.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 145

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от blader
    пич...относно отношението ти към приятелката ти и начина на мислене на момичетата сме сходни до смея да твърдя 90% и то само защото не споделяш кой знае колко много...но от това което чета смятам че аз бих постъпил по абсолютно...ама абсолютно същия начин в сходна ситуация...то вече ми се случи де...но даже не ме заряза заради друг...просто държеше(и още държи...)на самостоятелността си и каза че връзките я ограничават...а за мен тя беше всичко...
    но...миналото си е инало...нищо не мога да направя...тя сама достатъчно добре ми показа че няма намерение да подновява нищо...
    и така...живея...
    моя проблем е че не съм 'плейбой...'...аз съм странен...различен...не съм типичното момче и живея в малък град чийто жители не са най-широкоскроените хора на света...не приемат различието добре...но тя...тя беше уникална...интелигентна дори в моментите когато се лигавеше...просто...водихме невероятни разговори...както и да е...отнесох се...
    късмет пич...
    надявам се да имаш късмет и да изпиташ тази и дори по-голяма любов скоро...
    Виж братле никъде не съм казал че ме е зарязала заради друг тъпото е че даже не знам що стана така просто си казах щом е решила така значи така ще е щастлива и я пуснах...най трудното нещо което съм правил досега.Това за другия не знам дали дори е истина а може би иска просто да ме нарани заради няква причина която аз не мога да видя.Просто имам чувството че и тя не знае какво иска вече а аз не знам как да отреагирам усещам че ще поиска да се съберем и всичко пак би трябвало да е розови цветчета нали? Е ама не просто как след всичко да повярвам на думите и как да повярвам че ме обича ако беше така никога не би постъпила така с мен.Казват че е човешко да се греши а божествено да се прощава е да ама аз не съм Бог.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от blader
    пич...относно отношението ти към приятелката ти и начина на мислене на момичетата сме сходни до смея да твърдя 90% и то само защото не споделяш кой знае колко много...но от това което чета смятам че аз бих постъпил по абсолютно...ама абсолютно същия начин в сходна ситуация...то вече ми се случи де...но даже не ме заряза заради друг...просто държеше(и още държи...)на самостоятелността си и каза че връзките я ограничават...а за мен тя беше всичко...
    но...миналото си е инало...нищо не мога да направя...тя сама достатъчно добре ми показа че няма намерение да подновява нищо...
    и така...живея...
    моя проблем е че не съм 'плейбой...'...аз съм странен...различен...не съм типичното момче и живея в малък град чийто жители не са най-широкоскроените хора на света...не приемат различието добре...но тя...тя беше уникална...интелигентна дори в моментите когато се лигавеше...просто...водихме невероятни разговори...както и да е...отнесох се...
    късмет пич...
    надявам се да имаш късмет и да изпиташ тази и дори по-голяма любов скоро...
    Виж братле никъде не съм казал че ме е зарязала заради друг тъпото е че даже не знам що стана така просто си казах щом е решила така значи така ще е щастлива и я пуснах...най трудното нещо което съм правил досега.Това за другия не знам дали дори е истина а може би иска просто да ме нарани заради няква причина която аз не мога да видя.Просто имам чувството че и тя не знае какво иска вече а аз не знам как да отреагирам усещам че ще поиска да се съберем и всичко пак би трябвало да е розови цветчета нали? Е ама не просто как след всичко да повярвам на думите и как да повярвам че ме обича ако беше така никога не би постъпила така с мен.Казват че е човешко да се греши а божествено да се прощава е да ама аз не съм Бог.
    аз съм в същата ситуация! и "моята" ей така реши че иска да е сама... няма друг, бих казал че мен ме обичаше повече от всичко и от всеки. и просто един ден каза че иска да е сама и да помисли за себе си. вече 6 месеца мисли, и аз мисля всеки ден, всяка нощ. няма смисъл да ти казвам колко самотен се чувствам всяка вечер. опитвах много неща- да излизам с приятели, да търся друга, да я мразя.. нищо не помогна освен едно - откакто си намерих работа преди 2 месеца някак минава по-бързо времето, защото нямам никакво време да мисля за нея освен преди сън, но съм толкова изморен след 12 часа бачкане че мисля за нея малко
    и аз така се надявам че ще поиска да се съберем, но ако това стане не знам как да реагирам? та тя предаде всичко, аз наистина я обича (даже не знам "Х" или "М'' да сложа накрая). няма да е честно аз да се мъча толкова дълго време, и само а ми каже "сбърках" и пак да я приема, ами ако нищо не е същото, ако си имам едно наум... и аз не знам. хем ми се иска да я прегърна пак, но не знам дали ще е същата прегръдка, когато тя беше онова момиче в което се влюбих от първия миг в който я видях, а не момичето което преди 6 месеца ме смачка...
    сори, че се отклоних, но да знаеш че има и други като теб! просто съвет - потърси си занимание, може би ще ти мине поне на теб. при мен е ясно, че няма да ми мине никога, защото много трудно се влюбвам, трябваха ми месеци, но когато се влюбя обичам истински и завинаги явно

Град
    Не е лесна и вашата момчета наистина си е адски шибано да дадеш всичко и накрая едва ли не да ти се изплюят в лицето.Може би защото ми е за 1-ви път да попадам в такова положение но имам чувството че колкото по се мъча да продължа напред толкова повече почва да боли.Времето си минава ден след ден и все повече се обеждавам че няма никога отново тя да е моя и бутам ден след ден в очакване да дойде деня когато ще се събудя усмихнат.Ето аз не правя нищо по въпроса но пък тя се активира и дообърква и без това шибаната ситуация но просто знам че няма да е същото ако се съберем аз не съм същия за мен няма да е същата нито думите и чувствата която тя ще изпитва към мен.Аз обичах нещата както бяха аз се блъсках за да са нещатата така както бяха а тя като няква шега ги срина и сега и аз и тя ще живеем с тая мисъл за нещо погубено и незавършено.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аз мисля че я гризе съвеста направила е нещо което няма да ти хареса и затова е решила да скъсате според мен още те обича ако искаш да си с нея е време да се намесиш и ти защото когато чувствата говорят думите са празни ако те обича ще си я върнеш просто не се отказвай сетих се за една песен казва се the phantom of the opera в която се казва "макар да се опитваш да избягаш от погледа ми фантомът е там в твоя ум"

ТИ РЕШАВАШ КАК ЩЕ Е

Град
    Може и да е направила нещо но силно се съмнявам до сега щях да съм разбрал 100% но все пак знае ли се.А аз наистина ми е тъпо и не знам какво да реша все още я чувствам като моето момиче като част от мен живота ми и бъдещето ми.Но тогава идва момента в който се сещам за отношението и сякаш беше друга няква безразлична опита се да ме нарани да види че страдам сякаш не ме познава и не знае че дори и да ме боли никога никой няма да разбере.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Прочетох цялата ти тема с голям интерес Евала за всеки един пост от теб Такива момчета, наистина не се срещат често Естествено ,че ще ти се обади и ще плачи - такова момче като теб едва ли ще си намери.Видяла е ,че при новия /ако изобщо има друг/ не е както при теб.Ясно е ,че ти си й пламачето все още.Една връзка /особено дълга и така интензивна/ не може да се забрави толкова лесно.
    И аз бях много време с бившият си приятел и той не може да ме забрави, но се разделихме ,заради него, защото правише и говорише работи без да се замисля.Ето че до сега не може да ме забрави.
    И твойта няма да те забрави толкова лесно.
    И зная, че си горд и тн и не искаш да се покажеш като слаб и наранен, но щом толкова много я обичаш, мисля че ако иска да се върне при теб трябва да й дадеш още един шанс.В началото ще ти е трудно, но . . струва си.
    Едва ли ще забравиш какво е направила, но поне й го прости.Имай си едно на ум, но ако те поиска ,не и отказвай.
    Нима е по-добре да запазиш гордост и да се покажеш като мъжът, който 'не лиже, където е плюл', от колкото да си с момиче ,за коеото мечтаеш?!Та ти ставаш и лягаш с мисълта за нея.Сам казваш, че я виждаш на всякъде около теб . .
    Не знам ,помагам ли ти, не зная и как мога да ти помогна . . просто ти желая супер много успех и дано да получиш в живота си това, което искаш

Град
    бълХаристан
    аз я знам поговорката "не пий от кладенец в който си плюл" - нещо което те кара да се замислиш...

Град
    Мерси за думите DevilWish мерси за думите на абсолютно всички наистина макар и непознати за мен думите ви ме карат да се чувствам по добре.А иначе за това дали да я приема пак наистина не знам трудно е да застанеш срещу себе си и да пребориш своето аз.Ако повтарам пак АКО реша да я приема ще трябва да се потруди доста щот само с едното плачене и скимтене по gsm няма да стане наистина много здраво прецака нещата.Грешал съм и аз но винаги съм се поправял но пък и никога не съм правил такава голяма грешка като нея.Просто гордоста ми е адски голяма и да знам че в повечето ситуации от гордост файда няма но какво да направя цял живот не съм позволявал дори и част от гордоста ми да бъде потъпкана.Но сега...ако я приема имам чувството че цялата ми гордост ще се срине и наистина е трудно да направиш този избор самия ти или този който допълва твоето аз...

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    аз я знам поговорката "не пий от кладенец в който си плюл" - нещо което те кара да се замислиш...
    Може и така да се каже да.Но няма значение, то все един и същи е смисъла.
    Но мисля, че понякога могат да се правят компромиси

Град
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    [b
    Но мисля, че понякога могат да се правят компромиси [/b]
    Така е могат но първо трябва да бъда обеден 100% че си струва да направя този специално за мен голям компромис.

Град
    Hasselt
    Мерси за думите DevilWish мерси за думите на абсолютно всички наистина макар и непознати за мен думите ви ме карат да се чувствам по добре.А иначе за това дали да я приема пак наистина не знам трудно е да застанеш срещу себе си и да пребориш своето аз.Ако повтарам пак АКО реша да я приема ще трябва да се потруди доста щот само с едното плачене и скимтене по gsm няма да стане наистина много здраво прецака нещата.Грешал съм и аз но винаги съм се поправял но пък и никога не съм правил такава голяма грешка като нея.Просто гордоста ми е адски голяма и да знам че в повечето ситуации от гордост файда няма но какво да направя цял живот не съм позволявал дори и част от гордоста ми да бъде потъпкана.Но сега...ако я приема имам чувството че цялата ми гордост ще се срине и наистина е трудно да направиш този самия ти или този който допълва твоето аз...
    И моят приятел /бивш/ не искаше да ми прости в началото и да тръгне втори път с мен, защото и неговата гордост не можеше да бъде потъпкана . . ето ,че ми прости и изживя /в което съм сигурна/ най-хубавите си моменти в живота.И ето ,че сега след раздялата още ме е иска, но е късно, тъй като той продължи да ме упреква ,заради тази една грешка, вместо да види, че му давах абсолютно всичко, което имам, за него живеех буквално.
    Та смятам, че ако твоята приятелка иска пак да се съберете, трябва много да се докаже, за да си сигурен ,че този път може да и вярваш и ще е различно от първият път.А ако видиш, че не си заслужава тогава по-добре е да не се събирате.Смяташ ли, че вашата връзка би имала преспектива - тогава няма за какво да се колебаеш.Майната й на гордостта ти, нима е по-важно горд, от колкото щастлив??
    Както и да е, ако избереш да не й простиш така и така след време ще си имаш друга . . но дали ще е същото не се знае. .
    Нали знаеш нещо ново идва на мястото на старото, но не покрива напълно качествата му

Град
    Така е тя няма да бъде заместена изобщо за момента не искам друга а като дойде момента да поискам със сигурност няма да я слагам там къде беше моето момиче.Вярно е постъпи глупаво с мен и може би се осъзнава сега не знам но нейното място там вътре в мен винаги ще си остане нейно и недокоснато от друга.Аз я пуснах в живота си в моя свят в моето семейство аз както казах я направих човека който е може би ще успея някога да и простя но просто за момента не съм готов отново аз да съм преебания.Защото точно така ще е тя ще е весела и доволна че съм я приел а аз ще тъна в догатки кога ще ме остави пак без пречина дали тези думи са истина и т.н. просто не мога пак в толкова скоро време да се жертвам за нея и за нас.

Град
    системата дегоба
    Така е тя няма да бъде заместена изобщо за момента не искам друга а като дойде момента да поискам със сигурност няма да я слагам там къде беше моето момиче.Вярно е постъпи глупаво с мен и може би се осъзнава сега не знам но нейното място там вътре в мен винаги ще си остане нейно и недокоснато от друга.Аз я пуснах в живота си в моя свят в моето семейство аз както казах я направих човека който е може би ще успея някога да и простя но просто за момента не съм готов отново аз да съм преебания.Защото точно така ще е тя ще е весела и доволна че съм я приел а аз ще тъна в догатки кога ще ме остави пак без пречина дали тези думи са истина и т.н. просто не мога пак в толкова скоро време да се жертвам за нея и за нас.
    НЕМОЖЕШ ИЛИ ТЕ Е СТРАХ МАЙ ТЕ Е СТРАХ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ А?
    СЕГА Я ОБИЧАШ НО АКО НЕ НАПРАВИШ НЕЩО СКОРО ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ ЩЕ Я НАМРАЗИШ ПРИ МЕН ТОЧНО ТАКА СТАНА И СЪЖАЛЯВАМ ЗА НЯКОИ НЕЩА

Град
    бълХаристан
    не знам дали ще ти помогна, но аз лично бих и дал шанс на "моята" само ако за времето в което не сме били заедно не е спала с друг. не защото ще е изневяра, защото няма да е изневяра всъщност, а защото всеки път когато ще я целувам ще си представям че някой друг го е правил след мен. някак няма да мога да го превъзмогна, не знам дали на моите години (22) е сериозно да се каже, но наистина бях готов да бъда само с нея. в очите и го виждах, виждах колко ме обича и дори когато имах съмнения дали ще мога цял живот да съм само с нея ако поиска да се оженим (всъщност уж на шега го каза тя, но после май се уплаши) ги подтисках защото не исках да мисля какво ще стане, аз живеех за да я виждам щастлива и усмихната и ако това щеше да я направи щастлива щях да го направя... наистина много държах на нея. но сега нищо няма да е както преди, може да е по-хубаво ако се върне, но може и да е по-лошо... и ако е по-лошо за всички ще бъде отново една мъка. не знам ще мога ли пак да го преживея ако не се получи. въпреки че знам че още ме обича, аз ще рискувам и съм си обещал колкото и да ми е трудно, колкото и да искам да и се обадя няма да го правя до рождения и ден, а той е след още 6-7 месеца. може до тогава и да се е замислила за миг и аз да съм изпуснал момента в който да и се обадя, но трябва да рискувам. може би наистина дълго невиждани очи да се забравят, но може и да не ме забрави а да и липсвам все повече... кой знае? който не рискува не пие шампанско - една руска поговорка.
    ти щом си горд, сигурно и ти ще рискуваш без да я търсиш, поне така си мисля...
    успех ти пожелавам, пък ако не- може би твоето момиче е някое друго (както и моето де) лека вечер

Град
    Hasselt
    Както сам казваш ,вече си я пуснал един път в твоя свят.Трудно е да допускаме нови хора, при нас. . за това винаги ще ти се иска просто да си си останал с нея.Зная, че прошката е трудна, но просто за хората ,които обичам понякога правим и най-лудите неща без да се замислим, а дойде ли времето, в което трябва да прощаваме, ни е страх.Всъщност то не е страх, но самата мисъл ,че си бил наранен и пак ще си със сищият човек, ти идва в повче.Казваш си - какво ще мислят всички ,това момиче/момче ме върти на малкият си пръст, нараняваме ,а аз съм готов веднага да се съберем и тн . .Но най-важното е добре да си помислиш и да осъзнаеш какви са ти целите в живота и какво искаш да направиш ,да постигнеш, искаш да живееш за напред с нея или не . .
    Понякога гордостта ти може да коства цялото ти щастие.
    Почнах да пиша вече някакви глупости, тъй като съм много уморена, но каквото искам да кажа е, че такова момче като теб не всяко момиче го заслужава. . затова си помисли добре какво ще правиш, но не се възгордявай прекалено много.

Град
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    СЕГА Я ОБИЧАШ НО АКО НЕ НАПРАВИШ НЕЩО СКОРО ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ ЩЕ Я НАМРАЗИШ ПРИ МЕН ТОЧНО ТАКА СТАНА И СЪЖАЛЯВАМ ЗА НЯКОИ НЕЩА
    Може и да си прав братле може би наистина ме е страх от 2-ри дубъл на тая история просто след такива силни думи и действия дори от нейна страна тя да постъпи така...не знам как да и имам доверие.Така е ядосан съм и за всичко това.

Град
    системата дегоба
    Може и да си прав братле може би наистина ме е страх от 2-ри дубъл на тая история просто след такива силни думи и действия дори от нейна страна тя да постъпи така...не знам как да и имам доверие.Така е ядосан съм и за всичко това.
    АКО Е НАПРАВИЛА НЕЩО И ТЯ ТРЪГНЕ С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ АНГЕЛЧЕ ПОВЯРВАЙ НАЧАЛОТО ЩЕ Е ТРУДНО НО ИМАЙ СИЛИ ПРОСТО Я ГРИЗЕ СЪВЕСТА ОСВЕН ЧЕ ТИ ТРЯБВА ДА И ПРОСТИШ И ТРЯБВА ДА ПРОСТИ САМА НА СЕБЕ СИ НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА ПОСЛЕ ИМАЙ СИЛИ И ТЪРПЕНИЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ ИМАЙ НАЙ-ВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ И ТОЯ СТРАХ ГО ЗАБРАВИ САМО ЩЕ ТИ ПРЕЧИ

Град
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Както сам казваш ,вече си я пуснал един път в твоя свят.Трудно е да допускаме нови хора, при нас. . за това винаги ще ти се иска просто да си си останал с нея.Зная, че прошката е трудна, но просто за хората ,които обичам понякога правим и най-лудите неща без да се замислим, а дойде ли времето, в което трябва да прощаваме, ни е страх.Всъщност то не е страх, но самата мисъл ,че си бил наранен и пак ще си със сищият човек, ти идва в повче.Казваш си - какво ще мислят всички ,това момиче/момче ме върти на малкият си пръст, нараняваме ,а аз съм готов веднага да се съберем и тн . .Но най-важното е добре да си помислиш и да осъзнаеш какви са ти целите в живота и какво искаш да направиш ,да постигнеш, искаш да живееш за напред с нея или не . .
    Понякога гордостта ти може да коства цялото ти щастие.
    Почнах да пиша вече някакви глупости, тъй като съм много уморена, но каквото искам да кажа е, че такова момче като теб не всяко момиче го заслужава. . затова си помисли добре какво ще правиш, но не се възгордявай прекалено много.
    Въобще не пишеш глупости ти си едната от малкото писали в тая тема която наистина ми хваща точно състоянието в мен.Никога в живота си не съм прощавал нищо на някой дори с брат ми вече 2-ра година не си говоря...тъпо но факт напрао като се сетя че съм бил наранен,обиден,предаден от човек който съм обичал и уважавал сякаш някъв демон влиза в мен и кръвта ми напрао ще изкипи от вените ми и си казвам е*ал съм майката щом е станало това значи не ме заслужава незаслужава и това което съм давал.Но май забравям най важното...че няма безгрешни хора и на някой наистина трябва да бъде простено

Град
    АКО Е НАПРАВИЛА НЕЩО И ТЯ ТРЪГНЕ С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ АНГЕЛЧЕ ПОВЯРВАЙ НАЧАЛОТО ЩЕ Е ТРУДНО НО ИМАЙ СИЛИ ПРОСТО Я ГРИЗЕ СЪВЕСТА ОСВЕН ЧЕ ТИ ТРЯБВА ДА И ПРОСТИШ И ТРЯБВА ДА ПРОСТИ САМА НА СЕБЕ СИ НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА ПОСЛЕ ИМАЙ СИЛИ И ТЪРПЕНИЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ ИМАЙ НАЙ-ВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ И ТОЯ СТРАХ ГО ЗАБРАВИ САМО ЩЕ ТИ ПРЕЧИ
    Честно ако разбера че е направила нещо зад гърба ми с някой друг прошка няма да има 100% няма да мога да го преглътна.Това за мен винаги е било супер подло и долно да около мен има много момичета които директно ми се предлагат но никога не съм действал зад гърба на някоя моя приятелка.Това никога не съм го правил и никога няма да го направя както и никога няма да го простя.

Град
    системата дегоба
    Честно ако разбера че е направила нещо зад гърба ми с някой друг прошка няма да има 100% няма да мога да го преглътна.Това за мен винаги е било супер подло и долно да около мен има много момичета които директно ми се предлагат но никога не съм действал зад гърба на някоя моя приятелка.Това никога не съм го правил и никога няма да го направя както и никога няма да го простя.
    ще бъда кратък има 2 възможности или не те обича или е направила нещо помисли какво ще направиш ако си признае и съжелява

Град
    ще бъда кратък има 2 възможности или не те обича или е направила нещо помисли какво ще направиш ако си признае и съжелява
    Ще открие че е трябвало да мисли навреме и да оценява това което е имала защото нейното съжаление ако е направила нещо няма да ми върне нито нервите нито ще потуши болката ми нито ще върне нещата между нас

Град
    системата дегоба
    ти решаваш аз ти казах какви са възможностите но да те питам кое е по-лошо да оставят заради друг или да ти изневерят и после да се върнат при теб с чувство за вина на мен са ми изневерявали но това по скоро скрепи връзката ни избора е твой

Град
    ти решаваш аз ти казах какви са възможностите но да те питам кое е по-лошо да оставят заради друг или да ти изневерят на мен са ми изневерявали но това по скоро скрепи връзката ни избора е твой
    Явно сме достааа различни изневяра при условие че нищо никога не и е липсвало като почнеш от внимание и стигнеш до секс няма как да бъде простена.Ако го е направила си е чисто курвеене за мен курви много на тоя свят но точно такава не искам до мен а и тя е наясно че в момента в който го направи това е край 100% край.Това че ме търси така ми подсказва че не е това просто не знам може би се е стреснала от това че нещата стават много сериозни не знам възможностите са много

Град
    системата дегоба
    ти решаваш аз ти казах какви са възможностите но да те питам кое е по-лошо да оставят заради друг или да ти изневерят на мен са ми изневерявали но това по скоро скрепи връзката ни избора е твой
    Явно сме достааа различни изневяра при условие че нищо никога не и е липсвало като почнеш от внимание и стигнеш до секс няма как да бъде простена.Ако го е направила си е чисто курвеене за мен к**ви много на тоя свят но точно такава не искам до мен а и тя е наясно че в момента в който го направи това е край 100% край.Това че ме търси така ми подсказва че не е това просто не знам може би се е стреснала от това че нещата стават много сериозни не знам възможностите са много
    прав си възможности много не съм казал че е изневерила но разбери какво е станало и сам прецени дали искаш да си с нея

Град
    Това 100% ще го направя аз в мистерия не живея на всичко разбирам къде е корена а на тебе ти правя евала за това че ти си издържал изневяра за мене напрао си е подвиг някой да издържи това.Мерси и за обърнатото внимание \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си