- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден с него
Ако знаете,че това е последния ден с голямата ви любов какво бихте правили през този ден, така че да се запомни?какво бихте му казали?![]()
![]()
![]()
не, не, няма да е последният. Щом ми е голяма любов, няма ей така да я пусна да си отиде.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ще го гушкам целия ден. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ааааааа недей с тия емовщини...няма такива работи!!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Само ако настъпва Апокалипсиса ще е последен.(щом любовта е голяма).Цял ден бих била със него,бих направила неща,които ако не ми е последен ден не бех направила,ще си го целувам и прегръщам.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Преди около 3 години преживях този ден![]()
Тогавашния ми приятел трябваше да замине с родителите си за Германия и повече никога нямаше да се видимАз разбрах за това месец по-рано и си бяхме обещали да се държим,както до тогава ... Нооо естествено дойде и последния ден ... Цял ден стояхме в нас,гушкахме се,целувахме се,ревах като луда ... Направихме си един куп снимки за спомен и на края си обещахме да си останем приятели
На другия ден по обяд той замина ... Казах му "Айде шматко чао за сега и като си в Германия да ми пишеш,ей
" ... Колата им замина,а аз се разревах,защото ми беше адски гадно
Малко след това той ми се обади и ми каза "Знам,че в момента плачеш,но моля те СПРИ!Знаеш,че има и други момчета,а и ние сме още деца и нямахме бъдеще" (инфо:Аз бях на 15,той на 17
) ... Тия думи успяха да ме успокоят,а и после цяла вечер си лафих с него по скайп и така малко по малко успях да го "преживея"
![]()
![]()
Малко излязох от темата ама айде ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ще ни е последен, само ако е настъпил края на света![]()
А иначе.. не знам какво ще правим заедно. Най-вероятно цял ден ще сме като залепени един за друг. Прегръдки, целувки.. още нещо![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
![]()
![]()
![]()
и мн мн гушшш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ше те чукам докато ти потече кръв от носа кучко
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ще направим най-бурния, див, страстен, разтърсващ, мръснишки секс, на който сме способни.![]()
![]()
П.П. Ако, ако...ако баба ми беше мъжка щеше да има дръжка. :P
Такъв ден никога няма да има. Апокалипсиса поне не виждам да е чак толкова близо, а ако замине нанякъде вече ми е казал, че ще вземе и мен.
Ако имаше... не знам. Щяхме да се гушнем някъде и да ревем като луди дружно, в един глас.
ще се е*ем като животни на площада пред всички...после ще се оженим нелегално и ще чакаме края на някое красиво място заедно
Ще бъда с него,цял ден.Ще му кажа всичко,което сега не мога,защото си мисля,че имам време.Никой от нас,не знае колко време ще е на тази земя.Затова всички трябва да бъдем щастливи за мига.Да бъдем с човекът,който обичаме.Да не крием чувствата и емоциите си.Да живеем всеки ден,сякаш е последен и да обичаме,сякаш е за последно!
Какви са тия филми бре![]()
Ще му кажа което не можах.. ми ти ако си искала си щяла да го кажеш..
Ще го целувам и прегръщам - ми хубаво има и нещо по-важно от прегръдката и целувката, а това е да направиш всичко по силите си да направиш така че да пресъхнат капещите сълзи..
Ще бъдеш с него цял ден - еми ако му се спи? какво ще правиме тогава..
Ще се ебеш с него на площада като животни - абе wtfна площада минават малки деца.. нима искате да ги травматизирате до края на живота им и да изпитват страх от секс-а ??
Нямало да ви бъде последния ако ви е голяма любовта - ми и нащия тиган е голям, ама рибата в него винаги свършва и му се вижда дъното..
А за тези които са избрали и са казали НИЩО, макар малко ще са тези които ще спазят думата си.. аз ще съм оттях.. ще си стоя..
Защо ли?
Защото няма да мога да направя нищо за да спра сълзите на човека който обичам тъй много и не искам да загубя... Защото знаейки че съм неспособен да направя нищо, ще умра от мъка..
Това за ебането май имаха предвид ако е последния ден на света.
madafaka
Първоначално написано от w0lf
Докато се оженят и чакат "края" бая време ще мине - минимум 1 ден.. и някои деца и възрастни хора ще измрат от самата гредка и няма да могат да дочакат спокойно края на света..Първоначално написано от fenasf
ще направя нещо романтично,ще бъде незабравимо..ще му се отдам изцяло...ще му повтарям,че го обичам..просто ще се постарая да бъдем едно...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
хахах, забавна му работа..Първоначално написано от donkihot
искаш да кажеш че досега не си правила нищо романтично за него и ще чакаш този ден ли?
ще му се отдадеш изцяло ли? Ми сега какво правиш - един ден даваш дупето, на другия ден путето, на 3тия устенцата и след това където момъка свари? А сега не му ли повтаряш, че го обичаш? Или си имаш график:
Понеделник: 2 пъти да му кажа, че го обичам
Вторник: 1 път
Сряда: 5 пъти
Четвъртък: 1 път
Петък, Събота, Неделя: лишен е от думите "Обичам те"..
щях да го гушкам много и да му повтарям колко много го обичам
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
Няма да я оставя да си отиде.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първия вариант е ако идва края на света.
Ще се омъжа за него. Ами да. Не ми пука, че съм на 15. Ще се омъжа и толкова. Ще отидем на някое красиво място, което обичаме и ще чакаме заедно.
Втория вариант е ако заминава някъде и повече няма да го видя.
Не бих искала всичко да свърши тогава. Все пак с днешните технологии, ще издържим 3 години на видео наблюдение и после ще отида да уча където живее той. Струва ми се добра идея.
И третия вариант е, ако знам, че ще ме къса.
Ами, ще хапнем по един сладолед и.. със здраве, който от където е.
Просто не искам да знам, какво бих направила.Това бяха лесните отговори, без да се замислям.Не искам да се замислям.