Цитирай Първоначално написано от nellllly
Точно снощи четох около час преди лягане
Но май Валерианът ще е най-доброто решение.. като не мога да се наспивам и ми е едно нервно днес и някакво такова.. криво...

ubuntureload, щом на теб това не ти пречи - добре, жив и здрав да си, обаче за мен това е проблем, с който не мога да живея дълго. Уча, работя и ако нощем не почивам - то няма кога. Аз лично се чувствам изтущена, а и не съм привикнала на подобен на твоя начин на живот. Филмирам се - да, грижа ме е за моя милост

Отново благодаря на изказалите мнение по въпроса!
Ми ходи на лекар кво питаш някви пикльовци които веднага ти казват да се тъпчеш с хапчета и ти готова ... Не осъзнавате че тва не са бонбони бе маа му дебаааа .... А тва че учиш и работиш много го правят в момента ...
Аз съм имал случаи в които по 48 часа и повече не съм спал заради кефа и кво ... нищо ми няма (Ставам в 6 сутринта - отивам на работа прибирам се душ ала бала, отивам на Рожден ден на около 100км извън софия пия пуша чукам, прибирам се в 8 сутринта в нас един душ закъснявам за работа но отивам, прибирам се в 18:00 душ излизам прибирам се сутринта към 4 и в 6 ставам за работа )
Всичко си е до организъм ... Но ако питаш мен въпреки че не ме питаш "Щом се притесняваш ходи на лекар" Не започвай още от малка с излишните хапчета"