- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако искате прочетете
Здравейте отдавна чета темите във форума и никога не съм мислел че ще се регистрирам и ще пусна тема но ето ме тук.Всъщност нямам въпрос защото всичко ми е ясно просто ей така да споделя.Аз съм от ония плейбойчета хех дето много момичета им тичат след гъза.Наистина с много момичета съм бил добри красиви разбрани...но така и не обикнах никоя просто не знам може би си внушавах че ги обичам но вкрайна сметка всичко се разпадаше от моя страна естествено.Винаги се стараех да не нараня момичетата при раздялата и с голям процент успях и съм приятел с тях и до ден днешен.Всичко обаче се промени преди 2 години срещнах едно момиче...голяма любов беше наистина.За първи път бях влюбен за първи път аз пренебрегвах себе си заради друг дадох всичко всичко от себе си тя грешеше аз прощавах и обратното го имаше естествено.Наистина преминахме през много трудности на моменти съм имал чувството че нещата с нас и около нас не са истини а филм.Наистина бяхме много щастливи аз се промених бях обичлив във всичко бяхме заедно.Но тук идва голямото НО преди вече 2 седмици се разделихме по нейно желание просто израза като цапнат с мокър парцал важи 100% при мен.Тя ме остави ок приех го нека да бъде щастлива но тя ми се обаждаше посреднощ и ми казваше че много ме обича в скайп ме търсеше да ми казва колко съм хубав и да ми дава гушки.Накрая реших да я поканя на кафе и кво хах тя ми каза може би имам закачка с друг...а може би е повече от закачка яко аединственото което направих е че и пожелах успех занапред и повече не сме се чували.Няма да се излагам да се тръшкам че няма любов и че няма да обичам пак но просто се надявах да ми олекне малко понеже наистина ме боли за нея мерси на тия които прочетоха изтерзаната ми история
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
еми човек и аз съм в това полжение мнго е гадно но това са жени незнаят кв искат![]()
няма любов без болка....това е истината.пожелавам ти да се влюбиш пак и този път нещата да са по-добре .и 1 малък съвет-не тръгвай с моми4ета които не харесваш достатъ4но защото все оак ги нараняваш по този на4ин и не е 4есно за тях
I can't stop myself from loving you <3
Не че не съм ги харесвал но просто в един момент техните чувства разминаваха мойте по всеки един параграф.Никога не съм лъгал наранявал и постъпвал тъпо спрямо някое момиче никога не съм се държал след края все едно са непознати все пак както казах с повечето все още съм наистина доста близък приятел.Просто един път се влюбих и си казах давай копеле ти си но вместо да получа и аз протегната ръка получих шут в мутрата.Кофти работа е защото довчера тя трепереше от любов и желание в ръцете ми а днес...сякаш е друга напрао мога да кажа че не я познавам.
myNameIsImmortal![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Неприятен случай но ето - не си се влюбвал здраво преди, а може би момичетата са си се влюбвали, сега е станало обратното![]()
madafaka
Точно колелото се завъртя винаги съм знаел че ще си платя заради това че не съм ги обичал иначе за всичко друго съвеста ми е чиста.Просто не вярвах че точно ТЯ ще ме накаже така.Имахме планове направени от нея не от мен разбираш ли аз исках само тя да е щастлива и точно за това я пуснах да си замине.Исках и все още искам да я върна но защо след като тя иска и може би вече е с друг.Нека е щастлива няма да преча човек с гордост съм и няма да се моля или да се влача след нея но просто не разбирам как така лесно ме забрави как така лесно едва ли не ме намрази.Аз съм и първия във всяко едно отношение (не само сексуално) аз я направих това което е сега самата тя ми го е казвала най малко 100 пъти.Отворих и очите за света защото когато се събрахме тя си беше едно неорентирано дете помогнах и да се справи с всичките си каши и проблеми и за благодарност станах един черно-бял спомен.Първоначално написано от w0lf
![]()
За всичко написано (не съм и предполагал че ще го кажа на някой от "плейбойчетата" хх) ЕВАЛА БАТЕ!
madafaka
Мерси за разбирането на всички писали досега
![]()
Браво, че си проумял какво е да те зареже човек, когото харесваш много.
Но това ще се преживее, ще видиш :P
След това момиче ще срещнеш друго, после трето.. четвърто. И към всяка ще изпитваш все по-големи чувства..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Срещал съм и съм бил с много все пак на 23 съм но просто към нея изпитах нещо...меко казано истинско.Напрао като свърша работа съм бягал към нас за да я чуя да си пишем дори само да и видя снимката.Не мога да повярвам просто че тя сега може би е с друг че така лесно ме преодоля.Не знам просто ме тормози въпроса защо...защо но предпочитам да се побъркам отколкото като хленчещ глупак да ходя да я питам "ама що така".Такъв е живота вярвах че тя ще е моето момиче но ударих на камък...късмет кво да се правиПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
Бих казала много ПРАВИЛНА постъпка от твоя страна!
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Надявам се да е правилна ще излъжа ако кажа,че не ми е минавала мисълта "ами ако така я губя ако иска да и се докажа и да покажа колко държа на нея".Но тогава се сещам колко много много неща съм правил за нея без да е молила дори за някой не знае че аз стоя зад разрешаването им.Не съм искал да ми е благодарна не съм го правил за да и се докажа просто супер се кефих на усмивчицата и на това че е доволна и ако от всичко през което сме минали тя не е разбрала че държа на нея явно никога няма да разбере каквото и да правя.Първоначално написано от puhinka93
![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
+1Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
--------------------------------------------------------
ха, ти писа в мойта тема. сега аз в твойта![]()
не че съм компетентен много, ама съм горе-долу колкото теб на години, не бих се похвалил с много бройки, ама имам поглед над нещата горе-долу
и аз така се влюбих много здраво в едно момиче, а не се влюбвах никога. ама така е, всичко се връща . сега даже се опитвам да излъжа другите и най-вече себе си, че обичам само себе си, но не става... гледам че го преживяваш много по-лесно от мен, евала!
Братле може би от теб го преживявам по лесно от теб не знам но само аз си знам какво е чувството в мен.Чувствам се предаден всеки ден бутам на инат а не че не ми пука.Просто съм прекалено горделив за да покажа и да разреша да види някой колко ме боли.Това е прекалено лично за мен болката си е моя и ще си я изживея някак просто това което ме "плаши" е че всичко ми е прекалено безразлично![]()
![]()
Браво,е тва е първата тема,която чета тук,в която автора не се оплаква.Евала!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
има нещо такова че всичко се връща, и на мен по същиян начин ми се върна както в твоята история , моя проблем е че не я забравям , а пък и аз съм близо до твоите години и аз много съм видял обаче си е тежко
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
хубаво е, че можеш да преудоляваш такава болка![]()
ама тва, че си пейбой ще е по добре да го премахнеш![]()
стараел си се да не нараняваш...няма такова положение![]()
но от друга страна може би точно заради това, че си такъв, ти е по лесно да минаваш през всичко...и аз незнам
но да, човека преди мен е прав, винаги всичко се връща...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Е щом има основание да се нарече "плейбойче" , нека е такакато гледам така , си земен пич , добре се съчетаваш
Евала за темичката,от постовете до тук видях , че се опитваш да го преодолееш , ще срещнеш друга , която да оправдае твоите очаквания..както казаха по-горе , всичко се връща , ако някое момиче от твоите приятелки наистина е чувствало нещо такова като твоите чувства..сега виждаш как се е чувствала![]()
Но иначе , успех , и дано срещнеш момиче което да отговори на чувствата ти подобаващо![]()
Може би и не съм плейбой не знам така ме наричат всички попринцип не обичам да се вкарвам в някви норми и да слагам етикети тоя е такъв а тоя е друг.Аз съм си аз за мен това е важно нека другите ме приемат както искат тяхна си работа.А за болката има я не може да я няма все пак това са 2 години всеки ден по 24 часа да и колкото и да е странно и грам не сме си омръзвали и за секунда дори.Дори тя винаги се е чудела как винаги и е приятно интересно и разнообразно с мен.Не знам дали е така но аз не смятам че с нещо съм заслужил грозното и отношение щот както се казваше в една песен "в ръцете ми съм те чувстал нежна тъпо е сега да ми го играеш небрежна.Но всеки носи кръста си нали така![]()
![]()
Намерил си си майстора.
Без лични и безлични съобщения, моля.
Не бих казал намерих тази по която загубих акъла си и се доверих на 100% голяма грешка наистина![]()
![]()
^ Майсторката значи.
Без лични и безлични съобщения, моля.