Цитирай Първоначално написано от w0lf
^^ Ето сега и моята история - харесах аз едно момиче, това беше преди 2 години някъде; бях малък тъп пубертет на 14...който знаеше само да играе на компютри и нямаше и идея какво е любов. Таа от ден на ден почнах много да и се кефя обаче олигофрен без опит - провалих сичко с някакви осакатени свалячески начини. Та заеби сичко, най-накрая мацката, която вече "обичах", а сега когато пораснах достатъчно ЗНАМ че обичам и съм сигурен в това, ме отряза като поредния тапак (това са мой думи) и си беше права. А досега сме си приятели и на нея не и пречи това че я обичам, и 2мата го знаем. Разбира се мен ми е малко гадно но пък тя се държи супер с мен и не ми е толкова проблем. Сега ще си кажете къде е връзката с твоя проблем - можете да си останете приятели но шанса е малък.
П.П.: Съжалявам че ви затормозих с лигавщините си, просто давах пример

оффтопик:
абе, аз теб познавам ли те? мн ми прилича на историята на един приятел, макар че тя не се държи мн супер с него.

по темата: (1 часа през нощта е и вероятно вече спиш и няма да прочетеш това, но все пак) спред мен мисля че трябва да опитате, иначе отношенията ви ще са същите както ако сте тръгнали и сте се разделили, демек това е неизбежно. по добре преди това да се порадвате един на друг.