Faces, moje da ima mnogo varianti za tova zashto te e izostavila, vse pak e jena, samo edin Gospod znae kakvo i e v glavata. Vuzmojno e da i e omruznala dulgata vruzka i da e pojelala otnovo da e svobodna, da pravi kakvoto iska, da hodi kudeto i se hodi, bez da se suobrazqva s nqkogo ili puk da iska razreshnie. Ako e taka, ne mi se vqrva da te e obichala. Prosto i e haresvalo, che ti q obichash. Nali se seshtash, vseki chovek e malko ili mnogo egoist, vseki chovek iska da e obichan. I moje bi za tova ti se obajda posred nosht - pochuvstvala e praznina, imala e nujda da pochuvstva, che nqkoi q iska, che nqkoi q obicha. Tova razbira se e bolezneno i za dvamata, samo che pri neq bolkata e sladka. Edin vid sadizum - "iskam da te boli, zashtoto ot tova na men mi e hubavo, taka useshtam, che imash nujda ot men". A puk i tova e po-dobriq variant, v sravnenie da te zareje zaradi nqkoq svalka s drug. I pak kazvam - tova e edin variant, a moje da sa hilqdi, prosto moe predpolojenie.
Suvet nqma da ti davam, zashtoto ne si maluk i sam shte precenish kakvo da pravish. Moga obache da ti kaja edno neshto - v podobna situaciq nqma smisul ot vtori shans, zashtoto vsichko veche e razlichno, ne e kakto e bilo i ako q pusnesh oshte vednuj do sebe si bolkata, mislite i bezsunnite noshti shte sa oshte po-muchitelni...