- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден с него
неее стига бе няма да го оставя да си тръгне просто така![]()
освен ако не е края на света тогава го хващам и на летището ще отидем някъде където винаги сме искали
не искам да мисля мн какво би станало![]()
Бих прекарала всяка секунда с него.. стига да имах дори един ден с него...
Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Ей ушат кой те пусна да пишеш тука е...Първоначално написано от myNameIsImmortal
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
такава тема има ...![]()
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
Този ден няма да дойде...![]()
![]()
![]()
П.П.Самозаблуждаването е спасило много хора от проблемите им.Или поне те така са си мислили...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Се ми е тая кво ще правим, важното е, че ще сме двамата... само искам да сме самиАко може да сме на някое хубаво място, някъде в природата, тва-онова
Иначе кво бих му казалааа... ми не знам, сигурно, че го обичам.
![]()
nicolepcd
ще отидем на някоя поляна далеч от шумния град иии ще си припомним незабравимите ни моменти заедно...ще му кажа неща които не съм имала смелост да му кажа до сега(вапреки че няма много такива)![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Ако това е голямата ми любов няма да има последен ден, защото няма да позволя това да се случи пък и от къде ще знам че ще е точно определен ден. Искам човека с който съм да е истински щастлив и не само последния ден да е незабравим с него, а всеки един ден...
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
първо да я срещна тая любов,после да я изгубя,че да знам,че е последен ден и тогава ще го мисля![]()