абе не знам колеги, ама от известно време много ми се иска да си направя татуировка от една снимка на бившата си приятелка. струва ми се глупаво, защото е за цял живот и може би ще съжалявам. обаче толкова много ми се иска да го направя и да и пратя след няколко месеца снимка на татуировката за да видя реакцията и или дали изобщо ще има такава (не сме се виждали и говорили от 3-4 месеца), с надпис от рода на "нали ти казах че винаги ще бъдеш част от мен, видя ли, не излъгах, като теб!" може би още я обичам (въпреки че я мразя повечето време, но сигурно е щото пак я обичам де), но какво ще стане ако тя наистина не е моята половинка (все още мисля че ме обича, ама не може да съм сигурен де :Д). ама пък какво ще стане ако се влюбя в друга? няма ли да е странно да нося лика на друга жена?!? ама пък от друга гледна точка ако я направя ще мога да изхвърля всичко което ми напомня за нея, снимки, писма... защото винаги ще я имам и ще мога да я видя такава каквато я обичах. не знам, много е объркано
ама не знам, вие как мислите (ма гърба мисля да я направя, под рамото) момичета какво бихте си помислили ако бивше гадже ви се изтъпани след 1 година с такова нещо?
благодаря за вниманието