- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си се променил
Това е нещо като тема продължение ня онази ,която писах да спортуването заедно.Само че тук всеки казва на какъв режим е после например на 10 ни промениете.Освен промените в теглото и промените в сантиметри.
Пример:
аз съм на 90 дневна диета бягав всяка сутрин и два пъти седмично ходя на фитнес:
Начало 26.05.09. 60 кг 50 см талия 80см бюст ханш 60
след 10 дена 06.06.09 56 кг 48 см талия 79 сл бюст 57 см ханш
.... и т.н.
вие кажете какаво да мерим,защотото аз мн не съм запозната кое таля ,кое ханш![]()
Ако някой има още идеи да казва.Надвам се темата да ви хареса!!!
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ям каквото искам от 1 година... и съм 186 см висок 75 килограма...
само зимата бях 83... сега даже по малко от 75.... не съм дебел, нито хилка...
то густо, то пусто
Ям адски много.
Ама АААДСКИ много :Д
Адската чревоугодничка съм [смятай щом оня ден ли кога беше към 12 посреднощ ми се дояде сладолед и отидох до нон стопа да си взема..]
Висока съм 170-171.. нз и аз вече ;д и тежа 50-52кг. ;д
Единственото, което правя, и то от 2-3 дни заради настъпващия летен сезон и комплексите от миналогодишния ми бански, е да правя по 10тина-15 минути дневно някакви упражнения.. ;д
Колкото и да искам да отслабвам и тн съм си добре и си се харесвам така. Вярно сега минус няколко кила и минус малко мазнинки в областа на ханша няма да откажа ноо...и така става ;д
Миналото лято бях 51 кг. Висока съм 1,70. През зимата станах 53, сега варирам от 53 до 55-6.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз искам да стигна до перфектните мерски 90-60-90още 10 сантиметра от талията и съм готова
![]()
а иначе мисля, че съм 1,68-9 и тежа 52 килограмапринципно не ми личи, а и ходя на фитнес,но искам да сваля ощеее !
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз се старая към перфектните мерки 90-60-90,за сега съм далеч от тях 1.77-8 съм 58 кг.,а мерките ми за съжаление са 94-66-90![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Много е добре дори. Супер си.
Аз какво да кажа, като съм 90-71-90?![]()
и аз съм със същите мерки и съм слаба даже.Първоначално написано от billytalent
Значи всичко си е до структура и аз нз имам чувството,че съм ужасно трътлестаBianca от снимките,които съм ти виждала не мога да ти дам тези мерки
![]()
Беее,глупости . Преди като постваше снимки,беше неква кльощава,с'а (как вика баба "станала си на човек ) и определено ти е по-добре с няколко килца отгореПървоначално написано от Bianca
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ходя на фитнес.
Итрая тае бо.
И понякога Синди.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добра идея е да постваме режима който спазваме,настоящето телосложение и през определено време постигнатите резултати.Смисъл така е наистина супер мотивиращо
От януари започнах да качвам,ям по 6 пъти на ден,но без газирано,тестено,хляб,слад о и такива боклуци.Бях 65 кила,сега съм 72.6
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Старая се да не ям нездравословни храни, джънк фууд, бла-бла. Засега добре се справям, намалила съм храненето и междинните закуски и бла-бла, наблягам на водата и плодовете и ми е добре, много леко се чувствам.
Иначе упражнения правя всеки ден - коремни преси, обръч, клякания, лицеви, к'вото се сетя + абсолютно винаги се качвам и слизам по стълбите (живея на деветия етаж).
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от tonie__
а това 90-60-90 за кое се отнася кое колко см е![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз все като се кача на кантара и съм 45 кг . ,не мърдам искам поне 50 кг. тука сички се мъчат да отслабнат па аз да напълнея![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ханш-Талия-Гръдна обиколкаПървоначално написано от galu6a
ами аз зимата бях 51,52, сега варирам между 52 и 55 ама съм си добре де. Иначе 1.70 съм и мерките ми са 90/63/90само три см трябва да намаля талията си
Иначе ям всичко, даже прекалявам, не се ограничавам от сладко, пържено и подобни изобщо!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Tалия-гръдна обиколка-ханшПървоначално написано от galu6a
*представете си го само...
Да, и талията е с 30 см по-широка от гръдния кош така ли?![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
По -скоро е 90см-ханш,60-талия,90-гръдна обиколка.Но знам,че е неволна грешка.Аз поддържам форма с фитнес и не ям тестени храни.Сладкото не отказам обаче го ям сравнително рядко.Да кажем веднъж,два пъти седмично.Газирано не обичам и така.Иначе съм към 47 кг,165см.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Като цяло не ми пука колко кг съм..знам само, че лятото съм къмм 56-57, а зимата 58-59.
А диети не мога да спазвам изобщо.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Преди 5 месеца бях 158 висока , 80 бюст , 60 кг . Сега съм 167 висока , 99 бюст , 56 кг.Само дето за килограмите не ми личи
![]()
как си пораснала толкова!?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^ и на мен ми стана интересно същото!