Здравейте отдавна чета темите във форума и никога не съм мислел че ще се регистрирам и ще пусна тема но ето ме тук.Всъщност нямам въпрос защото всичко ми е ясно просто ей така да споделя.Аз съм от ония плейбойчета хех дето много момичета им тичат след гъза.Наистина с много момичета съм бил добри красиви разбрани...но така и не обикнах никоя просто не знам може би си внушавах че ги обичам но вкрайна сметка всичко се разпадаше от моя страна естествено.Винаги се стараех да не нараня момичетата при раздялата и с голям процент успях и съм приятел с тях и до ден днешен.Всичко обаче се промени преди 2 години срещнах едно момиче...голяма любов беше наистина.За първи път бях влюбен за първи път аз пренебрегвах себе си заради друг дадох всичко всичко от себе си тя грешеше аз прощавах и обратното го имаше естествено.Наистина преминахме през много трудности на моменти съм имал чувството че нещата с нас и около нас не са истини а филм.Наистина бяхме много щастливи аз се промених бях обичлив във всичко бяхме заедно.Но тук идва голямото НО преди вече 2 седмици се разделихме по нейно желание просто израза като цапнат с мокър парцал важи 100% при мен.Тя ме остави ок приех го нека да бъде щастлива но тя ми се обаждаше посреднощ и ми казваше че много ме обича в скайп ме търсеше да ми казва колко съм хубав и да ми дава гушки.Накрая реших да я поканя на кафе и кво хах тя ми каза може би имам закачка с друг...а може би е повече от закачка яко а единственото което направих е че и пожелах успех занапред и повече не сме се чували.Няма да се излагам да се тръшкам че няма любов и че няма да обичам пак но просто се надявах да ми олекне малко понеже наистина ме боли за нея мерси на тия които прочетоха изтерзаната ми история