Прочетох цялата ти тема с голям интерес Евала за всеки един пост от теб Такива момчета, наистина не се срещат често Естествено ,че ще ти се обади и ще плачи - такова момче като теб едва ли ще си намери.Видяла е ,че при новия /ако изобщо има друг/ не е както при теб.Ясно е ,че ти си й пламачето все още.Една връзка /особено дълга и така интензивна/ не може да се забрави толкова лесно.
И аз бях много време с бившият си приятел и той не може да ме забрави, но се разделихме ,заради него, защото правише и говорише работи без да се замисля.Ето че до сега не може да ме забрави.
И твойта няма да те забрави толкова лесно.
И зная, че си горд и тн и не искаш да се покажеш като слаб и наранен, но щом толкова много я обичаш, мисля че ако иска да се върне при теб трябва да й дадеш още един шанс.В началото ще ти е трудно, но . . струва си.
Едва ли ще забравиш какво е направила, но поне й го прости.Имай си едно на ум, но ако те поиска ,не и отказвай.
Нима е по-добре да запазиш гордост и да се покажеш като мъжът, който 'не лиже, където е плюл', от колкото да си с момиче ,за коеото мечтаеш?!Та ти ставаш и лягаш с мисълта за нея.Сам казваш, че я виждаш на всякъде около теб . .
Не знам ,помагам ли ти, не зная и как мога да ти помогна . . просто ти желая супер много успех и дано да получиш в живота си това, което искаш