- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пресата за коса врежда ли?
Според вас пресата за коса Уврежда ли косата? И дали от нея ми капе косата или от смяната на сезоните?
*Липсва описателно заглавие! Грешен раздел
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ами зависи как я използваш.... Препоръчително е преди да се изправяш да си нанесла на косата си някакъв вид защита като например някакъв спрей, маска или кристали. Отиди при фризьорката си и я поразпитай.Тя ще ти даде добри съвети.
Аз лично използвам пресата след като съм си напръскала косата с един професионален спрей казва се: Unisystem- изгаждащ и изправящ флуид. Адсиии съм доволна от него.А и пресата ти трябва да е хубава, а не някво менте.
![]()
Един съвет: По-добре три часа да си дърпаш косата със сешоара, отколкото да се минеш с пресата.
Естествено, че вреди...![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
да при това, ако я ползваш често е още по-зле. косата ти става няква суха ии гадна се едно е слама![]()
![]()
airplanes..
Уврежда и то яко.След продължително ползване косата става като слама.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
вреди вреди.. и мн нацъфтяват връхчетата от нея..![]()
моя съвет: не използвай преса за коса.. или ако я използваш .. гледай колкото може да е по малко
аз в момента съм в процес на отказване от пресата![]()
Вреди и то много
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Да,доста изтощава косата
мерси мн за съветите! А аз я ползвам един път в седмицата и пресата е оригинална![]()
пълни глупостиПървоначално написано от ivanes
уврежда се косата и от двете.
... и питаш...![]()
От пресата е... и започни да се грижиш за косата си да не отиде цялата...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С тая разлика, че пресата е 100-пъти по-зле!Първоначално написано от guinessgirl
А и няма за какво да си дърпам косата със сешоар защото тя ми е супер права!!!!
Преди доста често ползвах преса (през ден - 2), но сега повече от месец не сам ползвала и мисля, че така повече си харесвам косата. Разбира се, че от нея косата се уврежда, дори и да ползваш най - добрите продукти..., абе всичко е вредно, когато се прекалява с него.
Всички машинки и др. електронни джунджурийки овреждат косата,затова са създадени кристалите.А иначе има разни преси на пара,които ,,предпазвали '' косъма.![]()
![]()