- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата или момчетата са способни да обичат по-силно?
Как смятате вие?![]()
Щях да отговоря с удоволствие на въпроса, ама така зададен няма отговор.![]()
Всъщност мъжете и жените обичат по различен начин и няма как да се каже кой обича повече, защото естеството на любовта е по-различно. Точно за това сме противоположности, които се допълват.
![]()
Така че и двата пола могат да обичат много силно, но могат и да мразят много. Но важното е да се обичаме. Peace!!
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Това си зависи от човека, не от пола.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
a3
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Момчетата, ама ако наистина заобичат някоя, а не се лигавят, както обикновено.
Според мен и момичетата, и момчетата могат да обичат много силно, но както казаха - това си зависи от човека, а не от пола![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не зависи от пола, а от човека.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Всеки може да обича силно,зависи си много от човека.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И зависи кой, как се постави пред другия. Аз примерно се надявам той да ме обича повече от колкото аз него. Знам, че винаги единия обича повече във една връзка, надявам се това да не съм аз.Първоначално написано от LovelyGirl
ooo ОБИЧТА НЯМА ИЗМЕРЕНИЕ...няма по-малко или повече...или обичаш или не..Има различни форми на показване,но не и на чувстване!![]()