.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 145
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Прочетох какво си написал . .ми какво да ти кажа. . ти сам я режеш.Като си й казал, че не искаш да й задаваш въпроси, защото те е оставила и тн, да знаеш, че и показваш голямо безразличие и това ще бъде възприето от нея като "нямам шанс".Тая гордост я смали малко поне - моля ти се! Дето не те познавам ти се моля =)

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Знаеш ли имаше едно момче което ми писа тука мисля че hristov беше или нещо такова...беше прав колкото повече време минава сякаш почвам да я намразвам.В нейно лице почвам да виждам човека който ми удари шамар докато аз я носех на ръце виждам момичето което ме нарани без да заслужавам поне малко да заслужавах и бих я разбрал.Тя развали това което аз 2 проклети години издигах за мен и нея тя най умишлено ми даде милион обещания и още толкова мечти и защо за да ги разбие и помете всички и защо...защо и тя самата не знае...
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Знаеш ли имаше едно момче което ми писа тука мисля че hristov беше или нещо такова...беше прав колкото повече време минава сякаш почвам да я намразвам.В нейно лице почвам да виждам човека който ми удари шамар докато аз я носех на ръце виждам момичето което ме нарани без да заслужавам поне малко да заслужавах и бих я разбрал.Тя развали това което аз 2 проклети години издигах за мен и нея тя най умишлено ми даде милион обещания и още толкова мечти и защо за да ги разбие и помете всички и защо...защо и тя самата не знае...
    Пределно ми е ясно, че любовта е на една малка крачка от умразата.Но това чувство не е хубаво, по-добре да ти е безразлична от колкото да я мразиш
    Ако смяташ ,че вече можеш без нея и си сигурен ,че не я искаш просто спри всякакъв контакт с нея и това е .Така поне няма да си създавате още болки един на друг.
    Не знам какво да ти кажа ,вече не разбирам ти самия какво искаш да си с нея, да не си ,да я обичаш, да я мразиш . . Ти май сам не си сигурен вече.
    Единственият ми съвет е да седнеш и малко да си помислиш какво всъщност искаш И тогава вече да му мислиш какво ще правиш

Град
    Хах добра си да знаеш налучкваш ги нещата от първия път наистина си я обичам безкрайно много както и безкрайно много е обидата и болката най вече обидата и чувството че си предаден.Напрао скачам като опарен като ми звъне по gsm или като ми пише по скайп но това е моментна тръпка после идва хладнокръвието при спомена за стореното.Не вярвах че тя може да се излигави така наистина вярвах в нея...а сега това ми се струва тоооолкова смешно и жалко че не е истина.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Hasselt
    Хах добра си да знаеш налучкваш ги нещата от първия път наистина си я обичам безкрайно много както и безкрайно много е обидата и болката най вече обидата и чувството че си предаден.Напрао скачам като опарен като ми звъне по gsm или като ми пише по скайп но това е моментна тръпка после идва хладнокръвието при спомена за стореното.Не вярвах че тя може да се излигави така наистина вярвах в нея...а сега това ми се струва тоооолкова смешно и жалко че не е истина.
    Ако дойде момент, в който можеш да я имаш . да я докосваш, да я обичаш - повярвай ми всичко това ще се махне от теб- цялата тази умраза ще си отиде.Естествено болката ще остане, но . . Трябва да има прошка сам го знаеш
    Иначе пределно ми е ясно, че си я искаш . . ама пуста гордост . .

Град
    Така е искам си я винаги ще я искам никога никога няма да я забравя.Аз съм адски особен характер тя беше единствената която ме обичаше...а може би не ме обичаше не знам но беше единствената която ме приемаше такъв какъвто съм.Разбираш ли какво е да мислиш че си намерил сродна дума човек който да ти помага да спечели доверието ти човек който успява някак само с поглед усмирява демоните в теб.А сега знаеш ли какво е този човек да си замине оставяйките на ръба на лудоста а може би вече не съм на ръба а съм скочил.Да го няма човека с който създадохте един красив свят да останеш сам в тоя розов свят и да видиш как става леко по леко черно бял а в теб да се поражда една засилваща се ярост.Не знам едва ли някой от тука би разбрал тия мои думи дано никога никой не разбира какво е ярост и болка да се вплетат в едно и да те разрушават всеки ден все повече и повече.Да се поглеждаш в огледалото и да видиш как пламъка в очите ти угасва все повече и повече и да проклинаш дни минути часове които си изживял за 2 години.Да проклинаш моменти които са те карали да се чувстваш жив да проклинаш човека който те е съживил и ти е вдъхнал живот като цяло...шибано е....

Град
    Сагата продължава Снощи излизам с още 6-ма мои приятели да се разбием порядъчно сядаме си на заведението идва сервитьорката и хоп изненада "моето момиче".Естествено останах верен на стила си да не губя положение поговорихме малко точно снощи не ми беше до нея просто исках да се отпусна и да забравя всички проблеми.Вечерта си течеше като по вода пиене много смях абе изобщо очертаваше перфектната вечер.Но дойдоха една компания от 8-9 момчета горе долу мой набор или може би малко по големи дойдоха си стабилно почерпени и продължиха на алкохолна вълна.Започнаха да подвикват на бившата ми разни простотии стиснах зъби и само повтарях това не е твой проблем вече не сте заедно осъзнай се.Търпях търпях но когато един от тях стана и я хвана за ръката и чух изплашеното гласче "пусни ме боли ме".Напрао изключих такъв бяс не съм изпитвал в живота си веднага скочих бутнах го и за негов "късмет" се шибна с лицето в една каменна колона кръвта бликна като фонтан направо аверите му скочиха и мойте хора не останаха назад.Просто боя беше като в дивия запад обръщаха се маси чаши шишета хвърчаха наляво надясно абе голямо меле стана.След може би 10-ина минути дойдоха куките закопчаха ни и айде към МВР-то.Разпитваха ни по 100 пъти най малко до към 4.30-5.00 ме държаха.Излязох от тая прокълната сграда и гледам бившата ми ме чака с очи подути от рев като почна пак да плаче едвам я успокоих не искаше да ме пусне напрао ме молеше да останем така но аз и махнах ръцете от мен (не по груб начин) пожелах и лека нощ и тръгнах към нас просто не ми беше до нея.
    p.s. За тия които им е любопитно травмите ми от боя са леко насинено око спукана вежда и счупено кутре

Повече от фен Аватара на w0lf
    Сагата продължава Снощи излизам с още 6-ма мои приятели да се разбием порядъчно сядаме си на заведението идва сервитьорката и хоп изненада "моето момиче".Естествено останах верен на стила си да не губя положение поговорихме малко точно снощи не ми беше до нея просто исках да се отпусна и да забравя всички проблеми.Вечерта си течеше като по вода пиене много смях абе изобщо очертаваше перфектната вечер.Но дойдоха една компания от 8-9 момчета горе долу мой набор или може би малко по големи дойдоха си стабилно почерпени и продължиха на алкохолна вълна.Започнаха да подвикват на бившата ми разни простотии стиснах зъби и само повтарях това не е твой проблем вече не сте заедно осъзнай се.Търпях търпях но когато един от тях стана и я хвана за ръката и чух изплашеното гласче "пусни ме боли ме".Напрао изключих такъв бяс не съм изпитвал в живота си веднага скочих бутнах го и за негов "късмет" се шибна с лицето в една каменна колона кръвта бликна като фонтан направо аверите му скочиха и мойте хора не останаха назад.Просто боя беше като в дивия запад обръщаха се маси чаши шишета хвърчаха наляво надясно абе голямо меле стана.След може би 10-ина минути дойдоха куките закопчаха ни и айде към МВР-то.Разпитваха ни по 100 пъти най малко до към 4.30-5.00 ме държаха.Излязох от тая прокълната сграда и гледам бившата ми ме чака с очи подути от рев като почна пак да плаче едвам я успокоих не искаше да ме пусне напрао ме молеше да останем така но аз и махнах ръцете от мен (не по груб начин) пожелах и лека нощ и тръгнах към нас просто не ми беше до нея.
    p.s. За тия които им е любопитно травмите ми от боя са леко насинено око спукана вежда и счупено кутре
    оо имало е мортал комбат пречукахте ли ги
    madafaka

Град
    Не беше както исках куките да ги е*а баш тоя път бяха твърде бързи но оня който беше стиснал приятелката ми е със счупен нос за другите не знам като изляза по късно ще разбера кви са техните щети.

Разбил си ги! Само така

Град
    Може вече да не сме заедно може да постъпи глупаво спря мен НО никога няма да позволя някой да я нарани по какъвто и да е начин.Докато мога винаги ще я пазя по един или друг начин дори и никога да не разбере че тоя който стои до нея съм аз...

разбирам те напълно, затова и написах коментара горе. Аз бих постъпил по същия начин

Град
    =D> Евала

Град
    бълХаристан
    аве нищо не е тва, ти да знаеш "мойта" бивша май се е събрала с приятеля си преди мене дето е имала. а толкова ми разправяше за него какъв е скапаняк, как аз съм бил много по-добър от него, а сега явно му е простила. тъй че да не ти е гадно че некой подвикнал нещо, ще ти е гадно като разбереш че си бил един заместител и всичко е било лъжа, като мен
    ама тва е живота- радост и тъга

аз пък снощи съм си говорил с моята до 4 часа..казах и много неща които ми тежаха, защото вече не издържах да ги държа в себе си...разплаках я..имаше още за казване, но не можех да я гледам как плаче...

Град
    kypo братле не знам какво да ти кажа просто такава лайнария прошка не заслужава обичаш я вижда се но е време да продължиш наистина мисля че си направил каквото можеш.Думите ми не помагат ясно ми е и на мен ми казаха продължи но сякаш чух...умри .Re5peC7 мисля и аз да направя като теб не се издържа вече не съм някой лигльо но просто ми писна да не мога да спа от мисли които искам да изрека.Направих много неща за нея но мисля че е време тя да чуе какво ми причини.Аз заместител не мога да съм както казах съм и пръв в което и да е отношение но въпреки че ако разбера че е с друг наистина ще ми стане адскиии шибано и само се надявам да не му счупя главата защото ще е супер просташко но просто изнервяли се наистина губя контрол над себе си

Град
    бълХаристан
    пич, не знам как е при теб, но просто трябва да разбереш отговора на въпроса "защо" според мен. на мен ми беше адски зле цели 6 месеца защото се чудих и мислих "защо бе, защо ми го причини?", в мен ли беше грешката, аз ли не направих нещо... и сега като знам отговора от няколко дни, ми е много по-спокойно. някак ми олекна все едно. наистина е гаден начина по който се чувствам, но явно не аз съм голямата и любов както казваше. бил съм просто временно играчка в ръцете и и няма смисъл повече да се тормозя... страдах достатъчно за някой, който явно не заслужава. мислих да и оставя едни писма в които казваше колко ме обича, как никога няма да ми причини болка и тн, думи лишени от смисъл вече. отидох до тях с идеята да ги оставя под чистачките на колата и, но просто не ми даде сърце да го направя. това че тя не ме е обичала, не значи че аз не я обичах. стори ми се че ще е обидно да го направя, щях да и напомня за себе си по гаден начин, а не искам вътрешно все още да и правя каквото и да е лошо, защото я помня все такава какввато беше - едно прекрасно момиче в което се влюбих от първия път в който я видях, не ме интересува каква е днес и с кого е. по-добре да запазя този спомен, отколкото да я намразя (има защо, защото ме излъга и ми разби сърцето). но както и да е, нека е щастлива с оня, с друг или с който и да е. аз знам че не съм направил нищо грешно, бях изцяло отдаден на нея, правих всичко за нея с цялото си сърце и съм убеден че никой няма да се отнася с нея така както аз! един ден ще се сети и ще иска да и простя начина по който се е държала с мен, може би ще и бъда приятел след година, две, три. но сега ми трябва почивка от нея и мислите за нея.
    мисля че и на теб ти трябва само отговор и време да си починеш. след това всичко ще се нареди. след дъжд идва дъгата!

Град
    Така е братле наистина имам нужда да разбера защо и аз си задавам същите въпроси.Но същевременно не искам и да чуя отговора просто не знам може би защото при теб е минало време си наясно със себе си но в мен е кашааа.Жива лудница си е напрао не помня къв е предния ден всичко е пълно с някви емоций от това че я обичам адски много през влудяващата мисъл че я няма до мен и като стигнем до това че напрао я мразя заради предателството и.Искам първо да се изясня със себе си и после ще дойде и нейния ред.

Град
    бълХаристан
    еми значи няма проблем, и аз така бях! след месец,два, може повече или по-малко ще се оправиш. при мен в началото беше ужас, не можех да спя буквално. всеки път като се сетих за нея сърцето ми биеше много по-бързо от обикновено, измъчваше ме мисълта че е някъде с друг, някой я целува или прегръща, а не съм аз това! та тя беше част от мен и наистина вярвах че сме създадени един за друг, приемах го много много тежко. ама това че не спах като хората ми помогна за друго, намерих си работа която да ме отвлича. и започна да отслабва това чувство на липса. има го още, ама вече нито ми бие сърцето кат осе сетя - само веднъж я видях случайно като карах и нещо трепна в мен вс еоще. ама не спрях - знаех че не трябва да минавам през всичко отново и отново. и сега ми е по-леко. както казваш събрах си мислите, знам че я обичам, знам че не съм виновен аз, знам че ако след време все пак се окаже че е имало нещо няма да виня себе си, знам че когато се обърна назад след много време няма да съжалявам! защото реално тя развали всичко... освен това погледни извън рамката, какво толкова се е случило? ходил си няколко години с някой и те е зарязал? това се случва на много хора, всички успяват да продължат, д ане си по-слаб и смотан от всички че д ане можеш? аз знам че не съм като всички, но това е защото съм много по-добър от тях! не че съм някой, който да ти дава съвети, ама не си струва да се тормозиш - помниш темата м иза татуировката - еми все още ми се иска да си я направя, ама по-скоро за да подразня бившия и, ако наистина сазаедно както чух. ама до тогава със сигурност ще се разделят пак ,защото щом е имало причина да не са заедно е имало защо :Д ама се тая де, важно е аз да съм добре и да съм доволен от себе си. а сега съм много доволен - сам съм, имам време за себе си, имам време да работя над себе си за да стана нещо повече от нея - ако щеш аз го приемам като състезание с нея, кой ще се справи по-добре (защото беше казала че съм един безделник и по цял ден само мисля за нея, че съм мамино синче, а тя много била самостоятелна... верно живее на общежитие сама, ама сега аз се справям по-добре от нея със сигурност :Д работя, изкарвам пари, никой не ми плаща телефона и бензина и не чакам мама или тати да пратят пари за да си купя чанта или дрешки за дискотека като нея). та може и това да е един стимул да постигна всичко което тя иска, но този път да е само за мен - щастие и пари. е тва е, работи над себе си за да си каже след няколко години бившата ти "ех как можах да го изпусна..." ще те помни за цял живот, защото жените винаги помнят мъжете които са имали, но са изпуснали...

пп. между другото ако искаш прочети някоя книга, препоръчвам ти на доналд тръмп някоя - това са изключително мотивиращи книги, чел съм някои от тях и ще видиш че има наистина много важни неща като съвети за живота.

Град
    Знаеш ли тя си няма и най най малка представа как се чувствам аз.Тя не знае че напрао ми идва да се гръмна вече и колко всъщност ме боли.Това която тя вижда е един усмихнат тип с компания от веселяци базикаме се хилим се като луди.Виждам как ме гледа познавам този тъжен поглед и ме убива това защо ме гледа така нали тя поиска мен да ме няма.Аз искам да помогна на себе си щот всяка вечер да слагам маската на това което не съм ме сцепва отвътре.

Град
    бълХаристан
    споко пич, ще разбере как си се чувствал когато и нейния ред да и разбият сърцето ще дойде. не познавам някой който да се е спасил. аз удържах години, но и мен ме сполетя. а тогава колко ми беше странно че някой може да страда за друг човек. удържах фронта до 22 години...

Град
    С 1 година те бия проблема не е в това че ми е разбито сърцето проблема е че тя го направи.А как само ми казваше "ти си моя свят" "искам да си моя мъж завинаги" "без теб е гадно и студено" човек разбираш ли тя ме накара да повярвам че тя е моето момиче а аз нейното момче.Мамка му аз бях нейното момче цели 2 години и дадох а тя ми даде един ужасен ден в който просто загърби всичко.Сега звъни и плаче но не казва че иска да се върне при мен,обажда се в 3 сутринта и ми казва че ме обича но не е поискала да се върне.Просто всичко свърши но същевременно не му се вижда края хич за толкова години хойкане с тая и оная имам да си плащаам много.

Град
    < 33
    Не мога да разбера само защо като твърди, че те обича не ти казва
    да излезнете, или нещо от сорта .. Иначе според мене няма
    за какво да си плащаш..т'ва че не си обичал момичетата, с които си
    ходил не е твоя вина, не можеш да заповядаш на сърцето си.. +тва ти не
    си се държал лошо с тях, повечето "плейбойчета" просто казват "късаме" и тва е .. а ти нали не си се държал така, в приятелски отношения си с тях,
    еми според мен значи не си правил нищо лошо .. Пожелавам ти твоето
    момиче да разбере дали иска да е с тебе, или с някой друг и да се върне
    при тебе, ако ли не ти пожелавам да срещнеш момиче, което ще обичаш
    по-силно дори от това! =]
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Мерси за думите иначе за другите момичета да така е никога не съм ги рязал ей така винаги съм говорил човешки и открито без игрички и оставяйки си някакви вратички към тях да си ги имам като резерви.Може би точно и заради това те искаха а и аз исках да си ми запазят като приятел.А относно "мойто" момиче не знам какво да кажа супер объркана каша е един ден така на другия иначе честно започва да спира да ми пука...но лошото е че не само за нея почва да не ми пука а и за всичко като цяло

Град
    < 33
    Ами виж като ти се обади вземи я попитай с ква цел ти казва, че те обича
    като не иска да излезнете и да се съберете .. Много гадно така
    да ти звъни "обичам те" и ти си даваш някви надежди, че може всичко
    да се оправи,а всъщност .. нищо
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си