- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за исправяне на коса..
искам да ви попитам когато се исправя коса смисал какво е вредното какво може да стане защото моята приятелка си я исправя постуянно си я исправя и много се притеснявам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кату неискашдасепритесняваж недеи си исправя кусата зашоту е вредну
1.косата не се иСправя а се иЗправя
2.зависи от косата ти ако я изправяш всеки ден ще загуби формата си и ще стане на слама ..купи си хубава маска за коса ..
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
При често изправяне косата се изтощава, накъсва, по - бързо цъфват краищата. Изправянето с преса е просто ужасно. Една приятелка постоянно се изправя и косата и е заприличала на метла. Ако толкова й е мерак на твоята приятелка да се изправя по - добре с четка и сешоар.
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
Ами гори си косата,но споко няма да й окапе.Никой не е умрял от изправяне на коса.Няма за какво да се притесняваш.
На колко години си?
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
еми на 18 сам много се притеснявам.. спр мн и харесвам косата и искам да е добре сичко мн ми е кофти .. значи няма нищо страшно..![]()
![]()
Еми значи редовно да си прави маска на косата.
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
еми тя си прави .. обаче нз мн ми е гадну.. смисал .. нз яку е да си я исправя но..
Абе ти ще се научиш ли да пишеш ?!![]()
По - скоро мисля , че ти си я изправяш отколкото някаква си там твоя приятелка ! Какво си тръгнала да се юркаш все едно не знам какво !
Като си я изправя ще й изгори косата , изцъфти .. Ще стане на слама и готово ! Разбира се , ако не използва маски за коса , кристали , термолосион и такива неща .. Ако ги използва преди и след като се изправи не разбирам какъв ти е на теб проблема !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И като на 1,2 месеца ходи да на фризьор да й обират цъфтежа няма да има проблем.Иначе аз имам една приятелка дето неще да иде,а постоянно я изправя и косата и е буквално като метла![]()
Аз мойта също я изправям,ама ходя на фризьор често и използвам маски и някви там др работи.![]()
[quote="sladkish_14"]Абе ти ще се научиш ли да пишеш ?!![]()
По - скоро мисля , че ти си я изправяш отколкото някаква си там твоя приятелка ! Какво си тръгнала да се юркаш все едно не знам какво !
Като си я изправя ще й изгори косата , изцъфти .. Ще стане на слама и готово ! Разбира се , ако не използва маски за коса , кристали , термолосион и такива неща .. Ако ги използва преди и след като се изправи не разбирам какъв ти е на теб проблема ![
извиняваи мн и сам момче..еми тя си ползва маски и сички други простутии.. секи пат значи ако я исправя секи ден и ги ползва тея ташаци нз си кфо няма проблем.. ?>
![]()
емиии то си зависи и от пресата и от косата и от продуктите които използва, но всеки път след употреба на пресата трябва да се почиства със спирт или кислородна вода поне така съм чела![]()
...
научи се да пишеш грамотно,тогава си иСправяй кУсЪтЪ
Не само се научи да пишеш, а и да съставяш смислени изречения.
аман
Баси правиписа !! Направо ми се иСправи косЪтаПървоначално написано от isthislove
![]()
и ас сам на сащото мненииПървоначално написано от TheNewReligion
ти пък ..все едно на смъртен олтър я изпращашПървоначално написано от isthislove
![]()
![]()
![]()
Защо се чудиш толкова? Изправи я! От един път нищо няма да стане...
Едва ли не знаеш какво става с косата като я изправяш редовно...![]()
А, и нещо друго - на 18 как може да пишеш така???
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?