.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145

Hybrid View

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ооо знам че е гадно чувството е ако беше момче щеше да го разбереш по добре но чувството е като да те ритнат в слабините и да ти се изплюят в лицето яко хах
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    < 33
    мммм уоу интересно всъщност не знам к'во е , но си представям
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    мммм уоу интересно всъщност не знам к'во е , но си представям
    Е ако не друго поне се посмяхме накрая
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    < 33
    емии така де , няма само да си тъжен

Град
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    емии така де , няма само да си тъжен
    Е като засека дори и в нета да е позитивно и точно момиче (като теб) няма как да не се развеселя

"Няма да забравя никога.. сладко как боли от любовта .."

Град
    Да е много "сладко" боли от нея напрао се притеснявам да не хвана диабет.

Град
    Е края е такъв тя сега е с друг рева като дете като ми го каза опита се и да ме целуне дума не казах просто като се засили да ме прегърне направих крачка назад пожелах и лек ден и се обърнах и си заминах.Мерси на всички обърнали внимание на темата ми и да знаете когато дойде края на връзката не правете като мен не ровете да откриете защо...вярвайте повече боли като научите истината.

Живота продължава приятелю, може би това най-малко те интересува сега, но е така! Нека е с друг, нека разбере какво е изтървала като те е оставила. Това жените са едни капризни същества, които колкото повече им даваш, те толкова повече не го виждат и си мислят, че всеки би направил това за тях.Почини си сега малко от момичета и обърни внимание на себе си или ако мислиш, че е възможно пробвай с друга (макар,че се съмнявам да искаш това) едно момиче се забравя най-бързо с друго. Само не се предавай, защото не си заслужава. Ти си й дал каквото си могъл, като не й стига да ходи да търси повече. Не си струва да се погубваш за човек който постъпва така с теб. Насреща съм ако искаш да поговориш с някого

Град
    Страшно много ти благодаря за подкрепата човек не знам от постовете ти до сега имам чувството че с теб сме доста подобни по характер наистина за сега искам да се отдам единствено на себе си да се възстановя.Няма смисъл да се занимавам с някви курвентии а за сериозно връзка скоро няма да съм готов.Евала човек твоите постове винаги малко или много ми повдигат духа

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Евала.Много момчета биха започнали да правят сцени на ревност,да убиждат момичето и така.Браво,разбирам те че ти е супер гадно,но както е дошло,така ще си и тръгне и ще дойде ново момиче,но в момента ти е пределено гадно.Много хубаво си направил.Евала ти правя,не са много като тебе,

Радвам се! Това е целта на занятието Все пак съм го преживял същото вече, макар да съм 5 месеца пред теб. Е как няма да сме подобни по характер нали и двамата сме точни момчета kypo също е от нашата партия така, че не си сам

Град
    Re5peC7 истината си е истина братле твоята история не я знам каква е точно но от постовете ти до колкото съм разбрал е близка до моята.А за kypo него съм го признал и за разсъждения и за държание и за всичко наистина може да се каже че 3-мата сме от една партия .. DeViL mAy CrY .. мерси за думите ти няма как да направя споменатите от теб неща не исках последния миг застанали един до друг да е мига в който се показвам като слабак или гадняр и въпреки всичко пак не искам да я нараня.Нека е щастлива аз ще си пострадам потръшкам малко накрая ще стана ще се изтърся от прахта и ще продължа по пътя си.

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Re5peC7 истината си е истина братле твоята история не я знам каква е точно но от постовете ти до колкото съм разбрал е близка до моята.А за kypo него съм го признал и за разсъждения и за държание и за всичко наистина може да се каже че 3-мата сме от една партия .. DeViL mAy CrY .. мерси за думите ти няма как да направя споменатите от теб неща не исках последния миг застанали един до друг да е мига в който се показвам като слабак или гадняр и въпреки всичко пак не искам да я нараня.Нека е щастлива аз ще си пострадам потръшкам малко накрая ще стана ще се изтърся от прахта и ще продължа по пътя си.
    Само така,не падай духом

Град
    Естествено че няма да падна колко и много много да ми е гадно и тъпо сега.Тъпо ми е само че окончателния край се разигра така сякаш не аз съм зарязания а тя...не мога да я разбера и това е.

Град
    < 33
    Спокойно, всичко ще отмине с времето и ще я забравиш и ще
    срещнеш точното за теб момиче ..

Град
    Ейй хора напрао ви обичам ве страхотно разбиране и подкрепа ми оказвате колкото си мислите че ми помагате 2 пъти повече е да знаете ЕВАЛА

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Ейй хора напрао ви обичам ве страхотно разбиране и подкрепа ми оказвате колкото си мислите че ми помагате 2 пъти повече е да знаете ЕВАЛА
    Като ти четях темата настръхвах- нз дали беше напомняне за нещо което направих или ...
    Не мислех че има такива хора като теб

Град
    Колкото и изтъркано да звучи винаги съм бил по различен поне от наборите си.Не съм бил мухлйо който е странял от останалите винаги съм бил в големи компаний но просто си действах по мой си начин и стил не съм се водил от другите.Не знам дали пътя който съм си избрал е по лесен или труден но знам че ще вървя по него докрая.Радвам се че допадам на хората тук

Град
    "Моето" момиче е тръгнала със сегашния си шеф който е 14 години по голям от нея голям смях той е значи женичка мамино детенце барчето е на мама и на тати и той се грижи за него целия му живот се върти около барчето голям смях ви казвам Напрао така се е набутала горката хич не и блазявам а "приятелите" му които му се смеят и те зад гърба че даже и в лицето са такива гадове дето мислят че са много класи над всички напрао ще я разкъсат кармата и го върна много бързо не съм очаквал да е толкова бързо сега единствено ми остава да се облегна удобно назад и да се смея яко яко С ей тази песен ме посрещна сутринта в скайпа като влязох http://vbox7.com/play:c9644f97

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си