.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Не ги разбирам

Не мога да разбера, някой от приятелките си.
    Имат си гадже, точно от два дни и вече го обичат?
    Та, каква обич е това?
    На мен ли ми е друга представата за обич или те... просто не знаят какво изпитват.
    Седмица са с някого, обичат го толкова много, разделят се, реват като луди, а след ден/два "обичат" някой друг.
    Как става тази работа, не мога да ги разбера и това е. И те мен не могат. Колко пъти им казвах, че не е хубаво да се казват толкова силни думи, на които дори значението не знаят.
    Отстрани е смешно, но е и странно.

П.С:Просто споделям.

За жалост думмите "обичам те" започват да губят своята стойност , тъй като се ползват за щяло и нещяло... Това което наблюдаваш ти е напълно нормално за това поколение ,не са само твоите приятелки така , навсякъде е едно и също... На повечето момичета а и на момчета разбиранията са такива , че щом ходиш с някой ... го обичаш (казвам повечето , защото има изключения)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    На повечето момичета а и на момчета разбиранията са такива , че щом ходиш с някой ... го обичаш
    Абсолютно. С лопата да я ринеш таз заблудена сган...

А не осъзнават, че са смешни.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    е заети са да Съ УбИчКъТ...

Аз го разбирам така, че номера за тях е да са се влюбили да са им разбили сърцата и да са го преодолели и да има да се хвалят

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    е заети са да Съ УбИчКъТ...
    и да им пише на скайпа "Милуу убичкъЪм те, ЗавинЪгИ ЗаЕдНоОо"

хаха ,то не е смешно , в скайп питам една приятелка "откога ходите" , "ми от снощи" пък на скайпа и пише "ОбИчКаМ Си Те МиЛиЧко"

индивиди колко искаш ... и мам*а му , никой не се осъзнава ..

@fc има нещо вярно и в твоето твърдение , прав си

това според мен не са само думи и когато кажеш на някой че го обичаш найстина трябва да го почустваш а тия неща не стават за 2 или 3 дни
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Аз го разбирам така, че номера за тях е да са се влюбили да са им разбили сърцата и да са го преодолели и да има да се хвалят
    Ъф коурс Иначе как ще живеят, ако в очите на другите не са драматични и самотни като героите от сапунките? !

ПП. Не, сериозно, не вярвайте, когато някой ви каже, че ви обича, докато не е направил нещо сериозно, за да го докаже!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Има два варианта според мен или са влюбчиви много,или си играят игрички,което според мен е мега тъпо... Аз съм от първия тип хора,за съжаление...Някои хора си мислят,че съм фалшива и лъжа... Техен проблем,когато съм влюбена изразявам всичко,което ми е на сърце.Силно мога да обичам,когато виждам,че и от другата страна е така,оставам вярна.Според мен,всичко си зависи от хората.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    хъх,просто има хора,които без да знаят значението на думите-обичам те,ги използват..да смешно е,да не го чувстват наистина,да после реват за глупости и то за човек,който практически еневъзможда да са обикнали-но се опитай да им налееш сиво в-во в главата с фуния и ще видиш как изтича през левото ухо..и те така различни хора-различни идеали

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Има два варианта според мен или са влюбчиви много,или си играят игрички,което според мен е мега тъпо... Аз съм от първия тип хора,за съжаление...Някои хора си мислят,че съм фалшива и лъжа... Техен проблем,когато съм влюбена изразявам всичко,което ми е на сърце.Силно мога да обичам,когато виждам,че и от другата страна е така,оставам вярна.Според мен,всичко си зависи от хората.
    Ама, виж има разлика между това да си влюбен и да обичаш, май.
    Какво ли разбирам аз

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Какво ли разбирам аз
    Това е твоята гледна точка. Може би аз вече нищо,не разбирам...

Какво ли разбирам аз
    [color=darkblue] Това е твоята гледна точка. Може би аз вече нищо,не разбирам...
    Склонна съм да мисля, че аз не разбирам, нито съм го изпитвала това чувство, нито нищо. Малка съм.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Какво ли разбирам аз
    [color=darkblue] Това е твоята гледна точка. Може би аз вече нищо,не разбирам...
    Склонна съм да мисля, че аз не разбирам, нито съм го изпитвала това чувство, нито нищо. Малка съм.
    Запомни едно нещо от мен,ако искаш...Никога човек не е прекалено малък,или прекалено голям,за да се влюби!Дразня се,когато разни хора поставят в "рамка" години и т.н.Любовта,няма ограничения,тя просто идва и си отива.. Нека, не я подценяваме ! А,на теб ти желая да се влюбиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Важното е ти ква си...а за тях... мога доста хубави епитети да кажа... Има и изключения ама повечето се вписват в "лигавщините" ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Наистина повечето случаи са някакви превземки които си мислят ,че обичат и си го набиват в главата без дори да го изпитват.И когато всичко свърши реват ,защото уж много са били обичали...
    Но не изключвам възможността да се влюбиш наистина за много кратко време...Какво пречи?Ако се опознаеш добре с човека и прекарваш достатъчно време с него и една седмица стига...Но това сигурно е голяма рядкост....

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Не ги разбирам

Та, каква обич е това?
    На мен ли ми е друга представата за обич или те... просто не знаят какво изпитват.
    Седмица са с някого, обичат го толкова много, разделят се, реват като луди, а след ден/два "обичат" някой друг.
    Как става тази работа, не мога да ги разбера и това е. И те мен не могат. Колко пъти им казвах, че не е хубаво да се казват толкова силни думи, на които дори значението не знаят.

Приятелките ти бъркат 'сърбеж' с 'любов'. Ще им мине като пораснат

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Не ги разбирам

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Та, каква обич е това?

Приятелките ти бъркат 'сърбеж' с 'любов'. Ще им мине като пораснат
    както винаги оригинален...

Повече от фен Аватара на w0lf
    Дам има грамадна разлика м/у влюбен и обичащ. Преди 2 години се влюбих в 1 момиче, вече мога да кажа че го обичам де да беше споделено....
    madafaka

Убичкат се хората бе , оставете ги на спокойствие
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

[/quote] Запомни едно нещо от мен,ако искаш...Никога човек не е прекалено малък,или прекалено голям,за да се влюби!Дразня се,когато разни хора поставят в "рамка" години и т.н.Любовта,няма ограничения,тя просто идва и си отива.. Нека, не я подценяваме ! А,на теб ти желая да се влюбиш. [/quote]

Може би е така. Не може би, а е така, но просто не ми се иска, защото съм останала с впечатление, че от любовта боли, страхувам се.
    А до влюбването, май се влюбвам, но не мога да кажа нищо, нито знам как ще разбера, че се влюбвам. Объркано е.

Повече от фен Аватара на w0lf
    О ще разбереш, щом руски реотани като мен разбраха какво остава за теб Влюбването и това да обичаш е супер яко стига да не се получи несподелена любов което е факинг шит
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    О ще разбереш, щом руски реотани като мен разбраха какво остава за теб Влюбването и това да обичаш е супер яко стига да не се получи несподелена любов което е факинг шит
    Едва ли ще разбера, винаги ще си мисля "Не, не е възможно"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си