.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на alehole

Неговото семейство ...

Здравейте!С гаджето ми сме от половин година заедно,харесваме се,обичаме се .. Но мразя семейството му Имали ли сте такъв проблем ? Те са ужасни хора от много време се опитвам да ги харесам по някакъв начин,защото все пак така да се каже ще сме едно семейство!Та те са отвратителни,в тях е кочина,всеки път миризливо,мръсно,нямат пари(еми ок нямам против и аз го харесвам моя човек и така да си е той няма общо с това дали са богати или бедни не зависи от него пък и днешно време чесни пари се изкарват мноооого трудно),но всеки път там е гадна кочина и се побърквам.Като отидеме в тях ми спада настроението,дори секс не ми се прави.....Пък и като отидеме там веднага почват да се карат родителите му или той с тях или с брат му АБЕ идвало ми е да стана да ги заколям .. с нетърпение чакам да станеме пълнолетни и да се разкара от там защото ...........
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми аз такъв проблем с родителите на моя приятел нямам,наистина той се кара с баща си то време на време,но като отида в тях хората са някви супер мили с мен и в къщата им всичко е ок,подредено,изчистено и не сме имали проблеми от това естество.Най-важното е да подкрепяш приятеля си и да бъдеш до него,пък като почнете да работите си намирате квартира и няма да имате проблеми
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Еми,вместо да хабиш толкова нерви-вземи и изчисти...помогни малко,няма лошо.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.НИКОГА не ми се е случвало подобно нещо В повечето случаи гаджетата ми даже се ядосват,защото много се разбирам с родителите им ... Даже с майките им редовно си ходехме я по магазините,я на фризьор,я на кафе ... Абеее като най-добри приятелки така да се каже
    2.И двамата сте НЕПЪЛНОЛЕТНИ,но вече мислите за СЕМЕЙСТВО и да живеете заедно?!УаУ
    3.Щом не ти харесва,в каква кочина живее,защо не помогнеш малко и не почистиш Не е казано целия апартамент ама поне неговата стая (например).
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Той няма своя собствена стая повярвайте положението е трагично!!!!
    И ако искам да помогна той не ми позволява казва че не съм длъжна да чистя незнам си какво аз искам да му помогна нещо той не..пък и представете си какво унижение би било да почиствам на родителите и брат му гнусните огризки от храна или да им събирам чорапите и гащите по пода ???

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не виждам,защо желанието ти да почистиш трябва да е унижение?!
    Най-много приятелят ти да се чувства унижен,че се стига до там ти да чистиш,нооо едва ли ще се случи ... Ако му беше кофти въобще нямаше да те води в тях ...
    А ти щом не харесваш родителите му просто не ходи в тях
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Добре, а защо не говориш с гаджето си за това?! Представи си майка му с 3ма мъже в тясно жилище, как се оправя горката?!

Никога,ама никога не позволявай на дъртата да ти се качва на главата!Така се започва,да те накара да чистиш,да вършиш домакинската работа и покрай нея и мажо ти ще земе да те впряга като добиче.Най-добре си живейте с момчето отделно,дори да е по-скромно жилище,но да знаеш,че там е твое царство и ти командваш!

3oPuTy .. Унижение и за мене но в случая имах предвид за него!!!
    А иначе .. какво да говоря с него за това,той знае как стоят нещата,а и майка му наистина не е много приятна за разговори и винаги крещи затова като общувам с нея казвам да добре и някои мили думи неискам да се заяждам нито да създавам допълнителни дразги!

И просто го написах за да споделя защото в момента няма с кой а всичко това да му го изръся на него..доста гадно ще стане! Пък и като ходиме там всеки път едно и също:виканици,караници,мир шe много лошо,мръсно е....да не говорим че непрекъснато трябва да давам пари за разни неща..не че искам да натяквам само за парите но разберете че и вие бихте се дразнели поне малко ако гаджето ви неможе да поеме дори най-малкия разход....аз му звъня,аз плащам сметките,аз купувам храна,плащам в кафета,заведения,купувам Противозачатъчните(които са за общо удуволствие).

Извинявайте за глупостите ама ми олекна като го казах сичко това
    Иначе момчето ми е страхотно и всеки път като се ядосам си го повтарям и също си казвам че няма никога да срещна подобен човек като него!Обичам го!

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.НИКОГА не ми се е случвало подобно нещо В повечето случаи гаджетата ми даже се ядосват,защото много се разбирам с родителите им ... Даже с майките им редовно си ходехме я по магазините,я на фризьор,я на кафе ... Абеее като най-добри приятелки така да се каже
    2.И двамата сте НЕПЪЛНОЛЕТНИ,но вече мислите за СЕМЕЙСТВО и да живеете заедно?!УаУ
    3.Щом не ти харесва,в каква кочина живее,защо не помогнеш малко и не почистиш Не е казано целия апартамент ама поне неговата стая (например).
    напълно съм съгласна
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    а защо не работи? на колко сте

Аз до сега никога не съм имала такива проблеми
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Той трябва да се притеснява за чистота в дома му, а не ти. Ако му е толкова неприятно, че е мръсно, нека сам си изчисти.
    А и като не ти харесва да ходиш там, недей.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Чакай сега, все пак, да приемем, че може да имате семейство, историята познава такива случай, не мисля, че е нужно такова заяждане. Може пък 2 месеца да им остават до пълнолетие.
    Както и да е. Какво те кара да мислиш, че след като станете на по 18, всичко се нарежда с магическа пръчка? Работите ли, какво правите по въпроса с изнасянето?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    да, бе, как пък не тръгнеш да им чистиш на тия мъльовци като не ти е приятно, не ходи у тях или ако някой път се наложи, гледай да се измъкнеш колкото се може по- бързо. друг начин не виждам.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си