Първоначално написано от
Faces
Така в моята история има поне за мен объркващо развитие.Снощи към 1-1.30 gsm ми извъня отворих очи знаех си че е тя просто лежах и не смятах да вдигам дори не бях погледнал дали е тя.Но gsm ми не спираше и не сприраше да звъни...накрая вдигнах.Наистина беше "моето момиче" почнахме да си говорим някви общи работи но усещах как с всяка изминала секунда гласа и се променяше усещах че ще се разплаче и стана така.Попитах я какво има защо плаче не отговори просто каза че всеки ден се сещала за мен.Накрая взе доста да мълчи а аз да говоря каза че го прави защото и е мъчно за гласа ми накрая разговора завърши с едно сравнително спокойно лека нощ от мен.Но защо ми звъни какво иска мамка му нали каза че може би си има друг (не знам дали е така наистина).Сега кво ще поиска да се върне ли имах сили да запазя самообладение при раздялата но не знам дали ще имам сили да я отрежа защото след това което направи и начина по който го направи не смятам че заслужава 2-ри шанс изгубих доверие в нея и най вече в любовта и.