- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако искате прочетете
Хах нека така да е да кажем че тя ми е майсторката интересно е да видя след края какво е останало от менПървоначално написано от mislitelka
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
такъв е живота..хората идват и си отиват когато най-малко очакваш.Мисля, че си направил достатъчно за нея, няма какво повече..правилно си постъпил и мисля, че по-неопитните трябва да си вземат поука от тази тема. Има много полезни уроциособенно начина по който си отреагирал накрая
Успех ти желая, авторе и не забравяй, че нещата ще се наредят![]()
всяка такава майсторка, както казахте, си отива заедно с нещо от теб.Никога не е същото след товаПървоначално написано от Faces
Надявам се поне това което е взела да го запази в себе си с такава любов с каквато и го дадох.Приятелите ми казват "давай на едно момиче толкова колкото си готов да изгубиш" бях готов да изгубя всичко и за това и го дадох но точно нея наистина не исках да губя![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
разбирам те напълно и знам какво ти е, но няма на къде да се ходи, живота продължава с теб или без тебПървоначално написано от Faces
Разбирам го и го знам това много добре.Но човек просто ми е трудно точно сега знаеш ли няма място в града където да не сме правели от най мръснишките неща които са ни хрумвали до най нежните и романтични неща.Няма заведение в града в което да не сме били и поне един път да не сме си казали и показали за пореден път колко се обичаме.Когато съм в нас напрао още я виждам как бяга наляво надясно по коридора с моята тениска.Даже наистина на моменти като си легна имам чувството че я чувам как идва на пръсти към мен за да ми се хвърли после.Гледам си и 2-те дървени много красиви пръстенчето които пак тя ми даде като символ на това че аз съм нейния свят....и накрая кво пляяссс welcome to reality![]()
![]()
знаеш ли..всичко това съм го преживял...всяко дребно нещо ти напомня за нея, дори и от тези които нямат нищо общо пак стигаш до мислите за нея..като се събудиш ставаш буквално мислийки си за нея, като лягаш пак, така е..няма как и време е минало много прекарано с нея, и чувствата ти са силни.Казват, че времето заличава раните...не е съвсем така, но наистина някои неща оттихват, а и виж минало е много малко време за това, което си преживял...Не случайно когато паднеш от високо боли толкова
Така е позволих си да "литна" и ме презимиха доста добреиначе това което си писал е много точно за моето положение в момента.Но към тези мисли прибавям и мислите за това че тя точно в момента може би е с друг докосва го целува го гледа така както гледаше мен гушка се в него и мамка му усеща как неговото сърце тупти а не моето.
![]()
Хубаво е, че си продължил напред - браво на теб, само така - Горе главата! "![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ако кажа че съм продължил напред ще е доста пресилено и най вече ще е лъжа.Просто гледам да се държа на ниво а не да съм някой циврещ левак че ми е адски тежко и мъчно е факт който няма да отрека но не виждам смисъл да го превръщам в сапунена драма.Ясно ми е че каквото и да направя няма да променя нещата най много да загубя гордоста си и да и вдигна акцийте за моя сметка нещо което няма да стане обичам я много повече от себе си но няма като пале да подтичвам след дупенцето и.
![]()
Няма нищо лошо да те застигне гадното е като те подмине и продължи напред...Първоначално написано от beb4yy
![]()
Държа се бутам напред стискам зъби гледам да не падам духом щъкам наляво надясно занимавам се милион и едно неща.Но защо само за секунда да спра и веднага се сещам за нея и защо не мога да се отърся от онова шибано чувство че съм адски предаден...![]()
![]()
Така ще е в началото, но после, както се казва - времето лекува всичкоПървоначално написано от Faces
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Евала пич!!!
За жалост момчетата като теб са изчезващ вид![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мерси за коментарите на всички.Винаги като четях тука някоя друга се чудех как някой казват "не мога да обичам" "отказах се да обичам" и т.н.Сега обаче сякаш по ги разбирам разбирам ги щот чувството е много шибано и колкото повече се мъча да продължа сякаш все повече боли.Но просто не мога да се предам не знам какво отвътре ми дава сили да бутам напред само не знам тоя пожар в мен какво точно ще остави от мен.Казах го преди и пак го казвам и нека всеки с разбити и предадени мечти които погледнат темата ми да запомнят че е по добре сами да си откачат вместо като медузи да се влачат след бившата си половинка.Все пак в крайна сметка резултата ще бъде че пак ще са сами но само ще са прибавили загубено самоуважение и гордост а няма по лошо от това да паднеш сам в собствените си очи.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Така в моята история има поне за мен объркващо развитие.Снощи към 1-1.30 gsm ми извъня отворих очи знаех си че е тя просто лежах и не смятах да вдигам дори не бях погледнал дали е тя.Но gsm ми не спираше и не сприраше да звъни...накрая вдигнах.Наистина беше "моето момиче" почнахме да си говорим някви общи работи но усещах как с всяка изминала секунда гласа и се променяше усещах че ще се разплаче и стана така.Попитах я какво има защо плаче не отговори просто каза че всеки ден се сещала за мен.Накрая взе доста да мълчи а аз да говоря каза че го прави защото и е мъчно за гласа ми накрая разговора завърши с едно сравнително спокойно лека нощ от мен.Но защо ми звъни какво иска мамка му нали каза че може би си има друг (не знам дали е така наистина).Сега кво ще поиска да се върне ли имах сили да запазя самообладение при раздялата но не знам дали ще имам сили да я отрежа защото след това което направи и начина по който го направи не смятам че заслужава 2-ри шанс изгубих доверие в нея и най вече в любовта и.
![]()
може да е разбрала грешката си и да искам да се съберете пакПървоначално написано от Faces
P.S успех за напред
а ако го обича твърде много и не може да го забравиПървоначално написано от fc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди 15 минути изчетох цялата тема си голям интерес....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом ти викат ‘плейбой’ значи си ‘плейбой’ моето момче.![]()
Аз така и не разбрах защо ми викат “неизтощимия”![]()
Докато го е обичала го е наранила най-много. Сега го обича отново и отново ще го нарани това е напълно нормално. Няма приятна раздяла особено в толкова дълга връзка.Първоначално написано от 6u6uLkA
ми то ти си свестно типче, така като те чета..Първоначално написано от Faces
чак ти прощавам че си (бил) плейбой.![]()
успехи занапред и в живота, и в любовта
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може би наистина иска да ме "тормози" още то поне да имаше за кво да си връща.А за това дали не може да ме забрави ми струва малко странно понеже по отношението и си личеше друго даже успя да го направи за по малко от 3-4 дена щот това да ми пише "може би имам закачка с друг или може би е повече от закачка" това може да го направи човек който вече му е през оная работа за теб и иска да е сигурен че вече 100% те е наранил.NeZaPoznat радвам се че темата ми те е разсмяла поне ти е донесла позитивни емоцийПървоначално написано от 6u6uLkA
.Не виждам само кво се хванахте за това плейбой никога не съм се имал за такъв така ми казват хората техен си избор.Не съм се имал за секс икона и не съм се мислил за най най просто явно знам как да се отнасям с момичетата или просто имам късмет.jghgh мерси за прошката вече се чувствам нов човек...пречистен направо
![]()
![]()
пич...относно отношението ти към приятелката ти и начина на мислене на момичетата сме сходни до смея да твърдя 90% и то само защото не споделяш кой знае колко много...но от това което чета смятам че аз бих постъпил по абсолютно...ама абсолютно същия начин в сходна ситуация...то вече ми се случи де...но даже не ме заряза заради друг...просто държеше(и още държи...)на самостоятелността си и каза че връзките я ограничават...а за мен тя беше всичко...
но...миналото си е инало...нищо не мога да направя...тя сама достатъчно добре ми показа че няма намерение да подновява нищо...
и така...живея...
моя проблем е че не съм 'плейбой...'...аз съм странен...различен...не съм типичното момче и живея в малък град чийто жители не са най-широкоскроените хора на света...не приемат различието добре...но тя...тя беше уникална...интелигентна дори в моментите когато се лигавеше...просто...водихме невероятни разговори...както и да е...отнесох се...
късмет пич...
надявам се да имаш късмет и да изпиташ тази и дори по-голяма любов скоро...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3