- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса
Здравейте..знаете ли някакъв друг начин за изправяне на косата ... защото пресата много ми я гори![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
еми няма друго освен сешоар и кръгла четка, може и с някаква маска за изправяне, сега рекламират някакви неща на шварцкопф май, не съм сигурна
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ми зависи каква ти е косата.Моята примерно е чуплива и дълга и единствено с преса успявам да си я изправя.С четка и сешоар не става както трябва поне при мен. Но както ти казах,зависи от самата коса.
моята е точно като твоята... чуплива и дългаПървоначално написано от HotChickMaggie
Ами значи другото освен пресата,което правя е като си я измия и докато е още мокра,я пръскам с малко лак,реша я и я оставям да изсъхне.После само краищата с пресата.Поне не я гориш цялата.Първоначално написано от hisy
Преса или сешоар .. Друг вариант няма.Тези шампоани,маски и тем подобни са пълни боклуци.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
за тези шампоани няма да си давам парите.. както ти каза те са пълни боклуци..мисля да пробвам с сешоар.. но само да попитам.... нали трябва когато ми е мокра косата да използвам начина с сешоара или да ми е суха косата ?Първоначално написано от j_adore2
Трябва да ти е мокра косата.Ако е суха,няма никакъв ефект.
Мисля че е без значение.Аз лично се изправям на леко влажна коса![]()
аха...а със обикновенна четка ли трябва..или както казаха по-горе да е с кръгла четка.. или е все едно ?
Ами с обикновена едва ли ще стане добре.По принцип с кръгла трябва.
а знаеш ли горе-долу колко струва кръглата четкаПървоначално написано от HotChickMaggie
![]()
![]()
![]()
Зависи от големината - има по 3-4,има и по 8-9С която ти е по - удобно,такава си вземи.
![]()
благодаряПървоначално написано от j_adore2
аз сега тук намерих една кръгла четка.. после ще опитам с нея.. пък ако не стане вече ще си купя друга
![]()
Ами с тази големина,която си взех,ми става много добре.Беше 6 и нещоПървоначално написано от hisy
![]()
мерси че ми каза цената.. ако не мога да се изправяс четката в която имам в момента... ще трябва да си купя нова.. мерси на теб и на j_adore2 че ми казахте цените на четкитеПървоначално написано от HotChickMaggie
![]()
![]()
![]()
Има съпер як начин на мен много ми харесва ефекта.
Хващаш 1кичур леко влажна коса и навиваш в една посока, правиш го на фитилче и го вързваш с нещо. Лягаш да спиш и утре уауу
Аз я имам.Попринцип косата ми е къдръвичка и дълга и като се изкъпя става ужасна.Баси обема еПървоначално написано от gabi_94
![]()
Иначе тва чак както е в рекламата косата няма как да стане поне според мен.Но по-различна си е малко като че ли,чуплива е и не е така бухнала и стой по-добре.Ама не е кой знае какво.Иначе цената е 8 лв някъде и хубавото е,че е доста количеството.
и така косата се изправя????Първоначално написано от lussi
тва с хартийка ли го правиш???
То няма начин да не ти се изгори косата... аз мойта я изправям с ютия и знам, че я гори много, но пресата ми е боклук и нямам нерви да седя 40 минути и да се изправям с нея... А с ютията я гладя 2 пъти за 10 минутки и съм готоваПък и честно казано като съм изправена с ютия косата ми се задържа повече време права
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!