еми значи няма проблем, и аз така бях! след месец,два, може повече или по-малко ще се оправиш. при мен в началото беше ужас, не можех да спя буквално. всеки път като се сетих за нея сърцето ми биеше много по-бързо от обикновено, измъчваше ме мисълта че е някъде с друг, някой я целува или прегръща, а не съм аз това! та тя беше част от мен и наистина вярвах че сме създадени един за друг, приемах го много много тежко. ама това че не спах като хората ми помогна за друго, намерих си работа която да ме отвлича. и започна да отслабва това чувство на липса. има го още, ама вече нито ми бие сърцето кат осе сетя - само веднъж я видях случайно като карах и нещо трепна в мен вс еоще. ама не спрях - знаех че не трябва да минавам през всичко отново и отново. и сега ми е по-леко. както казваш събрах си мислите, знам че я обичам, знам че не съм виновен аз, знам че ако след време все пак се окаже че е имало нещо няма да виня себе си, знам че когато се обърна назад след много време няма да съжалявам! защото реално тя развали всичко... освен това погледни извън рамката, какво толкова се е случило? ходил си няколко години с някой и те е зарязал? това се случва на много хора, всички успяват да продължат, д ане си по-слаб и смотан от всички че д ане можеш? аз знам че не съм като всички, но това е защото съм много по-добър от тях! не че съм някой, който да ти дава съвети, ама не си струва да се тормозиш - помниш темата м иза татуировката - еми все още ми се иска да си я направя, ама по-скоро за да подразня бившия и, ако наистина сазаедно както чух. ама до тогава със сигурност ще се разделят пак ,защото щом е имало причина да не са заедно е имало защо :Д ама се тая де, важно е аз да съм добре и да съм доволен от себе си. а сега съм много доволен - сам съм, имам време за себе си, имам време да работя над себе си за да стана нещо повече от нея - ако щеш аз го приемам като състезание с нея, кой ще се справи по-добре (защото беше казала че съм един безделник и по цял ден само мисля за нея, че съм мамино синче, а тя много била самостоятелна... верно живее на общежитие сама, ама сега аз се справям по-добре от нея със сигурност :Д работя, изкарвам пари, никой не ми плаща телефона и бензина и не чакам мама или тати да пратят пари за да си купя чанта или дрешки за дискотека като нея). та може и това да е един стимул да постигна всичко което тя иска, но този път да е само за мен - щастие и пари. е тва е, работи над себе си за да си каже след няколко години бившата ти "ех как можах да го изпусна..." ще те помни за цял живот, защото жените винаги помнят мъжете които са имали, но са изпуснали...
пп. между другото ако искаш прочети някоя книга, препоръчвам ти на доналд тръмп някоя - това са изключително мотивиращи книги, чел съм някои от тях и ще видиш че има наистина много важни неща като съвети за живота.