- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако искате прочетете
Сагата продължаваСнощи излизам с още 6-ма мои приятели да се разбием порядъчно сядаме си на заведението идва сервитьорката и хоп изненада "моето момиче".Естествено останах верен на стила си да не губя положение поговорихме малко точно снощи не ми беше до нея просто исках да се отпусна и да забравя всички проблеми.Вечерта си течеше като по вода пиене много смях абе изобщо очертаваше перфектната вечер.Но дойдоха една компания от 8-9 момчета горе долу мой набор или може би малко по големи дойдоха си стабилно почерпени и продължиха на алкохолна вълна.Започнаха да подвикват на бившата ми разни простотии стиснах зъби и само повтарях това не е твой проблем вече не сте заедно осъзнай се.Търпях търпях но когато един от тях стана и я хвана за ръката и чух изплашеното гласче "пусни ме боли ме".Напрао изключих такъв бяс не съм изпитвал в живота си веднага скочих бутнах го и за негов "късмет" се шибна с лицето в една каменна колона кръвта бликна като фонтан направо аверите му скочиха и мойте хора не останаха назад.Просто боя беше като в дивия запад
обръщаха се маси чаши шишета хвърчаха наляво надясно абе голямо меле стана.След може би 10-ина минути дойдоха куките закопчаха ни и айде към МВР-то.Разпитваха ни по 100 пъти най малко до към 4.30-5.00 ме държаха.Излязох от тая прокълната сграда и гледам бившата ми ме чака с очи подути от рев като почна пак да плаче едвам я успокоих не искаше да ме пусне напрао ме молеше да останем така но аз и махнах ръцете от мен (не по груб начин) пожелах и лека нощ и тръгнах към нас просто не ми беше до нея.
p.s. За тия които им е любопитно травмите ми от боя са леко насинено око спукана вежда и счупено кутре![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()