- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кдкво мислите?
Според вас нормално ли е момиче на 12 да си слага очна линия и фондютен както и малко черен молив ?
![]()
ФДТ на 12 години?!Че к'во толкова имаш да прекриваш на 12?!Или искаш да го слагаш само за газарията?!
Що се отнася до очната линия - много ме съмнява да ти стои добре
А за молива - е там вече си е нормално
П.П.Вместо да мислиш с к'ва козметика да се нацапаш вземи първо научи правилното им наименование!!!НЯМА продукт наречен "фондютен" ... Има ФОН ДЬО ТЕН!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Няма нищо по красиво от естественото, защо му е на 12 годишно момиче да се мацоти. Иначе може да без да се прекалява. А и не препоръчвам фон дьо тен, запушва порите и се образуват пъпки.
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
Нормално е ако лицето ти е цялото покрито с акне,но ако си с хубава кожа определено НЕ Е нормалноПървоначално написано от Sneki
П.П.Замисли се след 10-тина години на к'во ще прилича кожата ти![]()
П.П.2 Писането на български е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО във форума!!!
Съгласна съм с предишните мнения.Няма смисъл просто.А и на мен лично ми е мн смешно като видя някое лапенце още да се прай на какичка.Грозно е отстрани и просто не отива.Аз,че съм на 15 си слагам само молив,спирала и гланц.Мн рядко грим.Пък ти на 12...Най-мн молив и ти стига.![]()
+1Първоначално написано от Ravy
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ще цитирам мама: "Живей си детските години.Цял живот ще бъдеш мацка,но дете ще си един път в живота си." И е права.![]()
[i][b]When it
Завист?!Сори миличка,но не завиждам на глупави пубертетиПървоначално написано от Sneki
Ходи си нагримоцана и като к*рва ако искаш - щом се харесваш няма проблемАз пък си се харесвам естествена,а не изкуствена - късмет!
![]()
Що се отнася до писането ти - казвам го за твое добро,защото по всяко време може да се появи някой модератор и ще започне да ти трие мненията едно по едно![]()
Хах май се засегна от истинатаПървоначално написано от Sneki
А и никъде не съм казала,че си курва - чети редовете,а не между тях
Айде спирам със спама ... Ако искаш да продължим с нападките драскай ЛС - с удоволствие ще продължа на лична![]()
Страашно сте интересни с "6si praa kfoto si iskaam"![]()
Ти си ходи както искаш,само могат да ти се смеят... : )
Иначе...ами не,не можеш да пишеш на какъвто език си поискаш,има правила за тая работа...или си от тия,според които правилата са,за да се нарушаватКакто и да е...
Иначе към авторката...Всъщност е нормално вече,кое 12 годишно момиченце не се клепаКато мислиш,че си по-хубава (?!?!) ок,цапай се...Фон дьо тена не мисля че имаш за какво още да го ползваш,а и,нищо лично,ама си представям как си го слагаш,тип..маска xD Аз съм на 17,слагам молив и спирала отвреме на време и още не съм умряла без всички други гримове...
То е нормално момиченцата да се стремят към това. Аз като се сетя на 2 годинки бях и се бях омазала с червилото на мама.
Скоро гледах едни снимки от екскурзия в 5 клас- гримирали сме се![]()
Смешно е.
ами то и майка ми така вика че естественото е най хубавоа инача ще си слагам само малко молив спирала и гланц но не съм сигурна все ще майка ми нещо не и харесва само гланц ми дава
![]()
![]()
Не е нормално ! Обаче то и вие вече не сте нормални !
Не знам в какво са ви държали 9 месеца , не в отроба , а в отрова !
Очната линич съвсем не е за малки пикли...
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.