.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на beb4yy

Според вас?

Казват всичко се връща, когато някой направи нещо, най-вече наранения от любов според вас на всички ли се връща и изобщо има ли такова равновесие в природата малко е странна темата, но се пак моля не флудете и обиждайте..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Надявам се да има равновесие...Не мога да го потвърдя защото до сега съм усетил само отрицателната страна , но се надявам скоро да го усетя...
    Но може би животът е един хаос и няма баланс...Може би няма съдба и всичко е поредица от режения вияещи на околните и решения които влиаят на теб...

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Връща са.. ама хвърления бумеранг в пространството..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    рано или късно всичко се връща
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ммда каквото си направил или каквото са ти направили се връща все някога може да е след години но се връща аз съм го испитала върху себе си
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на Hilary_
    Съмнявам се... Може и да има...

Връща се да, от личен опит го казвам... Но не винаги... някои нещастници имат късмет

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от psycho13
    Връща се да, от личен опит го казвам... Но не винаги... някои нещастници имат късмет

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Няма такова нещо.
    Това е успокоение за нещастните.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Съмнявам се... Може и да има...
    +1

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Според мен се връща.Може би това са просто надежди,защото и аз се надявам това да е така,но мисля,че рано или късно винаги човек си получава заслуженото.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    40 Miles from the Sun
    О, връща се, убедена съм. (:

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Мисля, че се връща
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Цитирай Първоначално написано от psycho13
    Дам същото мнение съм и аз НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Има та равновесие.Просто понякога не виждаме малките неща,които правят този баланс
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Where streets have no name
    Ако се връщаше, досега да съм най-щастливият човек на света. Животът ме е третирал като куче, стискам зъби, заскимтявам малко, хапя, лая и понасям камшици. Ако хората, които са ми причинявали болка, им се върне-мисля, че няма да успеят да дочакат утрешния ден. Не са тренирани като мен.
    Няма справедливост. Има само успокоения за загубилите. Аз не се надявам да връщам тъпкано на някого, защото не съм злопаметна, а и всичко е просто минало и вече няма значение, нали?

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ако се връщаше, досега да съм най-щастливият човек на света. Животът ме е третирал като куче, стискам зъби, заскимтявам малко, хапя, лая и понасям камшици. Ако хората, които са ми причинявали болка, им се върне-мисля, че няма да успеят да дочакат утрешния ден. Не са тренирани като мен.
    Няма справедливост. Има само успокоения за загубилите. Аз не се надявам да връщам тъпкано на някого, защото не съм злопаметна, а и всичко е просто минало и вече няма значение, нали?
    Добро но тъжно изказване

Супер фен
    Град
    Своге

Re: Според вас?

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Казват всичко се връща, когато някой направи нещо, най-вече наранения от любов според вас на всички ли се връща и изобщо има ли такова равновесие в природата малко е странна темата, но се пак моля не флудете и обиждайте..
    Не.

Мачкай докато можеш,живей за насилието
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Не.

Прекалено добра за да мачкам опитах...

Супер фен
    Град
    Своге

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Не.

Прекалено добра за да мачкам опитах...
    Тогава нека теб те мачкат.

Или си хищник или си слабия
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    До скоро се оповавах на тази максима: "Един ден той ще съжалява, защото всичко се връща", но се замислих ... Говоря от страна на любовния аспект - защо трябва да му се връща на някой нещо? Имали сме връзка, изживяли сме готини неща, но не се е получило, и всичко е приключило... Да, кофти е след прекъсване на една връзка, защото почти винаги единия със сигурност не е искал раздялата и остава наранен и след това започва да се успокоява с мисълта, че един ден на другия всичко ще му се върне... Но защо трябва да му се връща? Това, че нещата между двама човека не са потръгнали не ги прави злодеи! Просто не им е било писано да бъдат заедно, не са били един за друг... През живота си един човек се събира и разделя с много хора и не вярвам, че след всяка раздяла на някой нещо трябва да му се върне... Аз също имах връзка 2 години, приключи по много кофти начин и за двама ни, но момчето съумя да се отърси и в момента си има друга връзка, кято продължава повече от година... А аз вече 1 година и половина се опитвам да го забравя и да преодолея чувствата си към него и както казах до скоро се утешавах с мисълта, че всичко се връща... Но вече не - човекът е щастлив с новата си приятелка и не вярвам да му се върне за това, че с мен не се е получило ... Аз си обеснявам нещата така: Живота е такъв - среща ни с много неподходящи и фалшиви хора, за да можем, когато срещнем истинския човек за нас, да го познаем и различим от тълпата...
    Но това относно любовта... Иначе, когато някой умишлено и преднамерено ти е правил гадории и мръсотии - за това вярвам, че се връща, защото се придържам към максимата "Когато правиш добро ти се отвръща с добро, когато правиш лошо - лошото ти се връща" А може би щом все още страдам явно и аз съм направила на някой гадно и то ми се връща ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Нищо не се връща ако ти не си върнеш! Иначе могат да мина и 50 години и 100 и колкото си искат,ама да не се въздаде справедливост.Някога вярвах,че всичко се връща,но вече не.Така че мачкай като те мачкат.Това е моята логика.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мразя тази фраза - "Всичко се връща". Аз лично я замествам със "Всяко зло за добро".

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    До скоро се оповавах на тази максима: "Един ден той ще съжалява, защото всичко се връща", но се замислих ... Говоря от страна на любовния аспект - защо трябва да му се връща на някой нещо? Имали сме връзка, изживяли сме готини неща, но не се е получило, и всичко е приключило... Да, кофти е след прекъсване на една връзка, защото почти винаги единия със сигурност не е искал раздялата и остава наранен и след това започва да се успокоява с мисълта, че един ден на другия всичко ще му се върне... Но защо трябва да му се връща? Това, че нещата между двама човека не са потръгнали не ги прави злодеи! Просто не им е било писано да бъдат заедно, не са били един за друг... През живота си един човек се събира и разделя с много хора и не вярвам, че след всяка раздяла на някой нещо трябва да му се върне... Аз също имах връзка 2 години, приключи по много кофти начин и за двама ни, но момчето съумя да се отърси и в момента си има друга връзка, кято продължава повече от година... А аз вече 1 година и половина се опитвам да го забравя и да преодолея чувствата си към него и както казах до скоро се утешавах с мисълта, че всичко се връща... Но вече не - човекът е щастлив с новата си приятелка и не вярвам да му се върне за това, че с мен не се е получило ... Аз си обеснявам нещата така: Живота е такъв - среща ни с много неподходящи и фалшиви хора, за да можем, когато срещнем истинския човек за нас, да го познаем и различим от тълпата...
    Но това относно любовта... Иначе, когато някой умишлено и преднамерено ти е правил гадории и мръсотии - за това вярвам, че се връща, защото се придържам към максимата "Когато правиш добро ти се отвръща с добро, когато правиш лошо - лошото ти се връща" А може би щом все още страдам явно и аз съм направила на някой гадно и то ми се връща ...
    Пожелевам ти да го преодолееш защотото само докато четох се натъжих По темата: Добре трябва да мачкам а като не ми дава сърце какво да правя как да се променя в такава насока

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си