- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм до полуда във съученичката си... ПОМОЩ!!!
Здравейте съфорумциВлюбен съм здравата в една моя съученичка... луд съм по нея... когато си помисля за нея корема ми се свива, а когато я видя коленете ми омекват, получавам задух, а сърцето ми ще изкочи... започвам да треперяяя... не мога да се контролирам... 2-ра година вече сме в един клас, тя не знае, че я харесвам..., но тя е оличничка, а аз си падам малко лентяй... и имам слаби оценки и нали се сещате, че нищо не ни "свързва" много много... смисъл такъв говориме си от време на време, нооо за нищо особено... тя седи на 1-вя ред а аз на 3-тя.... ииии простоо... а пък аз нямам работа на 1-вя ред с тия слаби оценки...
имам чувството, че не я отблъсквам, в смисъл може би има известни симпатии към мен......... кажете какво да правя хораааааааааааааааа!!!????????. .....
Добре дошъл в клуба![]()
Почти всеки минава оттам .. включително и аз , но ми мина като се нае**хме с една друга съученичка. Това е и съвета ми![]()
Чи***и не помагат .. ама ти сигурно знаеш![]()
на колко си?покани я да излезете някой път![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Покани я да излезете някъде...кажи и какво чувстваш към нея...не стой като пън ,защото така само се измъчваш..просто дейдствай.. пък каквото стане-стане![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Това,че тя е отличничка,а ти не изобщо не ви пречи.Смея да кажа,че винаги момичетата с добро поведение в даскало и с добре оценки се мятат на така да ги наречем ''лоши момчета''.Не всеки път е така и това го пиша по собствени наблюдения.Също така щом има симпатии към тебе ти си направо ДЛЪЖЕН да направиш нещо по въпроса.Покани я на кафе или на разходка.Успех!
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ами...Направи първата крачка. Започни с това да си говориш с нея в даскало... оттам някой ден я покани на кафе или разходка. Успех
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ми направи нещо...сам виждаш, че ти трябва да направиш пръв нещо...Почни да я заговаряш по - често... и всичко останало дето се прави в началото...
Успех!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ама ти май наистина баяя си хлътналОт 1 клас сте все пак ..не е толкова трудно да я заговаряш от време на време ..сигурно знаеш и от какво се интересува т.н...абе общо взето малко самоувереност трябва !Пък такива неща тя била отличничка ти лентяй ...нз си кфо въобще да не те притесняват
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
+Първоначално написано от hisy
+++Първоначално написано от soul1199
П.П - това, че е отличничка не трябва да те спира, в крайна сметка ако момичето не е някоя лигла ще гледа човекът, който всъщност си - т.е характер, държание, душевност, а не някакви си оценки![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Симптомите ми напомнят за първото влюбване, добре че я виждах рядко![]()
Стига да не си някой простак който прави тъпни, разликата в оценките няма значение
![]()
madafaka
Първоначално написано от REPLAY4O
![]()
![]()
![]()
По темата: Говори повече в училище с нея, покани я някой път да излезете само двамата..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
заговаряй я по-честичко и като се сближите малко я покани да излезете-я на кафе,а на разходка..ако не друго поне ще видиш що за човек е и може да станете приятелиУспех..
Тва че тя е отличничка, а ти не.. няма никакво значение.С моето гадже също сме от един клас,той също е може да се каже лентяин,а аз си държа на оценките.Така че смело направи каквото трябва за да излезе с теб.И един съвет не си признавай всичко на първата излизанка
Успех
![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
ми покани я на кафэ или първо сэ опитай да разбэрэш какво чувства.Успэх![]()
![]()
![]()
![]()
ние момичетата обичаме ''лоши момчета''Първоначално написано от vampirekiss
... ии противоположностите се привличат
![]()
NastyGirl3597 написа:
ние момичетата обичаме ''лоши момчета'' ... ии противоположностите се привличат
АБСОЛЮТНО И АЗ СИ ДЪРЖА НА ОЦЕНКИТЕ, НО МИ ХАРЕСВАТ ТАКА ПО НЕБРЕЖНИ МОМЧЕТА![]()
![]()
![]()
И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
В новия ми клас има едно момче, което е влюбено в мен...а случаят е същият:той никак не е добре в даскало, а аз нямам проблеми...И един ден той дойде, седна до мен и ми сподели всичко.Излизахме 2 пъти и се оказа, че сме един за друг и нещата тръгнаха както трябва...Затова изобщо не се притеснявай![]()
Стискам палци да събереш смелост и да й кажеш какво изпитваш![]()
Чудя се защо направо го карате - едвам едвам обелват по някоя дума и изведнъж той - "ай да излеземе"? Sure, why not...
Автора,
Според мен е добра идея да й вземеш скайпа и да си поговорите известно време там (НЕ да признаваш чувствата!) и някой ден може да я поканиш вече, без да й идва като гръм от ясно небе. Нататък си знаеш
Мисля, че в този случай скайпа няма да навреди.![]()
Скайпа е порочна програма !!![]()
Покания у вас да ти обясни задачите по геометрия като в един български филм, войната на таралежите май беше![]()
![]()
![]()
По темата - епа заговаряй я в даскало,аху ихи , пак като почувстваш, че те гледа по особенно я покани на кафе, разходка,кино там измисли нещо![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Хей знам как е ,но от гледна точка на момичето.При мен беше същото едно момче като тебе лентяй се беше влюбил, а когато ми призна въобще не го харесвах ,но изведнъж взех че се влюбих и си станахме гаджета.Това че си лентяй не значи ,че не можеш да излизаш с отличничка. :P Действай не бъди срамежлив все пак няма да чакаш да станеш дядка
.Айде успех от мене
![]()
ех, ако го нямаше училището, нямаше да ги има толкова много увлечения и приятни емоции.... жалко, че свърши
... и.. кажи й!! за да не съжаляваш после за пропуснатата възможност![]()
someone else...
Е това е решението. А може и с две три...зависи от възможностите ти.Първоначално написано от NeZaPoznat
За протокола - чЕкии.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House