.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Влюбен съм до полуда във съученичката си... ПОМОЩ!!!

Здравейте съфорумци Влюбен съм здравата в една моя съученичка... луд съм по нея... когато си помисля за нея корема ми се свива, а когато я видя коленете ми омекват, получавам задух, а сърцето ми ще изкочи... започвам да треперяяя... не мога да се контролирам... 2-ра година вече сме в един клас, тя не знае, че я харесвам..., но тя е оличничка, а аз си падам малко лентяй... и имам слаби оценки и нали се сещате, че нищо не ни "свързва" много много... смисъл такъв говориме си от време на време, нооо за нищо особено... тя седи на 1-вя ред а аз на 3-тя.... ииии простоо... а пък аз нямам работа на 1-вя ред с тия слаби оценки... имам чувството, че не я отблъсквам, в смисъл може би има известни симпатии към мен......... кажете какво да правя хораааааааааааааааа!!!????????. .....

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Добре дошъл в клуба

Почти всеки минава оттам .. включително и аз , но ми мина като се нае**хме с една друга съученичка. Това е и съвета ми

Чи***и не помагат .. ама ти сигурно знаеш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    на колко си?покани я да излезете някой път
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    на ЛуНаТа
    Покани я да излезете някъде...кажи и какво чувстваш към нея...не стой като пън ,защото така само се измъчваш..просто дейдствай.. пък каквото стане-стане
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Това,че тя е отличничка,а ти не изобщо не ви пречи.Смея да кажа,че винаги момичетата с добро поведение в даскало и с добре оценки се мятат на така да ги наречем ''лоши момчета''.Не всеки път е така и това го пиша по собствени наблюдения.Също така щом има симпатии към тебе ти си направо ДЛЪЖЕН да направиш нещо по въпроса.Покани я на кафе или на разходка.Успех!
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ами... Направи първата крачка. Започни с това да си говориш с нея в даскало... оттам някой ден я покани на кафе или разходка. Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми направи нещо...сам виждаш, че ти трябва да направиш пръв нещо... Почни да я заговаряш по - често... и всичко останало дето се прави в началото... Успех!

Ама ти май наистина баяя си хлътнал От 1 клас сте все пак ..не е толкова трудно да я заговаряш от време на време ..сигурно знаеш и от какво се интересува т.н...абе общо взето малко самоувереност трябва !Пък такива неща тя била отличничка ти лентяй ...нз си кфо въобще да не те притесняват
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от hisy
    Покани я да излезете някъде...кажи и какво чувстваш към нея...не стой като пън ,защото така само се измъчваш..просто дейдствай.. пък каквото стане-стане
    +

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    на колко си?покани я да излезете някой път
    +++
    П.П - това, че е отличничка не трябва да те спира, в крайна сметка ако момичето не е някоя лигла ще гледа човекът, който всъщност си - т.е характер, държание, душевност, а не някакви си оценки
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на w0lf
    Симптомите ми напомнят за първото влюбване, добре че я виждах рядко Стига да не си някой простак който прави тъпни, разликата в оценките няма значение
    madafaka

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3

Re: Влюбен съм до полуда във съученичката си... ПОМОЩ!!!

Цитирай Първоначално написано от REPLAY4O
    ... тя седи на 1-вя ред а аз на 3-тя.... ииии простоо... а пък аз нямам работа на 1-вя ред с тия слаби оценки...

По темата: Говори повече в училище с нея, покани я някой път да излезете само двамата..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    заговаряй я по-честичко и като се сближите малко я покани да излезете-я на кафе,а на разходка..ако не друго поне ще видиш що за човек е и може да станете приятели Успех..

Е уж ти трябва помощ за оценките а у...

Тва че тя е отличничка, а ти не.. няма никакво значение.С моето гадже също сме от един клас,той също е може да се каже лентяин,а аз си държа на оценките. Така че смело направи каквото трябва за да излезе с теб.И един съвет не си признавай всичко на първата излизанка Успех
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

Повече от фен Аватара на w0lf
    Да, дръж си чувствата като козове
    madafaka

ми покани я на кафэ или първо сэ опитай да разбэрэш какво чувства.Успэх

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Това,че тя е отличничка,а ти не изобщо не ви пречи.Смея да кажа,че винаги момичетата с добро поведение в даскало и с добре оценки се мятат на така да ги наречем ''лоши момчета''.Не всеки път е така и това го пиша по собствени наблюдения.Също така щом има симпатии към тебе ти си направо ДЛЪЖЕН да направиш нещо по въпроса.Покани я на кафе или на разходка.Успех!
    ние момичетата обичаме ''лоши момчета'' ... ии противоположностите се привличат

NastyGirl3597 написа:

ние момичетата обичаме ''лоши момчета'' ... ии противоположностите се привличат

АБСОЛЮТНО И АЗ СИ ДЪРЖА НА ОЦЕНКИТЕ, НО МИ ХАРЕСВАТ ТАКА ПО НЕБРЕЖНИ МОМЧЕТА
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

Град
    Стара Загора
    В новия ми клас има едно момче, което е влюбено в мен...а случаят е същият:той никак не е добре в даскало, а аз нямам проблеми...И един ден той дойде, седна до мен и ми сподели всичко.Излизахме 2 пъти и се оказа, че сме един за друг и нещата тръгнаха както трябва...Затова изобщо не се притеснявай
    Стискам палци да събереш смелост и да й кажеш какво изпитваш

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Чудя се защо направо го карате - едвам едвам обелват по някоя дума и изведнъж той - "ай да излеземе"? Sure, why not...
    Автора,
    Според мен е добра идея да й вземеш скайпа и да си поговорите известно време там (НЕ да признаваш чувствата!) и някой ден може да я поканиш вече, без да й идва като гръм от ясно небе. Нататък си знаеш
    Мисля, че в този случай скайпа няма да навреди.

Скайпа е порочна програма !!
    Покания у вас да ти обясни задачите по геометрия като в един български филм, войната на таралежите май беше

По темата - епа заговаряй я в даскало,аху ихи , пак като почувстваш, че те гледа по особенно я покани на кафе, разходка,кино там измисли нещо
    На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.

Хей знам как е ,но от гледна точка на момичето.При мен беше същото едно момче като тебе лентяй се беше влюбил, а когато ми призна въобще не го харесвах ,но изведнъж взех че се влюбих и си станахме гаджета.Това че си лентяй не значи ,че не можеш да излизаш с отличничка. :P Действай не бъди срамежлив все пак няма да чакаш да станеш дядка .Айде успех от мене

Град
    In Devil's Castle
    ех, ако го нямаше училището, нямаше да ги има толкова много увлечения и приятни емоции.... жалко, че свърши

... и.. кажи й!! за да не съжаляваш после за пропуснатата възможност
    someone else...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Добре дошъл в клуба

Почти всеки минава оттам .. включително и аз , но ми мина като се нае**хме с една друга съученичка. Това е и съвета ми

Чи***и не помагат .. ама ти сигурно знаеш
    Е това е решението. А може и с две три...зависи от възможностите ти.

За протокола - чЕкии.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си