Искам да попитам някой който е използвал Акне аут ,знаете ли кое е по подходящо за мазна кожа крема, активния лосион, или почистващия лосион.Мисля днес да си купя и се бях засилила към крема докато не прочетох,че той е за по сух тип кожа,а моята е мазна.Моля ако някой знае нека ми препоръча кое е най ефикасно за мазната кожа от серията Акне аут
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни
Моята е смесена и кремът ми я изсуши. От лосионите не съм доволна.Първоначално написано от vickey
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
и аз съм с мн мазна кожа ..и във форума ми препоръчаха крема за пъпките, а за мазнотията розова вода или термална..абе мързи ме да намеря тематаоще не съм си купила крема все се каня ама парите все за др заминават
но за мазнотията (както писах в др. тема някъде по надолу) ползвах с мароканска роза на ейвън някво такова за ежедневно почистване и наистина я маха..темралната вода сигурно е в пъти по - добре но е по скъпа
таа мн дълго стана
мисълта ми беше което и да си вземеш да го ползваш само върху пъпките и нещо отделно за мазнотията...
Cruel Intentions
моята кожа е комбинирана и отскоро използвам крема на акне аут и съм адски доволна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
има много такива теми,една от тях е на същата страница![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче