- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мравки
Никога досега сме нямали мравки, обаче сега... Не са чак толкова много, обаче ме побъркват. Съседката разправяше, че у тях винаги е имало, но не знам защо не са плъзнали из входа. Сега, когато тя е в болница и внучката й се грижи за къщата й, тея мравки не знам докъде са отишли. Купихме пудра, ама те си минават през нея сякаш не е отрова въобще. ПОМОЩ! че ще полудея
Ми купи отрова...не пудра!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^... или сол![]()
Имаше някакви, които ходят по домовете да пръскат против всякакви пълзящи гадини![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Много добре знам за какво говориш,понеже живея в къща и само като се затопли времето в двора става бойно поле,а и тази напаст плъзва и по стените и тръгва да влиза в къщата.Солта на помага изобщо,но има един препарат дето наще пръскат,като идеш в селскостопанските аптеки го има(но не му знам името) и се разтваря във вода и става един като бял и става и за дръги насекоми не само за мравки...
аз като малка много обичах да се гавря с горките животинки...поливах ги с веро и те умираха![]()
![]()
![]()
"People die but legends live forever"
Еми и ние имаме една пудра...бяла...ама тя си е специално за мравки де...и солта също помага![]()
сол,райд макс , иии иди в някой магазин и там ще ти препоръчат нещо![]()
BASF - Regent.
Don't tell me what I can or can't do !
Попринцип тебешир,също помагага доста.![]()
To infinity and beyond.
Кажи на вашите,че искаш нов домашен любимец - мравояд![]()
Сега сериозно:Райд МАКС(или както там му беше името
) Лятото ходих за 2 дена на село и утрепах всички мравки на терасата
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мравка тук, мравка там
вкъщи избягаха с телевизора очакваме да свърши разследването и ще пбявим награда във вестника за залавянето им
Има едни тебешири, които са специално против хлебарки и такива гадини. Много са ефикасни, ама е голяма разправия, и все пак е тебеир и оставяш бели черти след себе сиИначе Райд макс купуваш. За средно голям апартамент би трябвало 1 флакон да ти стигне. На всеки 5 седмици пръскаш профилактично, защото те са гадове и винаги се връщат
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
За хлебарки може и да помагат,но за мравки не ми се вярва .. Голяма напаст са тея животинки![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Отрова му е майката
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ми тая пудра е отроваПървоначално написано от Hilary_
.. И ние имаме мравки и аз откачам като ги видя вече , ненавиждам ги .. мразя ги , някакви черни гадинки
Ще ги убияя !!!
![]()
Една бифша съседка имаше мравки в апартамента си...Само,че бяха хипер много.Понеже компа й е в кухнята и веднъж ходих у тях...Трябва да кажа,че все едно бях на ПАРАДА НА МРАВКИТЕ!Само гледам как от пода си се качват по шкафа,след това си вървят по плота,съвсем необезпокоявани.Ама толкова много бяха,че нямаше свободно място между тях...Така и не можах да разбера,не я ли притесняват тея мравки...
станете приятели
Пробвай с листа от здравец.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Пробвай с сол
Дядо ми пробва да им запуши дупките със сапун (които бяха около мивката в кухнята), ама те пак избиха.![]()
Та, не пробвай това.
Ние имахме страшно много. Лазят по монитора направо. Напръскахме обилно с райд и изчезнаха.
хмм .. с Райд и са мъртви за минуткиПървоначално написано от j_adore2
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
хахахахах..поръси ги със сол да видиш как бягат![]()
Ако ги поръсиш с брашно се махат (поне баба ми на село така ги маха)
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя