- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Дилър на 13 ???!!!!
мии аз лично скоро очаквам и дилър на 10 то с тези родители...![]()
![]()
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
никакво бъдеще няма,вярно че вината не е изцяло негова с такива родители но...съдба
Забележете и загрижеността на майката в цитираните думи .. "сигурно пак се е забъркал в нещо" дреме и на оная работа,че момчето й е пред смъртна опасност![]()
Последния път като са се видели,той и откраднал 14 лева и избягал...личи си,че семейните отношения изобщо липсват при тях
Но комент
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм, признавам си.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Еми с такиви родители и до там се стига![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Момчето е искало да стане газарче adidas,nike![]()
Иначе малко гадно за момчето
![]()
Азис - Хоп [music]
Криза е ... дори и децата се чудят как да изкарат парички
Голяма работа.
I'd rather be a skinny bitch than s chubby sweetheart.
Момчето от малак влязал в бизнеса ... Неса очудвам сякви ги има .... Малки пласиорчета![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Първоначално написано от tonique
повярвай ми не е за да се прай на газар а си имаше достатъчно проблеми![]()
Какъв ужас
Направо си е съсипал живота,, но при такива родители..какво се очаква да е детето?
![]()
![]()
каквато държавата такива и децата и .. докато не се изнесем всички о тук нищо хубаво не ни чака![]()
Как ли пък не. Винаги търсим причина и я намираме ту в учители, родители, но не и в себе си.Първоначално написано от LittleDude
ти от къде знаеш , да не би да го познавашПървоначално написано от xAndie
, освен това и за двама ви пише се гЪзар , праВИ , не се заяждам , просто констатирам
, а относно темата - Вече нищо не ме учудва
, тука няма закони , няма и правосъдие , нашата мила държавица се е превърнала в тотална развалина , най - много да го пратят в изправително . А до това кой е виновен , не е вината изцяло в родителите както някои казват , все пак човек си решава за себе си и всеки е отговорен за действията си , но не казвам че и те не са виновни , щом баща му е в затвора представям си на какво са го възпитали
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
еми свят голям-хора сякакви
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent