- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако искате прочетете
Точно колелото се завъртя винаги съм знаел че ще си платя заради това че не съм ги обичал иначе за всичко друго съвеста ми е чиста.Просто не вярвах че точно ТЯ ще ме накаже така.Имахме планове направени от нея не от мен разбираш ли аз исках само тя да е щастлива и точно за това я пуснах да си замине.Исках и все още искам да я върна но защо след като тя иска и може би вече е с друг.Нека е щастлива няма да преча човек с гордост съм и няма да се моля или да се влача след нея но просто не разбирам как така лесно ме забрави как така лесно едва ли не ме намрази.Аз съм и първия във всяко едно отношение (не само сексуално) аз я направих това което е сега самата тя ми го е казвала най малко 100 пъти.Отворих и очите за света защото когато се събрахме тя си беше едно неорентирано дете помогнах и да се справи с всичките си каши и проблеми и за благодарност станах един черно-бял спомен.Първоначално написано от w0lf
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()