- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако искате прочетете
това е може би най-интересната тема която съм чела в този форум![]()
и както се казва слушай сърцето си понякога когато си пазиш гордостта губиш поне аз така мисля
Faces, moje da ima mnogo varianti za tova zashto te e izostavila, vse pak e jena, samo edin Gospod znae kakvo i e v glavata. Vuzmojno e da i e omruznala dulgata vruzka i da e pojelala otnovo da e svobodna, da pravi kakvoto iska, da hodi kudeto i se hodi, bez da se suobrazqva s nqkogo ili puk da iska razreshnie. Ako e taka, ne mi se vqrva da te e obichala. Prosto i e haresvalo, che ti q obichash. Nali se seshtash, vseki chovek e malko ili mnogo egoist, vseki chovek iska da e obichan. I moje bi za tova ti se obajda posred nosht - pochuvstvala e praznina, imala e nujda da pochuvstva, che nqkoi q iska, che nqkoi q obicha. Tova razbira se e bolezneno i za dvamata, samo che pri neq bolkata e sladka. Edin vid sadizum - "iskam da te boli, zashtoto ot tova na men mi e hubavo, taka useshtam, che imash nujda ot men". A puk i tova e po-dobriq variant, v sravnenie da te zareje zaradi nqkoq svalka s drug. I pak kazvam - tova e edin variant, a moje da sa hilqdi, prosto moe predpolojenie.
Suvet nqma da ti davam, zashtoto ne si maluk i sam shte precenish kakvo da pravish. Moga obache da ti kaja edno neshto - v podobna situaciq nqma smisul ot vtori shans, zashtoto vsichko veche e razlichno, ne e kakto e bilo i ako q pusnesh oshte vednuj do sebe si bolkata, mislite i bezsunnite noshti shte sa oshte po-muchitelni...
евала бате свалям ти шапка адски боли когато усетим 4е сме биле игра4ка за известно време имаики предвид искрените чувства евала 4е успява6 да продалжи6 за разлика от мен аз тотално се сринах пожелавам ти жс наи хубаво и дано наи-скоро открие6 твоето моми4е![]()
Мерси за подкрепата и пожеланиятаaddictiv и аз това ми е в главата братле просто имам чувствто че това ще стане.Ще съм с нея но когато лежа сам в мрака недоверието и болката от спомена за предателството ще ме влудяват всяка една секунда.Ако се получи така а аз 99% сигурен че точно така ще стане ще доизмъча себе си ще загубя нейното време в това да се опитва нещата да са както преди и вкрайна сметка кво ще се получи аз ще съм още повече наранен и тя ще е наранена също.Може да е тъпо но не искам да я наранявам не знам може би нуждата ми да я пазя от болката доколкото мога все още е жива в мен.Не искам да я наранявам или да си го връщам яд ме е на нея ядосан съм но никога няма да се държа грубо с нея или да седна да и правя сечено.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Възхищавам се на мисленето ти , просто нямам какво да кажа . Моите поздравления =D>
Първоначално написано от vesito13
Относно мисленето ми попринцип съм адски самоуверено копеленце но в тая ситуация не знам кое е правилно и кое грешно действам по интуиция но факт е че всяко мое действие го подлагам сам на съмнение дали е правилно или грешно.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Сега ти видях поста братле снощи в тарапаната не съм го забелязалПървоначално написано от kypo
Думите ти за това ако е била с друг сякаш аз съм ги казал честно.Може да не сме заедно може да съм бившия забравения но ако е била с друг и поиска да се върне при мен просто няма да мога ще се чувствам супер предаден а и това че като затворя очи ще я виждам с другия също е голям фактор да я отрежа.Както се казва като грешиш ще си плащаш едно съжаление не оправя нищо.Горделив съм да някой ми казват "ти от тъз си гордост ще умреш ве момче".Може би заради тази си гордост съм изпуснал и ще изпускам хубави моменти но поне като се погледна в огледалото виждам един човек който никога не е падал пред нищо и никого.
![]()
В гордостта няма нищо лошо . И аз съм горделив човек , има си неща , които никога небих направила , просто няма начин . Не мога да ги приема . Ако мислиш , че заради гордостта ти си изпуснал хубави мигове , не е така . Ще се намери и момиче , което да те харесва такъв какъвто си с гордостта ти , без тя да пречи по какъвто и да е начин на връзката ви . А това , че тя ако ти се извини и да иска да се върне при теб , а ти да не можеш да го приемеш , то не е и до гордост , психиката ти е такава . Нещо , което надали може да промениш , но е факт . Това може да е първото момиче , което си обичал , но ще намериш и другиУспех в живота
![]()
Не се и съмнявам че ще намеря някоя която пак да обичам но няма да е така както нея.Просто такова отдаване не знам дали ще мога пак да направя при условие и че ще се сещам как завърши цялата история.
![]()
"Не се кълни! Последна обич няма. На всяка свойта обич дай! И не храни сърцето си с измама! Не! Не се кълни! Последна обича няма."
Не е точно по темата , но се замисли над него . Поне според мен си е много вярно , това е една от любимите ми мисли , просто я обожавамЩе се справиш , ще видиш с времето нещата се променят
![]()
Разбира се че ще се справя и един ден ще се обърна и ще мога с по трезвен поглед да погледна на нещата случващи ми се сега.Но сега точно сега чувството което е в мен е сякаш горя точно пари всяка част от мен.Търся грешката в мен но не я намирам обвинявам нея но не мога да я намразя не мога да и кажа майната и въпреки че няма да се съберем никога не мога да я откъсна от мен.Имам чувството че ако оставя всичко да се изниже от мен нищо няма да остане от мен но понеже няма да сме никога пак заедно знам че ще дойде този момент и ако преживея това и си запазя психиката здрава и стабилна всичко ще е ок![]()
![]()
Успех с преодоляването и дано намериш момиче ,което да те заслужава.Първоначално написано от Faces
Просто ти пожелавам много късмет , ти другото си го знаеш![]()
Благодаря и на 2-те ви![]()
![]()
![]()
Извинявай, че вчера така те оставих, но умората надделя.Първоначално написано от Faces
Това, че си толкова краен не е най-хубавото.Аз съм много наивина и много бързо прощавам - това също не е хубаво, но пък да се сърдиш толкова много пак не е добре.
Та той все пак ти е брат, едва ли има какво толкова да делите та да не си говорите.И от моето семейство има така един брат и сестра ,които не си говорят вече години.В това няма никакъв смисъл.Замисли се - брат ти ,може някой път да ти се наложи да попиташ някой за услуга- към кого ще се обърнеш?Все пак може да ти е упора в живота.Не сте двама безразлични ,а напротив![]()
Относно момичето - повече не зная какво да кажа ,докато не чуя има ли някакво развитие.Я тя да ти се е обадила, я ти да си се попреборил с городстта си и ти да си й звъннал.
Между другото, защо не й се обадиш просто така - приятелски.Колкото да попиташ как е ,как се чувства.Сигурна съм, че бленуваш да чуеш гласа й![]()
Хех аз бленувам за нея цялата ако трябва да съм искрен.Но все пак тя поиска раздялата би трябвало тя да ме търси когато го е правила никога не съм бил груб с нея не съм я отрязвал и не съм и натяквал "ти ме остави и т.н.".Смятам че тя е тази която трябва да оправи нещата все пак тя разби всичко а това дали ще успее да ме накара да и дам шанс е съвсем друг въпрос![]()
![]()
Намерил си , си майстора ..![]()
Важното е , че си оптимист![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от Jumbie483
Историята ми продължаваДнес си включих скайп който не знам колко време не съм пускал не съм голям фен на тия интернет изгъзици
Естествено "моето момиче" ми писа обикновените неща как си ала бала.Поговорихме си после тя ме пита че е чула че съм писал нещо (хоби ми е да пиша текстове за песни имам приятели от рапърите на които ги давам срещу символична сума текстовете предимно са тип балади)Дадох и да прочете последното което съм писал и тя се разплака после взе да ме разпитва имам ли си друга и такива неща.Аз само отговарях и тя ме попита а ти няма ли да питаш нещо и аз и казах не викам щом ме остави нещата са ясни и тя каза че не е така но после техните я извикаха и нещата останаха до тук.
![]()
смяташ ли да и простиш ?Първоначално написано от Faces
Това е адски труден въпрос просто тая проклета гордост ме побърква имам чувството че ако и простя ще предам себе си.Чувствам се сякаш ще предам всичко в което съм вярвал през целия си живот не че е невъзможно но след всичко станало не съм сигурен че тя е момичето заради което си заслужава да направя тая поне за мен голяма саможертва.
![]()
батка, аз всеки ден съм в различно настроение, днеска съм в супер добро и ще ти кажа нещо - знаеш ли колко много готини мацки има. понеже работя на място на което винаги има готини мацки ти казвам че и другите са толкова мили, сладки, красиви... че дори и повече от бившатазатова според мен трябва да се направиш на добро момче и когато реши да поиска прошка да я отрежеш много здраво, просто за да знае за следващия път че трябва да носи последствията на решения, които не е обмислила добре и е направила! това ще е един урок за нея, и друг път ще знае да мисли преди да действа!
та и аз така бих направил с бившата си, въпреки че я обичам страшно много... просто ще я науча на нещо в този живот - отговорност му се вика.
а иначе за мацките, ти си пич - със сигурност ще намериш по-добра!
ае лека
Така е братле странното е че имам много кандидатки наистина (не се хваля) и за връзка и такива които искат само едното е*ане.Но наистина не съм готов да докосна по поинтимен начин друга.Не искам да претъпя болката и мъката си в безцелни връзки и полови контакти.Искам да си изживея болката сам да науча урока както се казва защото това ще ме направи по силен човек.Иначе да я отрежа брутално едва ли ще го направя казах и преди не искам да я боли все пак 2 лоши неща не правят 1 добро което далеч не значи че ще я приема.Това да я отрежа тактично би било достатъчно добър урок за нея.А ти дано се оправиш понеже виждам че си яко наранен от бившата си![]()
![]()
любовта е толкова сладка когато я открием .. защото ... сме страдали преди това ..и когато я намерим .. тя .. " единствената " сме щастливи и я оценяваме ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз оценявах нея и вярвах че тя е единствената голяма тъпа тъпа грешка от мен.Не че бях безгрешен но всяка грешка съм поправил и съм си платил за нея а нейните грешки никога не съм я сочил с пръст и не съм и натяквал най спокойно сме решавали всичко не си струваше мамка му нищо не си струваше...![]()
![]()