- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Различно ли ще е оценяването на матурите тази година ?
Е ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Не вярвам да го направят по европейски критерии, повечето от ВУЗ-овете ще фалират, не мисля че именно те ще го допуснат.
Все пак знам ли, министъра усеща, че това е последната му година и прави своеволия.
![]()
правел своеволия
![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
ами би трябвало да подходят като миналата година. тоест да видят какви са изкараните точки и от тях да сформират, като 3ка пак трябва да хванат възможно най-много.... за никого няма да има полза, ако голям процент от учениците останат за септемврийската сесия....
someone else...
Понеже темите за матурите много се навъдиха, аз да взема направо тук да си питам - знаете ли къде и как ще можем да си проверим резултатите? На нас ни споменаха нещо за входящия номер и интернет, но нищо конкретно...
Според мен ще вдигнат критериите.Все пак е за 2ра година.
МИналата, доколкото знам е били 23 точки за 3ка..едва ли и сега ще е така.
А резултатите най-вероятно ще излязат тук : zamaturite.bg или mon.bg
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами сигурно ще вдигнат малко критериите, обаче така,че да се изкара лесна тройка и мн по-трудно 5 и 6. Като цяло ебана работа са тез тъпи матури...![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Така е, масово кандидат-студентите ще влизат с 3-киПървоначално написано от strong
Абе, каквото и да си говорим, образование в България няма
Абе не разбрахте ли че след като се проверят всички матури тогава се прави скалата, в зависимост от общия успех се прави скалата, ако сички сме се изложили много ясно че ще свалят нивото, ако сме отличници ще вдигнат.
Хубаво е тва първото лице.. ама ако говорим във второ или трето? Кво правим ако сте отличници...![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
ДАНО НЕ Я ВДИГНАТ![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
А дано,ма надали!Първоначално написано от XceSS
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!