.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Протриване

даите ми съвет... със приятелят ми правим редовно секс проблемът е там, че преди 5 дни се протрих и мн ме боли интимните ми части са обезкосмени. Появи се такъв проблем, че докато ходя по малка нужда ми пари и ме боли корема постоянно може би това е защото трябва да ми доиде след 6 дни . снощи преди да си легна ходих до тоалетната и гащите ми бяха оцапани с крав но не съм в цикал много с притеснявам възможно ли е да е станала някаква влагалишна рана или незнам моля помогнете ми. За първи път се протривам

Не ми се е случвало и дано не се случи но моя съвет е да идеш на лекар колкото се може по бързо.Не е нещо сериозно такаче не се плаши

благодаря ти много аз мисля да отида след като ми сварше но ако може някои да ме насочи в някаква посока какво може да е ще съм много благодарна ..

Ми най-вероятно е станала раничка...отиди на лекар за всеки случай и спокойно..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Може да е цистит.
    Иди на лекар най-добре!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Ходи на лекар !

Мега фен Аватара на Rofl4e
    лекар!!! (и ако не ти е дошъл цикъла.. не чакай да ти дойде и свърши и чак тогава да се наканиш да ходиш) колкото по рано толкова по добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си