.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Фен
    Град
    Между Ада и Рая...

Искам съвет.. моля ви!

Такаа .. снощи разбрах че един съученик ме харесва и то доста, да не кажа че е влюбен в мене... и на мене ми е симпатичен, а и в даскало сме си много близки.. навсякъде сме заедно.. мисълта ми е че си общуваме.. той е сигурен във това което има към мен, и утре на училище ще говорим за да се изясним.. дали да си останем добри приятели или нещо повече... сериозно незнам какво да правя..
    Разкъсана съм.. една част от мен го иска, защото той наистина е много свестен, забавен, умен и знам че в днешно време трудно се намира такова момче... но другата част от мен просто не може да проумее как ще се целуна с него и най-важния въпрос... а ако не се получи?кво прайм след тва.... толкова ми е объркано.. моля ви за съвет .. как да постъпя .. вие изпада ли ли сте в подобни ситуации? :S

Повече от фен Аватара на w0lf
    Ако му кажеш да си останете приятели - ще му разбиеш илюзии, мечти ВСИЧКО! Повярвай, няма да сте същите приятели повече...Щом е свестен и ти е симпатичен - защо не опитате? Не би ли било прекрасно да се влюбите супер здраво и да се хвалиш след 50 години, ехее златна сватба направихме
    madafaka

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Така или иначе нещата няма да са същите. Ако и ти го харесваш действай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    w0lf прав си, че ако го отрежа няма да сме си същите ... но и за другото си прав.. ох ужасс толкова съм се затормозила с всичко това.. че чак машинално мисля само за утре

Рискувай...ако излезне нещо няма да съжеляваш.Ако не излезне к'во...една кокошка по малко Приятели валяло

deistvai.. izpadala sum v sushtata situaciq , chydih se kato teb Imahme mn hubavo priqtelstvo i ne iskah da go riskuvam. Otrqzah go hem po delikatniq nachin.. za mesec dva uj si bqhme priqteli pak.. posle se otdalechihme nesuznatelno ot edin put.. v momenta daje ne si govorime. na zdravei- zdrasti sme.. mn gadno.. a uj iskah da si zapazime priqtelstvoto.. Prosto deistvai che, nqma vechno priqtelstvo mejdu momiche i momche.. Vsichko e vupros na interesi. Ili toi te haresva ili ti nego ) a zagubi li se interesa, se otdalechavate

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Ако му кажеш да си останете приятели - ще му разбиеш илюзии, мечти ВСИЧКО! Повярвай, няма да сте същите приятели повече...Щом е свестен и ти е симпатичен - защо не опитате? Не би ли било прекрасно да се влюбите супер здраво и да се хвалиш след 50 години, ехее златна сватба направихме
    +1 ...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    с теб сме! май няма човек,който да не е съгласен с това да действаш очакваме подробности...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

^^ Ето сега и моята история - харесах аз едно момиче, това беше преди 2 години някъде; бях малък тъп пубертет на 14...който знаеше само да играе на компютри и нямаше и идея какво е любов. Таа от ден на ден почнах много да и се кефя обаче олигофрен без опит - провалих сичко с някакви осакатени свалячески начини. Та заеби сичко, най-накрая мацката, която вече "обичах", а сега когато пораснах достатъчно ЗНАМ че обичам и съм сигурен в това, ме отряза като поредния тапак (това са мой думи) и си беше права. А досега сме си приятели и на нея не и пречи това че я обичам, и 2мата го знаем. Разбира се мен ми е малко гадно но пък тя се държи супер с мен и не ми е толкова проблем. Сега ще си кажете къде е връзката с твоя проблем - можете да си останете приятели но шанса е малък.
    П.П.: Съжалявам че ви затормозих с лигавщините си, просто давах пример
    madafaka

опитай-може и да се полу4и (бих написала и още но ме мързи сега )
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    +1 ...
    пробвай кой знае какво ще получиш...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Така или иначе нещата няма да са същите. Ако и ти го харесваш действай
    Това е решението ;] Изживей си животът пък ако не се получат нещата здраве да е В тоя кратък живот трябва да използваш всяка възможност за щастие

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на bishop
    ^^ Ето сега и моята история - харесах аз едно момиче, това беше преди 2 години някъде; бях малък тъп пубертет на 14...който знаеше само да играе на компютри и нямаше и идея какво е любов. Таа от ден на ден почнах много да и се кефя обаче олигофрен без опит - провалих сичко с някакви осакатени свалячески начини. Та заеби сичко, най-накрая мацката, която вече "обичах", а сега когато пораснах достатъчно ЗНАМ че обичам и съм сигурен в това, ме отряза като поредния тапак (това са мой думи) и си беше права. А досега сме си приятели и на нея не и пречи това че я обичам, и 2мата го знаем. Разбира се мен ми е малко гадно но пък тя се държи супер с мен и не ми е толкова проблем. Сега ще си кажете къде е връзката с твоя проблем - можете да си останете приятели но шанса е малък.

оффтопик:
    абе, аз теб познавам ли те? мн ми прилича на историята на един приятел, макар че тя не се държи мн супер с него.

по темата: (1 часа през нощта е и вероятно вече спиш и няма да прочетеш това, но все пак) спред мен мисля че трябва да опитате, иначе отношенията ви ще са същите както ако сте тръгнали и сте се разделили, демек това е неизбежно. по добре преди това да се порадвате един на друг.
    Welcome to the end of the thought process.

Цитирай Първоначално написано от bishop

оффтопик:
    абе, аз теб познавам ли те? мн ми прилича на историята на един приятел, макар че тя не се държи мн супер с него.

по темата: (1 часа през нощта е и вероятно вече спиш и няма да прочетеш това, но все пак) спред мен мисля че трябва да опитате, иначе отношенията ви ще са същите както ако сте тръгнали и сте се разделили, демек това е неизбежно. по добре преди това да се порадвате един на друг.
    True.
    офтопик Как се казваш, откъде си :P
    madafaka

Фен
    Град
    Рая
    Недей мисли за натам просто трагни с него !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Аз съм на принципа да не се занимавам със съученици заради последствията след това... В такава ситуация съм изпадала в началния курс което не го броя. Иначе нямам подобни случки.
    Но в твоята ситуация ти трябва да си решиш дали го искаш повече като гадже или само приятел.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Според мен каквото и да ме кажеш все някогя ще се стигне до раздяла:
    1 вариант-Казваш,че искаш да сте само приятели.Ще му разбиеш мечтите и той ще ес отдръпне от тебе.
    2 вариант-Тръгвате,след време късате.Разбивате всичко.Ще започнете да се отбягвате защото ще ви е неловко.

Ти си решаваш обаче!!! Успех!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Според мен каквото и да ме кажеш все някогя ще се стигне до раздяла:
    1 вариант-Казваш,че искаш да сте само приятели.Ще му разбиеш мечтите и той ще ес отдръпне от тебе.
    2 вариант-Тръгвате,след време късате.Разбивате всичко.Ще започнете да се отбягвате защото ще ви е неловко.
    +1 винаги става така ..

опитайте пък ще се разбере с времето
    LoVe iS tHe aNsWeR

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Развитието е хубаво тръгнахме .. и честно казано съм много щастлива, защото с него съм естествена и не се притеснявам от нищо мерси за коментарите на всички да се надяваме, че всичко ще е наред

Цитирай Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
    Развитието е хубаво тръгнахме .. и честно казано съм много щастлива, защото с него съм естествена и не се притеснявам от нищо мерси за коментарите на всички да се надяваме, че всичко ще е наред
    Евала мацка!!! Радвам се за теб и за пича И ето един съвет отрано - разнообразявайте връзката си и не излизайте винаги само двамата - има време за интимно излизане, има време и за забавления с приятели
    madafaka

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    w0lf мерси за съвета и мерси за това че се радваш за нас

Поздравления

Ами щом ти е симпатичен и искаш да си с него му кажи какво мислиш.Пишеш , че е свестен , ако наистина е свестен , след като му споделиш какво чувстваш , би трябвало да те разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си