Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Цитирай Първоначално написано от Scouser
Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Не бих тръгнал с мъжко момиче.. Момичетата са създадени,за да бъдат нежни и красиви.Тия дето се обличат и държат като момчета са ми крайно неприятни....
И ти не знаеш за какво става на върпос.. "мъжко момиче" не означава момиче, което се облича и държи като момче... Такова момиче е свикнало да се справя само в живота и не е разглезено, като повечето на нейната възраст... Аз примерно такова искам да си намеря..
Аз говорех за мъжкараните,аз като чуя "мъжко момиче" тва си представям..Плюс това ти казваш "Такова момиче което е свикнало да се справя сама в живота и не е разглезено ,като повечето на нейната възраст".Ти нито казваш възраст, нито можеш да знаеш дали другите момичета са разглезени...Всеки прави преценки за живота на база на собствения си опит.Не е хубаво да се говори под общ знменател ... Естественно ,че разглезените лигли са тварежни и аз не бих искал такова момиче ,но просто не можеш да ми кажеш ,че незнам за какво пиша, защтото всеки има различни разбирания и гледна точка по въпроса...
Прав си, приятелю. Извинявам се, просто се унесох само в моите виждания.