и една изкуствена) ... И трите ги беше боядисала първо русо (почти бяло),а преди седмица ги боядиса в катранено черно и са си все така хубави,както когато си ги купи!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Купи си спрей за кичури мах. 6 лв в горе-долу всеки 3-ти магазин продават
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

:)

провери в илиенции.. там може а има .. попринцип там има всичко :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми