- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тен в домашни условия???
Здравейте, не видях такава тема да е пускана скоро и за това реших да я пусна... та, ако някой знае как може да се получи тен в домашни условия нека сподели, ходих на солариум, но уви оказа се,че съм алергична към лампите
![]()
, басейните още не са отворени, а и не искам да ходя бяла като призрак, и да ми се смеят...
![]()
ако някой знае как нека каже, ще съм много благодарна, пък и мисля , че има и други с моя проблем... бели като платно и/или алергични към лампите в солариумите
... знам, че има кремове и лосиони , но не знам кой да си купя ...а от плажните масла сякаш няма ефект
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ако си в къща изкарваш една кърпа вънка и се печеш.Ако не, се опъваш на терасата...
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ако си на по-горен етаж (не,че ако си на първия не става) си опъваш кърпата на терасата,скачаш в банския и се печеш
![]()
Друг вариант е да отидеш на покрива ... Аз се бях вързала на акъла на една позната веднъж и за един час стахах доста тъмна,а по принцип съм с доста светла кожа ...
За друг начин - една кофа ФДТ,автобронзат и т.н. ... Мацаш се и после си блъскаш главата ако случайно станеш на петна![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
оо аз на тересата се съблека по бельо и се пека![]()
хахаха ми аз го мислих ама знам ли да се опна на терасатаПървоначално написано от gabri3lla
, май до това ще се стигне
![]()
Мии то друг начин няма :P Аз съм в къща и миналото лято редовно го правех ...![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
и аз на тераскатаама добре че горния комшу вече се махна иначе си общувахме докат се пекох
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
и получава ли се ?Първоначално написано от gabri3lla
...а мажеш ли се с нещо?
Ми бях си купила от аптеката едно, което хем те предпазва от изгаряне, хем спомага за по - хубав тен, но не го помня как се казваше. Едно кафяво беше. ИИ да доста тен бях хванала даже отзад бях изгоряла повечеПървоначално написано от ELFIQ
![]()
Е тва е слънце, как няма да се получава..Първоначално написано от ELFIQ
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
И аз смятам скоро да посещавам терасата..![]()
samo da predypredq 4e prez st1klo ne xva6ta6 ten.6toto az neznaex i cql sledobed se p1rjix v spalnqta na legloto po banski i opredeleno me nape4e i se izpotix no posle maika kat me vidq i kaza 4e prez sr1klo nqma nikoga ten da xvana.a pove4eto terasi sa ost1kleni taka 4e...
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Е през стъкло много ясно,че няма как да стане
Но за пръв път ще пробвам на терасата,дано има някъв ефект.
оо и аз миналото лято го практикувах това![]()
А на село с братовчедите редовно си стоим на плочата.Супер е,даже като малки смесвахме вода със сол за по голям ефект![]()
Утре се застроявам на терасата с учебника по Математика.![]()
и аз съм в къща,пък и живея на доста отдалечена улица в квартала,та си се пека като пич.
иначе тия автобронзати,кремчета-не ги ползвай. почти никога няма резултат,най-много да станеш на петна/оранжева. (от личен опит го казвам това)
Моркови
5 чаши на ден-хем витаминозно,хем тенообразно
хахахахах пробвала съм, станах оранжева от натрупания каротен в организма миПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси от утре почвам да се пекам на терасатадо 2 месеца трябва да съм като сач черна
![]()
О ще бъдеш.
И аз съм го правила и има ефект.Кво значение има къде се печеш важното е резултат да има. :P
И аз съм се излягала на терасата![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
викам един фр, слизаме в двора бадя столове топка бира масичка.. печем се пийваме, като ни скимне си подаваме и така![]()
![]()
The Spark
Пеках се 2 дена на терасата с бумагите по история за матурата и знает ли какво стана хахах както съм си седяла " увлечена" в "безобразно завладяващите" уроци съм си преметнала единия крак и хванах тен на половина на другия краке, не си личи толкова де, днес ще го заравня, вече няма история нама нямаа хахах
![]()
Ооо аз се пека на терасатаВъпреки че аз съм в къща и голяма част от двара ми е в райграс и е супер подходящо за плаж обаче е откъм страната на улицата и кой мине всеки се зазяпва и се отказах
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Прави си плаж без басеин в двор/ на балкон. Аз се печа на балкона, докато стане ред да ходя на море![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
на терасата с едно списание и си готова :P а за масла препоръчвам на Eveline tanning accelerator което е в кафява опаковка с жълта капачка![]()
На едно одеалце -на една тревичка( АКО НЯМА КЪРЛЕЖИ)![]()
И ХОРА КАТО КАЗАХТЕ ТЕН,КАЖЕТЕ ЗА НЯКАКЪВ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ... ОТ СЛЪНЦЕТО МИ ИЗЛИЗАТ МНОГО БЕНКИ.
![]()
![]()