- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета-момчета
Първоначално написано от fc
Първоначално написано от Scouser
![]()
m1jko momi4e e momi4e koeto ponasq nevolite na jivota bez da se og1ne..
mislq 4e po to4nata dyma za temata e m1jkarana.i ne e zad1ljitelno da e oble4ena s mom4e6ki drexi.tva e mn ob6irno ponqtie
a za nejnite mom4eta ne go razbrax mnogo dai staa dyma za romanti4ni mili neagrasivni spokoini zame4tani i takiva nqkvi ili za fe6an4etata
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Нежно момче имах предвид нежно мило не което има пари и се хвалии и тн..![]()
Ами ако трябва да съм откровена едва ли.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Знаех си!Първоначално написано от VampireFreak
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Прав си, приятелю. Извинявам се, просто се унесох само в моите виждания.Първоначално написано от BlueFace
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
съгласна съм със SPLENDOUR
Мисля, че не.
В такъв случай - да, бих тръгнала с такова момче. За мен е много по-важно именно това - да е добър с мен, внимателен, а не колко пари има.Първоначално написано от VampireFreak
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ти какво разбираш под нежност?????????????????????????Първоначално написано от VampireFreak
едно е да си нежен друго е да знаеш как да се държиш с една жена
Не бих, защото имам такъв приятел и ми е мн странно като започне да ми говори с по - тънък глас и от мояА по принцип гласа му не е такъв
По-нежните момчета .... ми за гадже-не,но за приятели стават.
ем по принцип не съм по лиглите...мечтата ми е да намеря момиче което да разбира разните момчешки странности така че да
аз съм х0дила с так0ва м0мче , беше супер мил и нежен , н0 т0ва му държание не беше сам0 към мен и пр0ст0 т0ва не ми д0падна .. хубав0 е м0мчетата да са си първ0 истински м0мчета , а не гей0ве и някви мега супер меки и нежни , ами н0рмални ..
х0дила съм с нежни и внимателни и с м0мчета к0йт0 са д0бри н0 в0пще не са нежни и мили към мен .. ами и двата типа не ми харесват ..![]()
аз личн0 предп0читам нещ0 средн0 ;]
Между "по-нежен" и "емоционален" има разлика![]()
Бих тръгнала с емоционално момче ако емоционалността е в рамките на нормалното... не да е някъв ревльо![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
подкрепямПървоначално написано от Nellynka
![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Ами естествено не бих тръгнала е "по-нежно момче"..Първоначално написано от VampireFreak
![]()