- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ги разбирам
Не мога да разбера, някой от приятелките си.
Имат си гадже, точно от два дни и вече го обичат?
Та, каква обич е това?
На мен ли ми е друга представата за обич или те... просто не знаят какво изпитват.
Седмица са с някого, обичат го толкова много, разделят се, реват като луди, а след ден/два "обичат" някой друг.![]()
![]()
Как става тази работа, не мога да ги разбера и това е. И те мен не могат. Колко пъти им казвах, че не е хубаво да се казват толкова силни думи, на които дори значението не знаят.
Отстрани е смешно, но е и странно.
П.С:Просто споделям.
За жалост думмите "обичам те" започват да губят своята стойност , тъй като се ползват за щяло и нещяло...Това което наблюдаваш ти е напълно нормално за това поколение ,не са само твоите приятелки така , навсякъде е едно и също...
На повечето момичета а и на момчета разбиранията са такива , че щом ходиш с някой ... го обичаш
(казвам повечето , защото има изключения)
![]()
Абсолютно. С лопата да я ринеш таз заблудена сган...Първоначално написано от Nellynka
![]()
А не осъзнават, че са смешни.![]()
е заети са да Съ УбИчКъТ...Първоначално написано от bubblebabe
Аз го разбирам така, че номера за тях е да са се влюбили да са им разбили сърцата и да са го преодолели и да има да се хвалят![]()
и да им пише на скайпа "Милуу убичкъЪм те, ЗавинЪгИ ЗаЕдНоОо"Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
хаха ,то не е смешно , в скайп питам една приятелка "откога ходите" , "ми от снощи" пък на скайпа и пише "ОбИчКаМ Си Те МиЛиЧко"![]()
![]()
![]()
индивиди колко искаш ... и мам*а му , никой не се осъзнава ..
@fc има нещо вярно и в твоето твърдение , прав си
това според мен не са само думи и когато кажеш на някой че го обичаш найстина трябва да го почустваш а тия неща не стават за 2 или 3 дни
LoVe iS tHe aNsWeR
Ъф коурсПървоначално написано от fc
Иначе как ще живеят, ако в очите на другите не са драматични и самотни като героите от сапунките? !
![]()
![]()
ПП. Не, сериозно, не вярвайте, когато някой ви каже, че ви обича, докато не е направил нещо сериозно, за да го докаже!!!
Има два варианта според мен или са влюбчиви много,или си играят игрички,което според мен е мега тъпо...![]()
Аз съм от първия тип хора,за съжаление...Някои хора си мислят,че съм фалшива и лъжа...
Техен проблем,когато съм влюбена изразявам всичко,което ми е на сърце.Силно мога да обичам,когато виждам,че и от другата страна е така,оставам вярна.Според мен,всичко си зависи от хората.
![]()
хъх,просто има хора,които без да знаят значението на думите-обичам те,ги използват..да смешно е,да не го чувстват наистина,да после реват за глупости и то за човек,който практически еневъзможда да са обикнали-но се опитай да им налееш сиво в-во в главата с фуния и ще видиш как изтича през левото ухо..и те такаразлични хора-различни идеали
![]()
Ама, виж има разлика между това да си влюбен и да обичаш, май.Първоначално написано от slun4ice_90
Какво ли разбирам аз![]()
Това е твоята гледна точка.Първоначално написано от bubblebabe
Може би аз вече нищо,не разбирам...
![]()
Склонна съм да мисля, че аз не разбирам, нито съм го изпитвала това чувство, нито нищо. Малка съм.Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Запомни едно нещо от мен,ако искаш...Никога човек не е прекалено малък,или прекалено голям,за да се влюби!Дразня се,когато разни хора поставят в "рамка" години и т.н.Любовта,няма ограничения,тя просто идва и си отива..Първоначално написано от bubblebabe
Нека, не я подценяваме !
А,на теб ти желая да се влюбиш.
![]()
Важното е ти ква си...а за тях... мога доста хубави епитети да кажа...Има и изключения ама повечето се вписват в "лигавщините" ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина повечето случаи са някакви превземки които си мислят ,че обичат и си го набиват в главата без дори да го изпитват.И когато всичко свърши реват ,защото уж много са били обичали...
Но не изключвам възможността да се влюбиш наистина за много кратко време...Какво пречи?Ако се опознаеш добре с човека и прекарваш достатъчно време с него и една седмица стига...Но това сигурно е голяма рядкост....
--------------------------------------------------------
Приятелките ти бъркат 'сърбеж' с 'любов'. Ще им мине като пораснатПървоначално написано от bubblebabe
![]()
както винаги оригинален...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дам има грамадна разлика м/у влюбен и обичащ. Преди 2 години се влюбих в 1 момиче, вече мога да кажа че го обичамде да беше споделено....
![]()
madafaka
Убичкат се хората бе , оставете ги на спокойствие![]()
![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
[/quote] Запомни едно нещо от мен,ако искаш...Никога човек не е прекалено малък,или прекалено голям,за да се влюби!Дразня се,когато разни хора поставят в "рамка" години и т.н.Любовта,няма ограничения,тя просто идва и си отива..Нека, не я подценяваме !
А,на теб ти желая да се влюбиш.
[/quote]
Може би е така. Не може би, а е така, но просто не ми се иска, защото съм останала с впечатление, че от любовта боли, страхувам се.
А до влюбването, май се влюбвам, но не мога да кажа нищо, нито знам как ще разбера, че се влюбвам. Объркано е.
О ще разбереш, щом руски реотани като мен разбраха какво остава за тебВлюбването и това да обичаш е супер яко стига да не се получи несподелена любов което е факинг шит
![]()
madafaka
Едва ли ще разбера, винаги ще си мисля "Не, не е възможно"...Първоначално написано от w0lf